Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1505506508510511581

Komentáře

• upraveno 11. ledna 2018
    @Achileus Topol nebo Hilšer
    v druhém kole bude Drahoš a Zeman a pak se rozodnu
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @DanielSvatoš Hilšer je fajn, dost jsem o něm uvažoval.
  • SagartSagart Amo ergo sum
    @Achileus Přesvědčil mne Fisher...
    Ostatní, kromě Drahoše, mi přijdou slabí, nesympatičtí, nebo nevhodní do politiky... Takže buď on a nebo náš profesor.
  • no je spousta věcí na kterých bych se s ním neschodnul ale to nevadí
    ale nejspíš půjdu do Topola
    a druhé kolo Zeman jestli to bude Drahoš - Zeman
    @Sagart tak volil bych ho jen když tam bude s Drahošem/Horáčkem
    a volil bych ho protože jeho odpůrci mi jsou víc nepříjemní než on

poslouchat jejich nářek a pít jejich hořké slzy mi dává energii do života
    @DanielSvatoš Ok, zajímavý pohled, třebaže s ním nebudu souhlasit, ačkoliv ti to brát nechci. Za mne je polovina kandidátů (a třeba i těch, co bych nevolil) rozhodně důstojnější než Zeman.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Dobrý večer dámy a pánové. Vaše úžasná, krásná, chytrá, unikátní sněžná vločka Everett je zpátky. Vím, že jsem tu delší dobu nebyl, ale jelikož opět začalo zkouškové a mně došli důvody proč se neučím, tak návrat sem mi připadá jako skvělý nápad. I když jsem nepsal, pravidelně jsem četl. Nezanevřel jsem na vás, jen bylo trošku víc věcí které jsem měl na práci.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @Everett_Young Neboj se, víme že jsi byl online a tudíž nikdy doopravdy neodešel :-D
    @Sagart pro mě je taky většina důstojnější než Zeman
    ale Drahoše a Horáčka nebudu volit
    upraveno 11. ledna 2018
    @Everett_Young A zrovna den před volbami... V tom cítím nějakou konspiraci :-k
    @DanielSvatoš Tak jsou tam i jiní, ale pokud ti tito pánové nesedí, tak jdi do opozice. Dá se pochopit, že proti nim máš averzi, ale v takovém případě bych volil menší zlo a Zeman jím rozhodně není.
    Nechci rýpat, ale Zemanův zdravotní stav není asi úplně nejlepší, Hrad potvrdil, že trpí cukrovkou a neuropatií, navíc když uvážím, že nevypadá zrovna zdravě, tak existuje docela slušné riziko, že si celý kolotoč prezidentských voleb zopakujeme.

Nebyl zdravotní stav a vysoký věk to co zemanovci před pěti lety vyčítali Schwarzenbergovi? O pět později jim to nevadí.
  • AvivAviv
    upraveno 11. ledna 2018
    Tam hore sú preteky v pokrytectve. Im to vyslovene nesmie vadiť. :D
    upraveno 11. ledna 2018
  • Tak prajem úspešné rozhodovanie.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Everett_Young Konečně někdo, kdo uvažuje o Hynkovi :)
    @flanker.27 předpokládal jsem, že ho budeš jakožto příznivec nerealistů volit. On by rozhodně nebyl špatným prezidentem, ale hlasovat pro něj je tak nějak zbytečné, takže budu raději, když bude ve druhém kole Drahoš než Fischer nebo Horáček. Mimochodem, Drahoš říkal něco o tom, že by s sebou na hrad vzal Grygara, což rozhodně není špatný nápad. Nicméně všichni ze zbývající trojice mají ještě pořád u mně šanci.
  • upraveno 12. ledna 2018
  • @Everett_Young Vítej zpátky :D Jinak k prezidentským volbám. Nezamlouvá se mi nikdo a v prvním kolem nejspíš ani volit nebudu, ve druhém bych dala hlas komukoliv, kdo je mladší, zdravější a s menším egem než Miloš.
  • @svoa00 Já rozhodnutý taky ještě nejsem :) v prvním kole jdi, aby vůbec to druhé bylo ;) A jak říkáš ty, druhé kolo to hodím klidně Hannigovi :D Ostatně včera jsem sledoval sledoval diskuzi a jsem rád že tam ten kanál nebyl, ani by se tam nehodil mezi 8 lidí za který bych se vyloženě nestyděl..
    @Ugla pokud by se Zeman nedostal do druhého kola, tak v pořádku, vybíral bych prostě toho sympatičtějšího z kandidátů. Pokud by se tam dostal proti němu Horáček nebo Fisher... no asi bych jim to hodil, přece jenom ta funkce je především reprezentativní (pokud neporušuješ ústavu jak se ti zrovna chce, což je postižitelné žalobou nebo rozhodnutím o inkompetenci prezidenta vykonávat svůj úřad) a v tomhle ohledu oba odvedou lepší práci než rozpadající se Zeman. Mně by ani tak nevadil problém s jeho fyzickým zdravím, jako problém se zdravím mentálním.
    @sfik Hannig je neuvěřitelně mimo. Opravdu by mě zajímalo, co si myslelo těch 26 poslanců, kteří mu kandidaturu podepsali.
    @sfik souhlasím, letos je naštěstí z čeho vybírat.

S tím zdravím jsem to myslel trochu jinak. Podívejte se na Franklina Roosevelta. Posledních 24 let svého života strávil většinu času na kolečkovém křesle kvůli obrně a silným bolestem při stání/chůzi. Přitom je to pokud vím jediný prezident USA, který se stal prezidentem více než dvakrát po sobě a prezident který USA úspěšně provedl téměř celou Druhou světovou válkou. Kdyby Zemanovým největším problémem bylo, že nemůže chodit, nebyl by to tak zásadní problém. Zásadní problém je, co se z něj stalo. Povahové rysy se ke staří samozřejmě prohloubili, takže je ještě větší prolhaná svině než byl dřív. Sobotku zlikvidoval (o což mu vlastně šlo od začátku), chlastá jako duha (Ovčáček už se to ani nesnažil obhajovat :-D ) a vlastně mu už jde jen o to, aby dokázal naštvat co nejvíc lidí. Ani by mě nepřekvapilo, kdyby po svém zvolení odstoupil a prezidentský post hodil novým kandidátům jako nějaký zbytek od oběda. Takže těch důvodů, proč ho nebudu volit, je poměrně dost.
    LoL :D

15:49 - V Mendelově ulici v Praze zasahovali ve volební místnosti strážníci městské policie kvůli pomatenému muži, který vykřikoval, že chce být prezidentem.
  • Kdyby měla aspoň pěkný prsa... O pravdivosti onoho výroku ale nehodlám pochybovat..
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.