@heavy_head Zapomněli dodat, že útvar má limit 200-250 slov, který je třeba dodržet. Slova lze skloňovat, pomnožit či převádět na sloveso či přídavné jméno. A musí to být do pondělního rána. Ale to se dá dodržet snadno :-)
Obdržela jsem vynikající sedmý kousek :-)
(víte co je hrozná nevýhoda? Vědět, kdo co psal! Se připravuji o půl zábavy :-) )
Tak mu vyřiď, že ho jinak budu chodit strašit :-)) Připadám si jak Her Flick - stačí hezky požádat a jak se vesničani snaží :-)) (i když já mám spíše velikou slabost pro poručíka Grubera - ten je sladký i se svým tančíkem :-))
@Dreamer Vůbec se nepodceňuj! Každý příspoěvek je jiný, v jiném stylu. Některé vtipné, jiné vážné, smutné, emotivní, parodie, recese,....zkrátka ode všeho něco - v tom je největší půvab :-)
Jen abych se vytáhl (i když to tu nikoho nezajímá), tančík poručíka Grubera je tzv. Sonderkraftfahrzeug 222, čili vozidlo zvláštního určení, typ sdkfz. 222. U takového seriálu je celkem obdivuhodné, že použili skutečnou německou techniku :)
Bodré podoledne je na zabití :-) No bytostně nesnáším Michelle, ale Crabtree je na pár facek :-D Hans mi hrozně připomíná Josefa Dvořáka (prase, pse, hyeno) :-) Začli jsme to vlastně sledovat, protože sznátor, kdzkoliv mu někdo řekne, jestli mu dá pusinku, tak vytuhne a čeká - doslova jako "Smím vás políbit, Herr Flick?" :-)
Takže pozor - drobná změna - drabble budou uveřejněny zítra do osmi hodin ráno, ale opozdilci budou přidáni po čtvrté odpoledne :-) Doufám, že jsou všichni srozuměni. Takže šupem psát:-)
Tak co, dámy a pánové? Vážně jen devět? Vždyť i těch povídek se sešlo čtrnáct. Tak zkuste ještě něco napsat, ať je do konce 5. kola co číst. Mimochodem, kdy vůbec bude konec 5. kola?
Regulérní povídkové čtení a hlasování končí 8.8. a doufám, že bude rychle zveřejněn vítěz a ani ten nebude dělat prostoje s novými tématy :-) Čtení drabble a komentování bude probíhat do následujícího víkendu!
Mimochodem, jestli někoho napadlo další zpracování, tak může dodat drabblů kolik hrdlo ráčí - aktivitě se meze nekladou :-)
Tak mám zatím krásných 10 kousků :-) A do rána prý dostanu aspoň ještě jeden :-) Ale nechám si zdát, že budete šikovní a ještě mne někdo překvapí nebo hned několik jedinců :-))
V téme o 16. kole poviedok prišla reč i na písanie poviedok, čo nie sú zo sveta piesne a potom som vyhrabala toto prachom zapadnuté vlákno. Dala bych si zmrtvychvstání...
Říkala jsem, že napíšu Bezhlavého jezdce, ale jsem to nestihla v termínu. A pak zde byla ještě ta konzultace. Tak si říkám, že férovejší bude nedávat ho do příšti soutěže, ale sem.
Komentáře
Obdržela jsem vynikající sedmý kousek :-)
(víte co je hrozná nevýhoda? Vědět, kdo co psal! Se připravuji o půl zábavy :-) )
Připadám si jak Her Flick - stačí hezky požádat a jak se vesničani snaží :-))
(i když já mám spíše velikou slabost pro poručíka Grubera - ten je sladký i se svým tančíkem :-))
Začli jsme to vlastně sledovat, protože sznátor, kdzkoliv mu někdo řekne, jestli mu dá pusinku, tak vytuhne a čeká - doslova jako "Smím vás políbit, Herr Flick?" :-)
Tak honem ať to odsýpá - zítra před polednem zveřejňujeme :-)
Takže šupem psát:-)
Čtení drabble a komentování bude probíhat do následujícího víkendu!
Mimochodem, jestli někoho napadlo další zpracování, tak může dodat drabblů kolik hrdlo ráčí - aktivitě se meze nekladou :-)
Jak se celá ta GRRMova planeta jmenuje?
Ale nechám si zdát, že budete šikovní a ještě mne někdo překvapí nebo hned několik jedinců :-))
Barbarossa, tleskám!
https://www.deviantart.com/izvin/art/Headless-horseman-Chapter-I-788174719
https://www.deviantart.com/izvin/art/Headless-horseman-Chapter-II-788174891
https://www.deviantart.com/izvin/art/Headless-horseman-Chapter-III-788175139