Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ale to co vidím u ANO a hlavně SPD mě fakt....
Chudák Tomio, bude muset ukazát svůj "team" a taky to, že jeho "program" je jaksi...mimo. =D
btw, viděli jste Brichtu?
:D Nyní krátce k mým pocitům k highlightům letošních voleb:
Okamura šílenství.
ČSSD radost
KSČM radost.
TOP09 ... škodolibost
SPO chachachichi
Zelení chachachichi
KDU jako vždy kurvičky co jdou s každým :P
https://www.lidovky.cz/Parlamentni-Volby-2017.aspx?t=okrsky-mapa
Leč pokud se mám vyjádřit k Babišovi, dle mých zkušeností celé kouzlo "Babiškových slibů" tkví spíše v tom, že málokdo dokázal nabídnout něco lepšího než nějakou variaci na "Babišovi navzdory" (to zrovna byla varianta socdemáků, kteří se nemůžou divit, jak dopadli a jako jejich dávný volič mohu říct "dobře vám tak"). Můžeme se hádat, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se s tím dá dělat. To nejhorší pak je začít voliče obviňovat z nekompetentnosti, z toho, že nerozumí, co je pro ně dobré (rozuměj hodit to někomu z těch, co vyjmenovává Klaus výše).
Takže ostatní politici, nechcete-li Babiše nebo někoho podobného, nestavte se k veřejnosti otevřeně takřka jako k nepříteli, pak se nemůžete divit výsledkům. Ostatně kdo něco jakž takž nabízel, byla ODS a taky dopadla relativně dobře. Já sice jejich politiku nijak nepodporuji, ale aspoň byla jejich kampaň především pozitivní.
P. S: Nemyslím, že bych hodlal podlehnout šířenému vysvětlení, že ANO luxovalo hlasy takřka výhradně nalevo. Dejme tomu 10 %, které jim přibyly od minulých voleb, ale kde berou zbytek? A SocDem+KSČM rozhodně ztratily dohromady více, než kolik ANO přibylo, jednoduchá rovnice našich médií tudíž nefunguje. A třeba TOPce ubylo 6 % (vlastně skoro 7 %), to nikdo neanalyzuje, kam tyto hlasy šly, zda k Pirátům, Starostům nebo kam.
A to je poslední, co na téma volby řeknu, abych do toho zase nezabředl :)
@flanker.27 volit stranu, o které předem vím, že se nedostane do parlamentu je podle mě blbost. To už spíš rozumím lidem, kteří nejdou k volbám, protože žádná strana, která má šanci se jim nelíbí. To co děláš ty je alibismus jak svině.
Ještě k tomu Pitomiovi - nevím, kolik lidí by ho volilo, kdyby věděli, kolik uprchlíků přerozdělených z EU ČR zatím přijala (pokuď vím tak 12)
@flanker.27 Když hodíš hlas straně, která nemá šanci, tak nepomůžeš ani té straně, ani nikomu jinýmu. Já nevím, proč jsi to udělal, ale připadne mi to, jako by ses snažil zbavit odpovědnosti za případný průsery - něco jako "u voleb jsem byl, ale žádnou z těch stran jsem nevolil, takže si můžu vesele nadávat".
takže jsem měl volit ANO nebo SPD? ale to bych byl přece hlupák :) takže KSČM? ne to taky ne? jo aha já měl volit nějakou tu stranu co jsi volil/a ty nebo nějakou podobnou :D jasný
Prezidentské volby budiž toho důkazem. Znám haffo lidí kteří volili Zemana protože prostě nesnesli Karla. O tom že to bylo i naopak snad ani nemá cenu mluvit.....
P.S: Asi jsem se nevyjadřoval úplně hezky a jestli jsem někoho nasral, tak se omlouvám