Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1500501503505506581

Komentáře

• @Achileus Ne. Všichni mě něčím serou.
    A volební kalkulačka nijak nepomáhá :D vychází mi tam stále dokola KDU :D a to faaakt ne
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Hehe, kdykoli pustím video na trubce, vždycky mi tam nejdřív skočí Herman =D
  • @flanker.27 Facebook mi asi filtruje reklamy protože jsem lajknul stránku "Bůh" :D
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Já asi budu ve stavu absolutního zoufalství volit TOPku....
  • Nejdřív jsem chtěla volit Piráty, ale po těch debatách na ČTčku se zdá, že jediný, kdo to tam má v hlavě srovnané je Bartoš a navíc jsem si blíže prohlédla jejich poměrně stručný volební program. Výsledek je, že nevím koho volit, ale přesně vím, koho rozhodně nevolit.
  • @sfik to buď rád, že sis negůglil, co je to colostrum. Bohužel stačil jeden klik a tu reklamu mám teď všude :-D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 12. října 2017
    @flanker.27 To protože nepoužíváš AdBlock :D Jediné volební spoty které potkávám já, jsou ty vyvěšené na lampách a z nich se na mě šklebí nějaké ksichty z SPD a SPO :-k
  • @Achileus asi Svobodné jinak tam nikdo nezbývá protože
    nechci volit komunisty- KSČM, Piráti, Zelení
    nechci volit nácky- od DSSS po SPD
    nechci volit staré známé- ANO, ČSSD, ODS
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Zatím nevím, asi se rozhodnu, až uvidím jména na papírkách.
    Teda jeden z Pirátů mě učil a vedl bakalářku a protože byl fajn, docela bych mu ten hlas hodila, i když je dost cáklej :) , ale o zbytku nejsem až tak přesvědčená.
  • Co tě učil?
  • @DanielSvatoš Proč jsou Piráti komouši? Jsou sice spíš doleva, ale s tím zbytkem se to nedá srovnat.
  • upraveno 12. října 2017
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 12. října 2017
    Já se přiznávám ke svému prohřešku, že v pražských volbách do zastupitelstva jsem Piráty volil, čehož hořce lituji, protože větší bandu kverulantů aby pohledal. Oni opravdu nemají v plánu cokoli udělat, jakékoli "ano" ( :) ), jediné co dokážou je "Nein, Nein, Nein" na všechno dle logiky "všichni to děláte špatně, ale my vám neřekneme, jak to teda je dobře". Navíc jim člověk něco desetkrát vysvětlí a oni na to stejně dají jedenáctou "stošestku".
    @flanker.27 přiznávám, že mě jejich program dost zklamal, některá témata celkem odflákli nic neříkajícími frázemi, nebudu volit někoho, kdo nemá žádné plány.
  • Na tom som sa zhodla aj s jednou českou spolužiačkou. Že síce môžu viesť pekné reči, ale ak po realistickom pláne niet vidu ani slychu, tak proste nie sú vhodnými kandidátmi.
  • @Dreamer colostrum je nějaký to "Nemléko" ? To je teď populární mezi vegany! :D prej.. Já si dal k večeři mlíko vejce a klobásu :D
    @Dreamer Jo. tak je to přesnej opak toho co jsem myslel já :D Tohle vegani odmítají již prvních 3-5 dní po vlastním narození :D
  • upraveno 13. října 2017
    Piráty jsem volila v minulých volbách (krajské?), podle výsledků jsem byla v naši obci zřejmě jediná :-D A souhlas s @Krisa, taky jsem na jejich kandidátce našla člověka, kterého znám, je dost cákly, ale svou instituci řídí dobře už několik desítek let, takže bych mu to i hodila, akorát je na nevolitelném místě. Koho volit nevím :-k
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Aviv Sociální antropologii.

U nás teda bohužel není. Včera jsem prohlížela volební lístky a žádnej filosofující bezdomovec, takže dost zklamání :D
  • Ostře sledované vlaky jsem dnes viděla divadelně zinscenované. Moc hezké. A moc smutný konec. Překvapil mě. Uprostřed jeviště se úradně řeší skandál orazítkovaní i s názornou ukázkou incidentu a najednou se vám zprava od oficiera ozve výstřel, nalevo nám klučina ovisne na stožáru, slyšet bouchání třaskavky a zvonění hodin, padne jedna replika a světla pohasnou. Zírala jsem jak vyoraná myš.
    A nevím jak je to v originálu, ale minimálně tady na pódiu jsem tak docela nepochopila, proč Mášenka utekla, když je Miloš řekl, že teď už je perfektně připraven ji kdykoli a kdekoli milovat.
  • příchodem do volební místnosti jsem snížil věkový průměr na 70 let :D
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    @DanielSvatoš sice pozdě, ale musím si rýpnout - Piráti nejsou pro výstup z NATO. Hlavně že to zduraznovali v každým fuckin rozhovoru, ale pořád se najdou lidi, co mají zkresleny pohled na ně :wall:
    Jo a to snizeni věkové hranice je hezký, mně obálku podával chlap, co vypadal jak typický komouš z filmů :-D mračil se na mě neskutečně
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    Tak to ANO ne. :wall:
  • SPD....lidi jsou šílení, neuvěřitelný.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    hmm, devítibarevný gulášek. :-k
    A vtipné je, že všichni hlásí, že jdou do opozice a s Babišem se kamarádit nebudou. :twisted:
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Ta ČSSD, to zlý
  • @Monte Karstark tak určitě :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.