@Michelle : Však jsem to myslel, z legrace. Máš absolutní pravdu v tom, že je lepší mít větší množství povídek. A napsat ještě jednu? Ne děkuji... :-D To radši přepracuju tuhle.
Musím říct, že jsem na tyhle stránky narazil úplnou náhodou, přitom se jedná o plnohodnotný Ice&Fire Fandom. A hlavně mě překvapila kvalita povídek a frekvence s jakou píšete. Zkoušel někdo z vás poslat něco do SF literárních soutěží?
@Bronn : Sci-fi - fantasy, obecně fantastika. Protože těmhle žánrům fandí většinou stejný typ lidí, lit. soutěže se pořádají dohromady. Např. Cena Karla Čapka.
Tak co, jak stíháte? Já hlásím, že tentokrát jsem opravdu dostala inspiraci a i když mi zbývají zhruba poslední třetina povídky, tak termín zvládnu dodržet a povídka ode mě bude.
Já bych teda uvítala ještě tak týden navíc :-( Rozdělané to mám, ale dělám to pořád děsně pomalu :-D (Ano, jsem tentokrát úplně marná a trapná, já vím :-) )
Tak do 14.11., a to už bude opravdu poslední posun. Pokusím se to zpracovat hned 15. a budete mít měsíc a půl na hodnocení. Výsledky by tak mohly být na Nový rok (nebo těsně po něm). Ale pokud máte hotovo, nenechávejte prosím odeslání na poslední chvíli.
OK, já to určitě zvládnu poslat dřív, ale dá mi to čas na dolaďování. Doufám, že díky tomu posunu od někoho přibude další povídka nebo dvě ;-) Ale prosím i ostatní, aby to respektovali - všichni víme, že některé povídky člověk dopíše jenom tehdy, pokud ho tlačí termín.
Já to bohužel nedávám... Ještě ke konci září to vypadalo dobře, ale v říjnu můj pravidelný týdenní rozvrh nabyl poněkud větších rozměrů a teď to prostě nestíhám... Ale stejně se už těším na Vaše povídky, až si je přečtu...
@Nevada Díky! :-) Já to rozhodně za těch čtrnáct dní dodělám. @Bronn Není to škoda? Když už to máš rozpracované... A třeba něco maličkého ještě stihneš ;-)
Komentáře
Mimochodem, zkoušel jste někdo psát něco vlastního? Myslím tím vlastní fantasy svět a tak...
Dva týdny :-k cajk
Já bych teda uvítala ještě tak týden navíc :-( Rozdělané to mám, ale dělám to pořád děsně pomalu :-D (Ano, jsem tentokrát úplně marná a trapná, já vím :-) )
Ale pokud máte hotovo, nenechávejte prosím odeslání na poslední chvíli.
@Bronn Není to škoda? Když už to máš rozpracované... A třeba něco maličkého ještě stihneš ;-)