Novinky z natáčania 8.série GoT

upraveno 22. listopadu 2017 v Seriál Hra o trůny
Natáčanie 8.série sa oficiálne začalo,preto prichádza na scénu diskusia o novinkách z natáčania a konšpiračných teóriách,čo sa stane v seriáli.Upozorňujem,že tu bude veľa spoilerov. ;-)
13567

Komentáře

  • JoserJoser persona non grata
    Působí to na mě stejným meh dojmem. I ten point o žádných velkých očekávání je výstižný. Stala se z toho atrakce a dojná kráva, předvídatelná fanfikce, kde bude zajímavé maximálně postupné odškrtávání ''splněných fanouškovských očekávání''- pád Zimohradu, Cleganebowl, naplnění Cerseina osudu, odpálení Kings Landing a nepochybuju, že Dany si na konci dřepne na Železný trůn. Na tom všem je pak nejsmutnější právě to, že jiného konce se nedočkáme.
  • sfik napsal(a):

    @svoa00 Já to naprosto chápu co píšeš a máš pravdu. Byť to na mě nepůsobí tak vyhroceně jako na tebe. Ale jak píšeš.. Kdyby to zůstalo v kolejích 1.série tak to podle mě dávno zrušili... Lidi by se na to bez důrazu na ty cool a hustý věci nedívali...

    Chápu jejich přístup. Nechci působit elitisticky, ale pravda prostě je, že většina lidí má jednoduchý vkus. Problém je, že v tom případě měli D a D přijít s vlastním fantasy seriálem s cool draky a fantasy klišé, ne vzít relativně známou značku, aby pak její poselství, témata a postavy upravovali k obrazu, který jim líp vyhovuje. To mě právě irituje nejvíc, nad scénárstickými nedostatky výše zmíněných pánů bych jinak většinou byla ochotná mávnout rukou.

    No dobrá zpráva je, že tu snad po dvou letech seriózně mluvím o tématu, kterému je tohle fórum věnované.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    sfik napsal(a):

    ten pocit, který jsi neměla já dostal když se objevila v panice utíkající Arya. To mě trochu zamrazilo.

    Třeba si jen se Sansou hrají na schovávanou. Dohánějí ztracené dětství =D
  • Monte Karstark napsal(a):

    sfik napsal(a):

    ten pocit, který jsi neměla já dostal když se objevila v panice utíkající Arya. To mě trochu zamrazilo.

    Třeba si jen se Sansou hrají na schovávanou. Dohánějí ztracené dětství =D
    Headcanon accepted. :D
  • sfik napsal(a):

    @CervenKa Velitel Zlatého společenstva. Marc Rissmann si zahraje velitele ZS jménem Harry Strickland

    https://winteriscoming.net/2018/04/20/heres-every-new-character-cast-game-thrones-season-8-far/

    Aha, uf, na ty jsem zapomněla. Už jsem se lekla, že chtějí v poslední sezóně vytahovat nového Greyjoye, to by fakt nedávalo smysl.
  • Monte Karstark napsal(a):

    sfik napsal(a):

    ten pocit, který jsi neměla já dostal když se objevila v panice utíkající Arya. To mě trochu zamrazilo.

    Třeba si jen se Sansou hrají na schovávanou. Dohánějí ztracené dětství =D
    Ech, kdyby si Arya a Sansa šly na férovku po krku a tvůrci z toho nevycouvali jako u minulé série, mohlo by se na Zimohradě stát aspoň něco zajímavého. Předpokládám ale, že přiživší Starkové budou jenom v takovém chladném příměří a nebudou hrát v téhle sérii moc velkou roli. Kdyby se D a D drželi vlastních nastavených pravidel, tak by už dávno seveřanští lordi chystali převrat proti Jonovi, protože je s nimi věčně v konfliktu, bez jejich vědomí přísahal věrnost Daenerys a mají na Zimohradě tři skutečné Starky. Ne že bych si mohla nalhávat, že Bran, Arya a Sansa mají v očích D a D o něco takového zájem, ne proti Jonovi z posledních dvou sérií. Druhé drama by mohlo být to, že se setkají Bran a Jaime. Ale znova, Branbotovi bude úplně jedno, kdo se ho kdysi pokoušel zabít. Navíc na Zimohradě bude Daenerys a kdykoliv je v seriálu na scéně ona, tak všichni ustupují do pozadí. Když se to stalo s Tyrionem, tak se to rozhodně stane s osazenstvem Zimohradu. Předpokládám, že Jon se dozví o svém původu, ale nebude to mít žádný praktický následek.

    V podstatě mě na osmé sérii nejvíc zajímají Jaime a Euron (jediná nová zábavná postava v posledních dvou sériích). Možná ještě Královo přístaviště, i když tam realisticky čekám hlavně spoustu mrtvol, které jsme před scénou, kde emocionálně umřou, nikdy neviděli. Zábavné bude sledovat, jestli si tvůrci vzpomenou na Edmura a na to, že byl zavřený ve Dvojčatech, ale nejspíš bych té postavě neměla přát, aby ji tvůrci po dlouhé době znova vytáhli na scénu.
  • Někdo si dal práci a pár obrázků z traileru zesvětlil takže je lépe vidět, co se tam děje.
  • SagartSagart Amo ergo sum
    Ta teorie s Malíčkem je neskutečně směšná, jinak jde o zajímavé shrnutí toho co víme.
  • Tak tohle zhruba vystihuje moje pocity z traileru :D

  • JoserJoser persona non grata
    Největší sympaťák osmé série!

    image
  • JoserJoser persona non grata
    Skoro bych se vsadil, že ta destrukce Zimohradu bude totální. Ale co, režíruje to Sapochnik, takže se na to bude minimálně hezky koukat a minulá řada mě naučila, že když člověk zcela rezignuje na logiku a nehledá jí tám, kde prostě není, docela si to užije a to bude i tento případ.


