To je slušný počet! :-) Jsem na nás pyšná :applause: Viděla jsem několik slovenských povídek, několik dlouhých povídek... Už se těším, až začnu číst :-)
Uh, takže po měsíci jsme aspoň nějaké povídky okomentovaly Aviv, já a Michelle. Tak doufám, že aspoň při rozdávání bodů budete aktivnější, lidi, protože já tradičně hodnotit nebudu, když se kola účastním ;-)
@svoa00 To musí být nějaká telepatie, dneska mne to zrovna napadlo taky a říkám si, jestli jsme náhodou tohle nepodcenili. Povídek je dost, ale bude je kdo hodnotit =D
Proč ne? Své povídky přeci nehodnotíme, jen ty ostatní, nebo to chápu špatně? Jinak já ještě vkládám duvěru do místní populace, že se k povídkam vyjádří i v komentářích. Počet bodov je taký, no, ničnehovoriaci. Ale přečíst si něčí slova pod povídkou, vyzdvihnuty detaily, rady do budoucna, jaké myšlenky a pocity to vyvolalo v čtenáři, to je ako ambrózia.
@Aviv Tak pokud čtenář neví, co říct, tak by stačilo napsat "Hezké", když už nic jiného :D Není třeba literární esej, ale vidět po víc jak měsící, že nějakou aktivitu vyvinuli tři lidi, to je trochu smutné. Dneska se pokusít přečíst nějakou další povídku.
Bohužel toto byl problém už posledních kol, že se komentářů k povídkám moc nesešlo. Každopádně já mám jako vždy v plánu každou povídku přečíst, ohodnotit a přidat i nějaký komentář. Vím, že zatím to tak nevypadá, mám nějaké problémy a na čtení teď nemám vůbec pomyšlení. Rozhodně to chci, ale do konce termínu napravit ;-)
Pravdou je jak tak pročítám starší vyhlášení rubrik, že zatímco v 9. kole, kdy vítěz obdržel 43 bodů tak v minulém kole už jenom 29. :-k Asi nebude od věci začít časem řešit kromě nabídky také poptávku...
Přemýšlím, že bych někdy v budoucnu také přispěl svojí troškou do povídkového mlýna, určitě by to byla ta nejlepší povídka, co zde kdy byla, určitě byste mne zde kvalitně a hlavně poctivě posoudili, alespoň ti rozumní a ti, kteří si dokáží vytvořit názor vlastní hlavou. A teď už postupně šup na povídky a rozdat bodíky!
Ja nejradsi ctu povidky z papiru, kde si k nim delam poznamky a z nich pak pripadne komentare. Ale letos nemam tiskarnu a jeste jsem se nepremluvila ke cteni ze zarici obrazovky. Ale uz jsem si tez rikala, ze se na to musim vrhnout :)
Kaju se! Mám toho v "šuplíku" rozepsáného dost, ale prostě nebyl v poslední (dlouhé) době čas cokoliv dopsat. Budu se alespoň snažit přečíst a okomentovat povídky ostatních, ačkoliv nevím, zda stihnu úplně všechny, tak se předem kaju podruhé. :-k
Komentáře
Hlasovací formulář doplním později.
Jinak já ještě vkládám duvěru do místní populace, že se k povídkam vyjádří i v komentářích. Počet bodov je taký, no, ničnehovoriaci. Ale přečíst si něčí slova pod povídkou, vyzdvihnuty detaily, rady do budoucna, jaké myšlenky a pocity to vyvolalo v čtenáři, to je ako ambrózia.
Každopádně já mám jako vždy v plánu každou povídku přečíst, ohodnotit a přidat i nějaký komentář. Vím, že zatím to tak nevypadá, mám nějaké problémy a na čtení teď nemám vůbec pomyšlení. Rozhodně to chci, ale do konce termínu napravit ;-)
https://archiveofourown.org/tags/Česky | Czech/works
Takže to taky není žádná sláva, ale tak člověk za to nic nedá. Těžko říct, která platforma by pak ale byla lepší.
Pod podmínkou, že příště něco uvidíme.