Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1510511513515516581

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • Takhle, člověk zvykne mít víc moci, když ho mají lidé rádi. Machiavelli je toho názoru, že vás nesmú nenávidieť, inak ste v kaši.
  • A naopak si myslím, že neutrálne odpovede sú požehnaním. Nepomôžu ti zaradiť človeka, ale zabránia nesprávnemu zaradeniu človeka. A pochybujem, že by niekto dal všade neutrálnu odpoveď, ak ten test vypĺňa poctivo.
  • upraveno 28. ledna 2018
  • Hej, strašne skomolili jeho výrok. Hovorí sa "Lepší strach než láska." a zabúda sa, že "najlepšie oba a nezamieňať strach s nenávisťou".
  • Alebo temná triáda - črty narcistické, psychpatické a machiavellistické. Tie na m sú manipulatívne, ale že by šlo zásadne o šikovných manažérov oddaných prosperite, to nie je súčasťou profilu.
  • Ha, tak mně vyšlo INFP-T, to tu ještě nebylo. V té Nevadině verzi se test nemohl rozhodnout mezi INFP a INFJ.
    "Zprostředkovatel" (proč zprostředkovatel?) jako: Shakespeare, Tolkien, Björk, Johnny Depp a Julia Roberts

Osobnosti Zprostředkovatelů jsou skuteční idealisti, kteří vždy hledají náznak dobroty i u těch nejhorších lidí a událostí, a snaží se najít způsoby, jak věci zlepšit. I když mohou být vnímáni jako chladní, rezervovaní, nebo dokonce nesmělí, Zprostředkovatelé mají přesto vnitřní plamen :onfire: :D a nadšení, které může skutečně zářit. U osobnostního typu Zprostředkovatele, který tvoří 4 % populace, existuje bohužel vysoké riziko pocitu nepochopení – ale pokud najdou podobně smýšlející lidi, se kterými mohou trávit čas, harmonie, kterou pocítí, bude zdrojem radosti a inspirace.

Tu charakteristiku si asi budu předčítat na zvednutí nálady, je fakticky lichotivá :D
  • AvivAviv
    upraveno 28. ledna 2018
    Museli nájsť nejakú prezývku. Nie je dokonalá, ale je blízko. Niečo čo zapojí toleranciu a diplomaciu, čo inklinuje k uzmierovaniu, spájaniu, čo by sa mohlo zdať nespojiteľné. Medzi odporúčané kariéry patrí poradenstvo a učiteľstvo a rôzne umelecké veci - sprostredkúvanie informácií a rád a náhľadov do vnútorného prežívania. Medziľudský kontakt a aktivita pre dobro. Proste sprostredkovateľ je blízko, ale neobsiahne všetky aspekty INFP, ani nesedí úplne.
  • Tento mi tvrdí, že som INFP.
  • Protože není people person a obvykle je hodně kompetentný, dělá skvělého protivníka hrdinnému protagonistovi.
    Na druhý straně podle tohto zařazení ENTJ je hrdinka a to často nevidět.
  • upraveno 28. ledna 2018
    Prostě je to diskriminace, to je jasné =D Když sem si trošku zagooglila, našla jsem tam i Voldemorta, pana Barnese ze Simpsonů a Klause s Kalouskem... Předpokládám, že kdybych bývala našla Hitlera, tak by tam taky spadal :-D
  • Je hodně špatné, že na mě sedí spíš popis Darth Vadera? :D
  • AvivAviv
    upraveno 28. ledna 2018
  • @Aviv To byla uklidňující informace :-) A pak jsem tam našla zařazené Voldemorta, Breivika a bin Ládina =D
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    upraveno 29. ledna 2018
    ISTP - kutil, najdem sa tam mozno s 86% pre 3 rokmi, ked som to prvy krat robil som mal to tiez INTP.
  • @DanielSvatoš samozřejmě nechápu kdo je vůbec může obvinit, naopak chápu i management těch firem, že si nejsou jistý jestli svetry prodávat, protože si živě dokážu představit že to náckové kupují
  • AvivAviv
    upraveno 31. ledna 2018
    Jak já nemám ráda, když nějakí extrémisté udělaj z fajn znaku tabu... Ne že bych jim zazlívala tu volbu, ale je to pak strašně ošemetné s těmi asociacemi. Páči sa mi argument výrobcu, ale nemáš isté nakoľko je úprimný a aj keby bol, nakoľko snaha nedať si vziať a skorumpovať dedičstvo bude fungovať. Ak by tam boli iba symboly, či prevažne symboly používané neonacistami, prišlo by mi to ako priveľká náhoda. Ak majú prevahu nezneužité, tak by som to fakt nechala plávať. Na druhej strane tak trocha žasnem nad tým, aký rozruch sú schopné vyvolať svetre.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • @Aviv Presne,staci dat na sveter sipku(Tyrovu runu) a hned pride obvinenie,ze norski lyziari su na- cisti...asi musim zo satnika vyhodit pletene saty s jelenmi,lebo mi niekto povie,ze podporujem Goringa.... nenormalne. :evil:
  • upraveno 31. ledna 2018
    Tak to abych taky provětrala šatník, aby mě nikdo nemohl obvinit, že jsem rasistka, sexistka nebo homofobka, a nebudu říkat vtipy o Židech. Dredy na hlavě nosím smím, nebo to je vykrádání cizí kultury? Ježiši, za chvíli bude v bezpečí před obviňováním jenom černá muslimská stará lesba na vozíčku :roll:
  • Až tak? Jauvajs...
  • Premýšľam, či by bolo možné vziať si ich späť. Ak by boli zaradzované všade možne s neutrálnym kontextom, už by to nebolo niečo, čím by sa mohli diferencovať a tak by si museli nájsť nejaký iný symbol.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.