TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1314315317319320362

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 5. června 2018
    @Khardoom Jestli můžu za sebe, tak Tudorovci ne. Spíš, i když to přirovnání hodně drhne, Panství Downton z 18. století. Výhoda je v tom, že je to adaptace románové řady (v Británii dost populární, takže u adaptace musí autoři projevit jistou úctu), které je to celkem věrné, tzn. nevymýšlí se od série k sérii co s některými postavami, nesnaží se to šokovat ani nelogickými zvraty ani samoúčelnou brutalitou či nezřízeným sexem.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • upraveno 18. června 2018
    Dneska jsem si pustil omylem ( :D ) Déčko a tam toto:
    https://www.csfd.cz/film/616536-velke-prazdniny/prehled/
    Cca 10x25minut

Musím říct že to na mě dost zapůsobilo - jak dětem podat události z války.. a na to pro jakou cílovku to je, se tvůrci vyloženě nebáli řešit otázky třeba kolaborantů, partyzánů atd. Kdo máte doma chrousty, můžete jim to pustit - ale bavilo to i mě a nejednou se mi zapotilo oko :D
    Už jsem zaznamenal, že je to prý hodně dobré.
  • @sfik Dík za tip, už jsem o tom cosi zaslechla. Pustím to obludám a uvidíme.
  • Právě sleduju tenhle seriál:

https://www.csfd.cz/film/517880-the-alienist/prehled/

Není to vůbec špatné. Dakota je fajn, ale tahoun je Daniel Bruhl. Hraje toho cvokaře s náběhem na cvoka fakt dobře a ty jeho oči mě vždycky dostanou :D Jeho postavu dobře vyvažuje Luke Evans, takový bezproblémový produkt vyšší společnosti, který má největší starost v tom, že by měl oženit. Upozorňuju ale, že příběh je o masových vraždách a mrzačení mrtvol chlapeckých prostitutů v devatenáctém století, takže čekejte něco ze soudku Ripper Street a Penny Dreadful.
  • @svoa00 Alienist je fakt hodně povedený. Akorat mi při něm došlo, jak ten čas letí. Pořád mám Bruhla zafixovaného jako takové mládě z filmu Good bye Lenin a on už je to docela starý chlap.
  • sledujete někdo příběh služebnice?
  • @brbr Tenhle rok je mu čtyřicet. A sakra :D
  • @p1e9t9r2 Sleduju. Druhá řada dobrá, akorát pořád mají sklony opakovat to samé o Gileadu, zvlášť na začátku série. Jako my už dávno víme, co je to za zřízení.
  • @svoa00 Jj taky se mi líbí a kolikrát mne z toho seriálu až mrazí v zádech, když si vezmu, že by ty lidi toho byli schopni. Jenom jsem nenarazil na někoho, kdo by pravidelně sledoval
  • @Nevada Ta amerika mě moc neláká :( ale třeba budu příjemně překvapen.
  • @Nevada New York koncem 19. století je už docela okoukaný, z poslední doby mě napadá Knick a Alienist (oba seriály jsou ale výborné).
    Ad Gilded Age. Já jsem na to docela zvědavá, i když nečekám, že by to dosáhlo popularity Downton Abbey.

K Knick jsem se nedonutila, ale na Alienist se chystám, jakmile budu mít víc času.
  • strašná blbost ten Westworld
  • @DanielSvatoš Náhodou já jsem ze závěru nadšen. Takhle by mohlo vypadat i fanále celého seriálu
  • upraveno 8. července 2018
  • upraveno 25. června 2018
  • SagartSagart Amo ergo sum
  • upraveno 26. června 2018
  • upraveno 27. června 2018
  • upraveno 27. června 2018
    @svoa00 už v první sérii jsou v seriálu lidi zobrazovaní jako brutální nadržená hovada s IQ houpacího koně, zatímco roboti jsou jakási andělská komplexní rasa na vyšší úrovni, která když jedná brutálně a násilně, protože jim to napsali do scénáře lidé nebo v rámci oprávněné msty (Dolores). Nechápu, proč Nolan tak nesnáší lidi a koho chce ohromit tím plytkým filosofováním, kterému nasadil ksicht Hopkinse. Stejně tak bylo v seriálu naprosto nerealistické a přepálené násilné debilní chování návštěvníků parku. Nedovedu si představit, jak by takoví myšlenkoví giganti vydělali dostatek peněz na návštěvu parku.
    Ještě že má Nolan o poznání sympatičtějšího bratra. Aneb ten rozdíl, když jsem četl původní scénář k Interstellaru, jak ho napsal Richard, versus výsledek, za který je zodpovědný Christopher...
  • @flanker.27 Neříkej, že původně v Interstellaru bylo lidstvo opravdu nakonec v háji. :D
    @svoa00 To ne (akorát myslím Čína :) ), ale ten děj byl hodně blbej. Resp. totálně béčkovej.
  • JoserJoser persona non grata

• Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 3. července 2018
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.