Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
v druhém kole bude Drahoš a Zeman a pak se rozodnu
Ostatní, kromě Drahoše, mi přijdou slabí, nesympatičtí, nebo nevhodní do politiky... Takže buď on a nebo náš profesor.
ale nejspíš půjdu do Topola
a druhé kolo Zeman jestli to bude Drahoš - Zeman
a volil bych ho protože jeho odpůrci mi jsou víc nepříjemní než on
poslouchat jejich nářek a pít jejich hořké slzy mi dává energii do života
ale Drahoše a Horáčka nebudu volit
@DanielSvatoš Tak jsou tam i jiní, ale pokud ti tito pánové nesedí, tak jdi do opozice. Dá se pochopit, že proti nim máš averzi, ale v takovém případě bych volil menší zlo a Zeman jím rozhodně není.
Nebyl zdravotní stav a vysoký věk to co zemanovci před pěti lety vyčítali Schwarzenbergovi? O pět později jim to nevadí.
kdo neviděl
S tím zdravím jsem to myslel trochu jinak. Podívejte se na Franklina Roosevelta. Posledních 24 let svého života strávil většinu času na kolečkovém křesle kvůli obrně a silným bolestem při stání/chůzi. Přitom je to pokud vím jediný prezident USA, který se stal prezidentem více než dvakrát po sobě a prezident který USA úspěšně provedl téměř celou Druhou světovou válkou. Kdyby Zemanovým největším problémem bylo, že nemůže chodit, nebyl by to tak zásadní problém. Zásadní problém je, co se z něj stalo. Povahové rysy se ke staří samozřejmě prohloubili, takže je ještě větší prolhaná svině než byl dřív. Sobotku zlikvidoval (o což mu vlastně šlo od začátku), chlastá jako duha (Ovčáček už se to ani nesnažil obhajovat :-D ) a vlastně mu už jde jen o to, aby dokázal naštvat co nejvíc lidí. Ani by mě nepřekvapilo, kdyby po svém zvolení odstoupil a prezidentský post hodil novým kandidátům jako nějaký zbytek od oběda. Takže těch důvodů, proč ho nebudu volit, je poměrně dost.
jestli je něco horšího než Zeman tak to jsou kurvy z Femen
15:49 - V Mendelově ulici v Praze zasahovali ve volební místnosti strážníci městské policie kvůli pomatenému muži, který vykřikoval, že chce být prezidentem.