  • @Joser rikal jsem si jestli tenhle trailer neni apríl ????
    Vis ze maji natocen i fejkovy material. Ale jestli bude bitva o Zimohrad nekdy v prvnich dilech tak to ani nemuze dopadnout jinak.
  • upraveno 3. dubna 2019
    Mě osud seriálového Zimohradu zajímá ze všech dějových linek nejmíň. Nějaké kecy o starkovské cti... něco něco... Jon je největší Stark ze všech... něco něco... obdivné pohledy na draky a osazenstvo Zimohradu se změní na křoví pro Dany... něco něco... Přijede Jaime a Bran hned říká, že ho tu vítá, protože má před sebou nějaký "důležitý úkol"... něco něco... Sansa bude zase vágně nepřátelská, tentokrát vůči Dany... něco něco... Bran zachrání situaci s Jinými... něco něco... Jaime zachrání Sansu, protože to je asi ten důležitý úkol a aspoň jednou splní slib. Můžu taky dostat ty svoje miliony?
  • JoserJoser persona non grata
    @sfik O fejkovém materiálu samozřejmě vím, ale upřímně mi to přijde stejně divoké jako teorie o dvou naprosto rozdílných verzích čtvrtých Avengers ovlivněných úspěchem nebo neúspěchem Captain Marvel. Ale mohu se mýlit. Tohle je stejný případ jako promo Krypty Zimohradu, záběry vytvořené pouze pro propagaci, byť se zřejmě obou věcí dočkáme, samozřejmě v notně pozměněné podobě. Zimohrad a bitva o něj bude ve třetí epizodě http://www.tvzone.cz/clanek/37844-tema-nataceni-posledni-hry-o-truny/
  • @sfik Pozrela som si to video a ide o ďalší "teaser",ktorý chce len pritiahnuť divákov,aby pozerali... podobne ako ten prvý "teaser",kde sú mladí Starkovci v krypte. :-) Čo sa týka tých bitiek,tak okrem Zimovresu sa niečo veľké odohrá aj v Kráľovom prístave(bude do toho zapletené aj Zlaté spoločenstvo,ktoré sa ukázalo v traileri) a pravdepodobne aj na Železných ostrovoch,hoci nemám ani tušenia,kde sa odohrá finále Theonovho príbehu. :-k
  • JoserJoser persona non grata
    @Janulka Neboj, i krypty se využijí v ději =D Takže také KL nepřekvapivě lehne popelem, hádat jak konkrétně raději nebudu, teď tou nejzásadnější otázkou pouze zůstává, zda se ještě stihne Cleganebowl a vzájemně se usmrtí ty správné osoby. Ne, tohle vážně nebude závěr nejzásadnějšího seriálu naší generace a vážně doufám, že to Martin dopíše :-(
  • Joser napsal(a):

    nejzásadnějšího seriálu naší generace

    image
    image


  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @svoa00 Tak otázkou je, kolik je Joserovi a ke které generaci patří :P
  • JoserJoser persona non grata
    @svoa00 Tady někomu ironie protekla mezi prsty, smát se vlastní hlouposti vážně není hezké!

    image
  • upraveno 4. dubna 2019
    @Joser Hele, musíš vědět, že tvoje příspěvky skoro nečtu a nikdy na ně nereaguju, ale tak dobře. Ne, ironie mi vážně neunikla, zdůraznila jsem ten vtip. Taková malá rada - hned urážet něčí inteligenci ti na popularitě nepřidá a ne, nepotřebuju slyšet nic o tom, jak si myslíš, že jsi populární.
  • JoserJoser persona non grata
    upraveno 4. dubna 2019
    Jinak slavnostní předpremiéra finále už proběhla a stálo to za to :twisted:

    image

    image

    image

  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Vytvoření Sansiných i Aryiných šatů by snad mělo být trestné.
  • JoserJoser persona non grata
    KFC reklama s Hodorem je tedy dost divná

  • @Krisa Za to ty Brienniny se setsakra povedly.
  • Nevím kam to dát -Sázky na Hru o trůny hra_o_truny_vrcholi_kdo_si_nasadi_korunu.html. Jon má teda o kus lepší kurz (3,75 ) na vládnutí než Daenerys (7). Zato kdo zabije Cersei má Jaime a Arya téměř stejný kurz. Já bych si tipnul, že to bude Jaime.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @brbr To jo, já furt říkám, že je to kočka :)
  • JoserJoser persona non grata
    @derfel Však to podle mě bude to poslední, co Jaimie udělá, vzápětí ho rozšmelcuje Hora :twisted:
    Původně bych netipoval, že Jon a Daenerys nepřežijí, ale protože je všude tak strašně tlačen ''hořkosladký'' konec, co jiného v podání Benioffa s Weissem by mohlo být víc hořkosladké...

    Stejně, na celé premiéře bylo nakonec nejlepší tohle
  • JoserJoser persona non grata
    Tohle

  • JoserJoser persona non grata
    Docela zajímavej rozhovor s Night Kingem z Olomouce

    https://www.novinky.cz/muzi/502091-nocni-kral-ze-hry-o-truny-zije-v-olomouci.html
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.