K tomu já nemám oprávnění. Musela bych oslovit Aleka. Nicméně to naráží na problém, že registrovaných uživatelů je tady hodně, ale z nich je ohledně povídek aktivních jen malé procento. Fakt malé.
Chápu. Ale bylo by hezké to procento navýšit, no... Hypoteticky, dalo by sa z hromadného mailu vylúčiť osoby, čo majú nula až jedna prihlásení a príspevkov, plus tie, čo tu už roky rokúce neprišli a asi by nestáli o otravovanie?
Popř. poslat všem uživatelům s nějakou hláškou typu omluvy za nevyžádaný e-mail a že pokud nemají zájem o zasílání dalších informací, ať dají vědět. Tím se třeba uživatelé-spáči probudí alespoň k nějaké aktivitě :-).
Můžu se zkusit zeptat, ale myslím, že do toho Alek nepůjde. Navíc tedy já osobně nejsem zastáncem toho, že by se lidem mělo něco strkat až pod nos a pořád za ně myslet. Jestli něco chcete, tak tomu koukejte věnovat pozornost.
Jsem rád a děkuji za prodloužení hlasování. JInak bych vše nestihl přečíst a nemohl tak hlasovat. Bodíky rozdány. Povídky byly všechny zajímavé. Děkuji autorům.
Povídky přečteny, okomentovány a ohodnoceny ;-) Chtěl bych ještě poděkovat @Nevada za prodloužení termínu. Ale hlavně bych chtěl poděkovat všem autorům za krásné čtení, jelikož příběhy tohoto kola se mi moc líbily.
Prečítané, obodované, veľmi pekne ďakujem, niektoré poviedky boli fakt lahôdky. A poďakovanie patrí aj Nevade za predĺženie hlasovania, ktoré mi pomohlo, aby som všetko stihla dočítať. :-)
Hotovo, dočteno, dobodováno :-) Děkuji za super počtení! Opět byla každá povídka jiná, což oceňuju. A každý, kdo se rozhodl přispět povídkou či komentářem, si určitě zaslouží pochvalu :applause::-D
Komentáře
Navíc tedy já osobně nejsem zastáncem toho, že by se lidem mělo něco strkat až pod nos a pořád za ně myslet. Jestli něco chcete, tak tomu koukejte věnovat pozornost.
Chtěl bych ještě poděkovat @Nevada za prodloužení termínu.
Ale hlavně bych chtěl poděkovat všem autorům za krásné čtení, jelikož příběhy tohoto kola se mi moc líbily.
http://www.icefire.cz/komunita/povidky/16-kolo/vyhlaseni-vysledku-16-kola-if-fan-povidek/