Zpoveď revoluční generace

upraveno 29. března 2012 v Rozličný pokec
Protože mě někteří obvinili z vytvoření velkého off topicu, pokouším se založit nové téma. Jde o reakci na tento článek Zpoveď revoluční generace . Za sebe mohu říci, že tak 95% věcí mě také potkalo. Jak jste na tom vy?
1235»

Komentáře

  • AvivAviv
    upraveno 23. listopadu 2018
    Už jsem dlouho nic neprobudila, takže... Dáme další vzpomínačku?
    K pc hrám tohoto typu nemám moc co říct. Snad jen, že mě počas předškolních let bavilo koukat jak v televizi vysílali hraní. Playstation asi. Co pamatuju, tak šlo o takové hopsání po trase s překážkami, sbíraním rozných věcí a občas pronásledovatelem. A pak na hřišti ve školce jsme si hráli na ty postavičky taky, pretože tam bolo kruhovité uskupenie krivoľakých rozpadávajúcich sa pníkov po vyťatých stromoch. To jsem snad měla radši než všechny železné prolízačky a zpola zahrabáne a obarvené pneumatiky. V hlavě mi utkvělo jméno Bendi. Někdo kdo by si ten fenomén pamatoval podrobněji.
  • Takové něco. A do toho ti išiel zvuk rozhovoru hráča a moderátorov/a.
  • Nevím já si pamatuju dost her ale asi nic takového
    pamatuju si: Tarzan, Driver, Tekken 3, Spyro, Crash Bandicoot (víc her z éto série včetně zavodů), Medal of Honor, MediEvil, FIFA, NHL
    a pak si vybavuju nějaké další ale už si nepamatuju jména
  • Mám pocit, že to bolo niečo ako teraz youtube livestream, ale išlo to v televízii a zrejme tam niekto zavolal, alebo ako, prepojili a divák sa díval na priebeh hry. Alebo mali nejaké kontakty, ktoré pozývali hrať. Fakt neviem. Ale po rôznych typov trás s rôznymi postavičkami toto som ako škôlkarka videla v televízii.
  • @Aviv Myslím,že hovoríš o Maxihre. :-) Tiež som to pozerala na Markíze,keď som začala chodiť do školy...a tie hry s Crashom alebo gúľajúcou sa loptou som hrávala s kamarátkou na Playstatione. :-)
  • AvivAviv
    upraveno 24. listopadu 2018
    Jo, jo, jo. Tohleto bude ono. Dík.
  • @Janulka @Aviv gúľajúcí sa lopta se jmenuje Culaworld. =D
    :-$ Na steamu je možný koupit crash bandicoot n sane trilogy
  • 88.ročník ale vůbec jsem nebyl kompjůtrový dítě. Hrával jsem Vlak :D Jinak jsem spíše byl lapen devadesátkovými seriály, jako se píše na začátku v tom původním článku..


    Například toto, že.. tady je vidět že v těch devadesátkách byly trendy a in i americký osmdesátky a níž.. žejo KITTe :D
    Ještě bych připomněl Eso s Terkou Pergnerovou ještě předtím stigmatizujícím fotosetem pro Leo.. Ježiš na tomhle topicu se člověk může zaseknout dost dlouho, pořád mi naskakujou další nesmysly typu Vražedné pobřeží :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @sfik Vlak je B O Ž Í !
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    sfik napsal(a):

    88.ročník ale vůbec jsem nebyl kompjůtrový dítě. Hrával jsem Vlak :D Jinak jsem spíše byl lapen devadesátkovými seriály, jako se píše na začátku v tom původním článku..


    Například toto, že.. tady je vidět že v těch devadesátkách byly trendy a in i americký osmdesátky a níž.. žejo KITTe :D
    Ještě bych připomněl Eso s Terkou Pergnerovou ještě předtím stigmatizujícím fotosetem pro Leo.. Ježiš na tomhle topicu se člověk může zaseknout dost dlouho, pořád mi naskakujou další nesmysly typu Vražedné pobřeží :D

    Na osmdesátkové seriály jsem nějak nebyl nikdy, už na základce mi Knight Rider a jiné "Hasselhofoviny" přišly tak nějak - stupidní. Airwolf, to bylo to samé. I když oběma seriálům přiznávám nezapomenutelný hudební motiv :)

    A i řada "kultovních" filmů té doby, ke kterým se teď nostalgicky hlásí různé napodobeniny a snaží se na ně navazovat :-k Jako třeba Návrat do budoucnosti - všichni o tom mluvili, jak je to super, a když jsem to konečně viděl a - zůstala jen otázka, co že je na tom tak skvělýho. Je to hrůza, jak jsem byl už jako dítě vybíravý :twisted:
  • No a co M.A.S.H.?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    MASH nechápu jako "osmdesátkovinu". To co jsem napsal se netýká věcí natočených v 80. letech obecně, jen toho specifického stylu, který je tak oplakávaný a který nedokážu definovat jinak než slovy jednoho amerického soudce: "nedokážu definovat, co je to pornografie, ale poznám ji, když ji uvidím."

    MASH mě samozřejmě provázel celý gympl. I dneska (protože na Primě to v časných ranních hodinách dávají stále), když náhodou nějaký díl chytnu, rád se podívám.
  • @flanker.27 A na to někdo koukal kvůli něčemu jinému než intru? :D
  • sfik napsal(a):

    @flanker.27 A na to někdo koukal kvůli něčemu jinému než intru? :D

    Například já. Ale už sú to veky od posledného sledovania.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @sfik No, pár fanynek Davida Baywatch Hasselhofa asi i kvůli němu :)
  • upraveno 26. listopadu 2018
    @flanker.27 Tak já chtěl prostě to mluvící auto :D Každopádně když přišla Zmije, Kitt šel do kytek :D



    * a to intro je zrovna to slabší :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @sfik Z toho jsem myslím viděl pilotní díl. To byl nějaký původně zločinec, který ztratil paměť a oni mu namluvili, že je policajt nebo tak nějak byla zápletka, žejo?
  • @flanker.27 Nevím, ale auto mělo kanony a EMP generátor :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.