@DanielSvatoš Mě teprve RePlay čeká :) ale teda v plánu je.. Jsem zvědav jestli EW bude úplně separované místo nebo to je sekce v rámci už známého parku
Eh, bude se druhá řada točit okolo otázky, jestli mají roboti právo na genocidu na zlých, zlých lidech? Jak... moudré, pokrokové a ve stylu True Blood :roll:
@DanielSvatoš :D hele mne už jenom androidi :D, neb jak tam ta bordel mama procitla bylo mi jich na jednu stranu líto zažívat smrt či žal ze ztráty ... atd
No já bych si ráda namlouvala, že ta dekadence má nějaký smysl. Že ten seriál má nějaké poselství. Bohužel jsem viděla dost seriálů HBO na to, abych si takové iluze nedělala.
@Sagart Ty neznáš Věřte nevěřte? :anxious: Můžu se zeptat, kolik ti je? To je totiž s Komisařem Rexem, Kobrou 11, Dr. Quinnovou, Odpadlíkem, Xenou, Herkulem, hitparádou Eso apod. povinná výbava každého, kdo prožil dětství v devadesátkách =D
Komentáře
A i něco málo z "Eastworldu" se objeví :)
Eastworld dostane snad víc prostoru než v tom traileru :D
Edit: Jasně MiB ale ten stejně pravděpodobně kope za droidy.. :)
anime je cesta
https://www.csfd.cz/film/526002-waco/prehled/
Můžu se zeptat, kolik ti je? To je totiž s Komisařem Rexem, Kobrou 11, Dr. Quinnovou, Odpadlíkem, Xenou, Herkulem, hitparádou Eso apod. povinná výbava každého, kdo prožil dětství v devadesátkách =D
Nemluvě o Nulové šanci
O Knight Ryderovi ani nemluvě, z toho všeho, když to vidím dnes zůstává jen hořko v ústech, obzvlášť po tom videu kde DH jí číze :D