Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1539540542544545581

Komentáře

  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Upřímně řečeno mi to připomíná historku doktora Vlacha o muži, co se pokoušel dokázat, že pes, který štěká, nekouše.

    Před časem, no už takových 15 let to bude, byla teta se sestřenicí v Turecku. Stačilo sejít z hlavní cesty a - jiný svět.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Nový most za necelé tři dny...

  • Skoro jako v Praze na Vltavské... Jen s tím rozdílem že tam ten most jenom podepřeli a trvalo to měsíc :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Asi tak... =D
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    @flanker.27 ale oni neměli 16.prosince kalamitu! to se jim to dělá :'-( :roll:
  • upraveno 24. prosince 2018
    Takze aspon z mobilu - uzijte si Vanoce ☺
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Primárně pro uživatele @Joser a @Tyrion Lannister , ale taky pro všechny, kterých se to týká. Vaše přestřelky v různých diskuzích mě začínají, mírně řečeno, srát, a to je ani nijak pozorně nečtu (O.K. trochu kecám - serou mě hodně už delší dobu). Navzdory tomu, co si myslíte - nejste vtipní, nejste zajímaví a nejste s tím tady na fóru vítaní. Ano, tohle fórum je z 99 % nemoderované, ale všeho moc škodí a nastal čas oprášit to zbývající 1 %. Dám si na vás teď víc pozor. Takže vás oba varuju, abyste si tyhle přestřelky nechali pro sebe do pošty. V případě neodolatelného nutkání ventilovat se veřejně si vyjděte na procházku - třeba s nějakou slečnou či kamarádem -, a vyčistěte si nejdřív hlavu. A pokud i pak budete cítit nutkání tady slovně onanovat, tak to udržte jen v jednom tématu. Třeba tady v té žumpě, ve kterou se Kecáliště postupem času proměnilo. Nebo vylovte z hlubin zapomnění nějaké jiné kecací téma. Sper to ďas, klidně si na to založte zvláštní topic. Ale zůstaňte tam a neotravujte s tím nikde jinde. Kdekoliv jinde na tyhle vaše výlevy narazím, budu to mazat. Bez varování, bez ohledu na to, že by součástí takového příspěvku bylo i něco k tématu, i kdybyste tam třeba zároveň zplodili báseň hodnou Nobelovy ceny za literaturu.
    Ostatní prosím, aby Josera ignorovali, nebo se přidali k T.L. viz výše.

    Děkuji za pozornost.
  • Já bych jen dodala, že speciálně na slovní souboje je vymyšleno tohle kecací téma. http://www.icefire.cz/forum/discussion/51848/arena
  • upraveno 27. prosince 2018
    @Aviv Děkuji ti že sis na to vzpomněla, já to tu hledal jak mamlas :) ale obávám se že @Nevada je již bojovném módu a taky mám pocit že tohle téma nikdy nebude hit, protože většina z těch kterých se to týká k tomu svému předvádění potřebují obecenstvo...
  • Nz. Ono se hlavně těžko leze někam mimo, když provokační příspěvek se objevil jinde.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @Nevada Teď jsem si přečetl a provedu.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Tyrion Lannister Děkuji.
  • AvivAviv
    upraveno 3. ledna 2019
    Prej obvinění z těžkého ublížení... Vždyť mu jen zlomila nos po tom, co si on začal!

    https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/493374-afghanec-napadal-zeny-ve-vidni-jedna-mu-zlomila-nos-ted-ji-vini-z-tezkeho-ublizeni.html
  • Tak jo, hojenie po operačnom zákroku vraj môže trvať aj dva mesiace, takže by se to dalo klasifikovat jako těžké. Ale pořád si začal on.
  • @Aviv Jestli za tohle bude nějak potrestaná, tak je to další nechutný signál o zparchantělosti západní civilizace. Naopak - měl by zaplatit všechny soudní výlohy. Předpokládám, že ani zdravotní pojištění si neplatil. Další muslimský životní ztroskotanec, který za svoje neúspěchy bude vinit hostitelskou zemi.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    DanielSvatoš napsal(a):
    A tady si s zjevně stále nevědí rady, jak na to reagovat...

    K té Vídni, zkrátka nedodržela pravidlo natažené ruky a teď je za to po zásluze potrestána (ironie).
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    flanker.27 napsal(a):

    pravidlo natažené ruky

    Já bych řekla, že ho dodržela, jak jinak by mohla majznout tak silně, aby mu zlomila nos. Myslím, že měla dodržet i pravidlo natažené nohy, druhé ruky a druhé nohy. Hovado (on, ne ona)!

