Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
@flanker.27 Mno, jestli tohle někoho zlomilo... tak by měl spíš vyjádřit vděk socanům.
https://www.novinky.cz/domaci/452810-kalousek-novy-predseda-by-nemel-byt-zatizen-predsudky-minulosti.html
@kadibudka Přijímá se. Ani já nejsem v tomto ohledu bez poskvrny.
@Achileus Kalousek byl vždy mistr v umění možného a v předvídavosti. Pokud to myslí upřímně a nejde o nějaký tah typu "nechat se povolat zpět, až bude straně nejhůř", nevidím to s TOPkou moc - é, fialově?
Heh. Já vidím samé dobré zprávy. Sama teď měním práci a od ledna budu na lepší pozici za podstatně lepších podmínek. Firmy můžou brečet nad nedostatkem zaměstnanců, ale velká část z nich je taky roky brala na hůl. Jo, nedostatek zaměstnanců o něco zpomalí ekonomický růst a v médiích už rozebírali, že automatizace všechno nespací a na stroje se čeká třeba i tři roky, ale zaměstnanci tu dobrou ekonomickou situaci na výplatě stejně dlouho moc neviděli. Průměrný plat je u nás nižší než v Portugalsku, Řecku i Slovinsku, ačkoliv všechny tyhle země jsou podle HDP až za Českem. Nehledě na to, že většina lidí nemá ani ten průměrný plat.
tak před 10 lety v Itálii jsem narazil na tričko na němž byl hajlující Mussolini
(někde v Kalábrii už si nepamatuju jméno města)
Asi mu chybí domov =D =D