Super! Tentokrát se budu snažit zapojit!:-) Mám jen dotaz...chtěla bych se zapojit do 4, ale svoji "první" povídku na kterou bych chtěla navázat, jsem neposlala. Šlo by to nějak poslat dodatečně? (Teda, snad nevadí, že se to přímo GoT netýká...teda...je to tam zmíněno...pokud bude někdo chtít, pošlu to a uvidí se zda bych v tom mohla pokračovat).
@Trixie Můžeš mi tu první povídku poslat a já ji přidám k minulému kolu jako nesoutěžní. Odkaz na ni dám nejen do článku, ale i do diskuze, aby ji to vytáhlo na světlo.
Ok, práve som zistila, že Nočního krále a královnu si už místní lidé podali v 5. povídkovém kole. Teraz rozmýšľam, či ten svoj paskvil dokončiť, alebo zosmoliť niečo úplne iné. Na Blackfishe nemám, ani když se skopu do kulaté krychle.
@Aviv Budu se těšit :-) Navíc slovenská povídka je tady ohrožený druh (ještě víc, než povídka celkově :-D), takže to je super zpráva. Doufám, že @Janulka a @Katrina se přidají ;-)
@Michelle Chcem napísať poviedku aj do tohto kola. :-) Ešte sa rozhodujem,či budem pokračovať v tej poviedke o Jaqenovi z minulého kola,alebo napíšem úplne novú na zadané témy. :-)
@Michelle rada by som sa pridala, ale po minulom kole som opatrnejšia. Uvidím, ako mi vyjde čas, lebo témy sa mi veľmi páčia. Takže môžeme dúfať spolu :-)
Já bych to docela i zkusila, začala mi dnes dovolená a tak by tohle mohlo být příjemné strávení jejího času :D Témata jsou velmi dobrá, takže si myslím, ž bych to mohla zkusit :-)
Abych vyjasnila situaci s polární září, tak tady je Branův sen ze hry o trůny:
And he looked past the Wall, past endless forests cloaked in snow, past the frozen shore and the great blue-white rivers of ice and the dead plains where nothing grew or lived, to the curtain of light at the end of the world, and then beyond that curtain. He looked deep into the heart of winter, and then he cried out, afraid, and the heat of his tears burned on his cheeks.
Posuďte sami, jestli to, co Bran popisuje jako závoj světla, je polární záře. Já jsem polární záři ve svojí povídce použila.
Jinak pod první téma kola by se schovalo hodně, ale nějak mi chybí motivace a inspirace :-?
Komentáře
Mám jen dotaz...chtěla bych se zapojit do 4, ale svoji "první" povídku na kterou bych chtěla navázat, jsem neposlala. Šlo by to nějak poslat dodatečně? (Teda, snad nevadí, že se to přímo GoT netýká...teda...je to tam zmíněno...pokud bude někdo chtít, pošlu to a uvidí se zda bych v tom mohla pokračovat).
@Trixie povidky(zavináč)icefire.cz.
Navíc slovenská povídka je tady ohrožený druh (ještě víc, než povídka celkově :-D), takže to je super zpráva. Doufám, že @Janulka a @Katrina se přidají ;-)
And he looked past the Wall, past endless forests cloaked in snow, past the frozen shore and the great blue-white rivers of ice and the dead plains where nothing grew or lived, to the curtain of light at the end of the world, and then beyond that curtain. He looked deep into the heart of winter, and then he cried out, afraid, and the heat of his tears burned on his cheeks.
Posuďte sami, jestli to, co Bran popisuje jako závoj světla, je polární záře. Já jsem polární záři ve svojí povídce použila.
Jinak pod první téma kola by se schovalo hodně, ale nějak mi chybí motivace a inspirace :-?
Chcete:
1. Sex nebo radši ne? No že se vůbec ptám... :D
2. Ženský nebo mužský úhel pohledu?
3. Temnou story nebo na konci něco nadějného?