    A jako oslavovat Banderu, to už fakt Ukrajinci přehánějí. Vždyť oni to určitě i Hitler, Stalin a Lenin taky mysleli dobře, takže by je měli začít oslavovat. Jo a Kimové jsou vlastně taky lidumilové.
  • JoserJoser persona non grata
    @Krisa Ale no ták, Hitler a Stalin to určitě nemysleli dobře, k nim bych ještě přihodil Churchilla a voilá, máme tři největší masové vrahy dvacátého století. Podávat jenom za studena!
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Joser Oficiálně tě prosím, abys na mě nereagoval, nevšímal si mě a neprováděl žádné moje rozbory, děkuji.
  • K banderovcům rozhovor s ředitelem kanceláře Centra Simona Wiesenthala efraim-zuroff-lovec-nacistu.
    Pasáž o Ukrajině: Zkoušeli jste vy sami o potrestání válečných zločinců s Ukrajinou jednat?
    Tady se ani nedá o ničem jednat, Ukrajina je jako černá díra. Tato země patří k nejaktivnějším v úsilí přepisovat dějiny druhé světové války tak, aby zakryla podíl vlastního národa na holocaustu. Vůdci nacionalistů Stepan Bandera i Roman Šuchevyč, různé skupiny Ukrajinské povstalecké armády, všichni se přímo podíleli na holocaustu. Jenže Ukrajina je považuje za hrdiny.

    Téma židé a banderovci je dodnes na Ukrajině velké dilema. Hlavní proud tamních historiků tvrdí, že na počátku se mohly dít excesy, ale poté banderovci bojovali proti nacismu, a dokonce židy přijímali do svých řad...

    Podívejte, na začátku německé okupace ukrajinští nacionalisté židy zabíjeli. Dělo se tak ve Lvově a v Tarnopolu i na dalších místech, a až teprve poté, co začalo být jasné, že od Němců nedostanou nezávislost, se obrátili proti nim. Pokud mají na rukou krev židů, přece nemohou být považováni za hrdiny.
    Taky mě rozčiluje to pokrytectví diplomacie a samozvaných expertů na ČT - ani slovo. Pavel Fischer který už asi začal prezidenskou kampáň je ho všude plno- sám sebe pasoval do role stínového ministra zahraničí ani slovo.
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Demokracie je skvělá v tom, že dává všem hlupákům možnost veřejně ukázat jak jsou hloupí.

    Gratuluji @Joser za ukázkové odkopání se a manipulaci s historickými fakty máš za jedna. Škoda, že už nefunguje VUML, byl bys jeho premiant
  • JoserJoser persona non grata
    @Achileus Jistě, co jiného čekat od kavárenského roztleskávače.
    https://crimesofbritain.com/2016/09/13/the-trial-of-winston-churchill/

    Ten VUML už asi nedoženu, ale možná tě potěší, že mám doma zarámovaným absolventský diplom ze Střediska vzdělávání Jana Švermy!

    Ale jinak souhlas, demokracie je vážně skvělá, báječná a jedinečná, možná jak kdy a jak pro koho, možná by se obešla i bez kapitalistického apendixu, ale rozhodně není skvělá, když okolo obchází cenzurní bubák.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Achileus Buď té lásky a nekrm to zvířátko. Pak ho bolí bříško a všude zvrací.
  • upraveno 4. ledna 2019
    https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/493497-britska-valecna-lod-v-lamansskem-prulivu-ma-odstrasovat-migranty.html
    „Soustřeďuji se na ochranu hranice Spojeného království a předcházení ztrátám životů v kanálu. Z těchto důvodů se vláda rozhodla nasadit námořní loď HMS Mersey, aby podpořila dosavadní úsilí,“ zdůvodnil žádost Javid.
    Ministr obrany uvedl, že by HMS Mersey mohla „pomoci předejít tomu, aby se migranti vydávali na nebezpečnou cestu“.
    Ti Britové jsou dobří šašci :D
  • Jak přesně si představujou to odstrašování? :-k
  • JoserJoser persona non grata
    upraveno 4. ledna 2019
    Elfové nebo trollové, to je jedno, nejhorší jsou cenzurní bubáci, kteří vás zákeřně majznou kyjem po hlavě, když to nejméně čekáte. Ohraničovat jakoukoliv debatu? Ne, vždy umře jedno koťátko. Snad se tedy zase vrátí doba, kdy cenzurní bubáci nebudou existovat a svoboda projevu bude tak nějak platit automaticky platit pro všechny, aniž bychom se o tom museli ujišťovat prostřednicttvím kusu nějakého papíru...

    http://a2larm.cz/2019/01/a-proti-trollum-povstali-elfove/

    https://vlkovobloguje.wordpress.com/2019/01/04/listina-zakladnich-prav-a-svobod-a-kartous/?fbclid=IwAR2zbpH14-hAnzoKHjmh4kolO-IgzWUvpPzi86nZO-H8JnyNeZCwhKjdxyA
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.