Já mám uplně stejný problém, @Monte Karstark , koukl jsem na začátek hry u Agraela na Youtube a během konfrontace mezi Kratosem a Cizincem (Loki??) dostal jsem neskutečnou chuť se fakt sebrat a koupit to. :-k
Už jsem zaregistroval, že to bude o Číně. Bohužel, ty mimoevropská prostředí mě neberou, takže stejně jako Šóguna si to nezahraju. Navíc v těch novějších dílech do toho přidávají prvky co se mi nelíbí. Řím II jsem skoro nehrál, Warhammer se mi sice celkem líbil, ale hlavně kvůli prostředí a fantasy prvkům, k hratelnosti mám taky výhrady (i když ne takové jako u druhého Říma).
teď hraju Rise of the Tom Rider (předtím samozřejmě Tomb Rider) a jsem nadšený takže Metro Exodus Shadow of the Tomb Rider Cyberpunk a Ori jsem ještě nedohrál první díl
@DanielSvatoš To jsem tam v povídání vůbec nezachytil. To se bude nějak zásadně lišit v příběhu či hratelnosti, podle toho jestli hráč bude hrát za Alexiose nebo za Kassandru?
edit: Hmm, teď na to koukám znovu a je tam řečeno, že oba sdílí stejný příběh a hratelnost. :-k
@Monte lišit se to bude pravděpodobně velmi málo dokonce romance jsou stejné pro obě postavy - Alexios tedy může randit stejné ženy a muže jao Kasandra co si budeme v té době (a v místě) s tím okolky nenadělali takže v tomhle případě mi to vůbec nevadí
Komentáře
Musím odolat! Musím odolat! Musím odolat!
:-k
a pak Lara. Na Cyberpunk jsem zvědavý ale zatím ještě tak nějak nemám představu, co to přesně bude. RPG?
Metro Exodus
Shadow of the Tomb Rider
Cyberpunk
a Ori jsem ještě nedohrál první díl
jinak nic moc vlastně ale lepší než EA
Ok, vypadá to jako předesignovaný Black Flag, ale čert to vem. Já toto chci! =D
+zasazení
+možnost volby v dialogu
+volba postavy (takže 2 hraní min.)
edit: Hmm, teď na to koukám znovu a je tam řečeno, že oba sdílí stejný příběh a hratelnost. :-k
dokonce romance jsou stejné pro obě postavy - Alexios tedy může randit stejné ženy a muže jao Kasandra
co si budeme v té době (a v místě) s tím okolky nenadělali takže v tomhle případě mi to vůbec nevadí