14. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire

upraveno 23. července 2017 v Povídky
2

Komentáře

• :-D Ano, určitě si je přečtu...
    Mimochodem, zkoušel jste někdo psát něco vlastního? Myslím tím vlastní fantasy svět a tak...
  • @Michelle : Však jsem to myslel, z legrace. Máš absolutní pravdu v tom, že je lepší mít větší množství povídek. A napsat ještě jednu? Ne děkuji... :-D To radši přepracuju tuhle.
  • upraveno 20. září 2017
    @Mithrandir Tak co víš, třeba tě ještě napadne nějaký super námět ;-) A samozřejmě - vítej v povídkové soutěži! :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • upraveno 20. září 2017
    Musím říct, že jsem na tyhle stránky narazil úplnou náhodou, přitom se jedná o plnohodnotný Ice&Fire Fandom. A hlavně mě překvapila kvalita povídek a frekvence s jakou píšete. Zkoušel někdo z vás poslat něco do SF literárních soutěží?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Takže opět tradičně o měsíc? Že se vlastně vůbec ještě ptám :) Prodlouženo o měsíc.
  • Co to je, prosím, SF liter. soutěže?
  • @Bronn : Sci-fi - fantasy, obecně fantastika. Protože těmhle žánrům fandí většinou stejný typ lidí, lit. soutěže se pořádají dohromady. Např. Cena Karla Čapka.
  • Wow :-D . No, za pokus by to stálo... I když tomuhle webu a jeho soutěžím chci rozhodně zůstat věrný...
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    @Mithrandir když se ti nechce začínat s další povídkou, můžeš si přečíst povídky z kol minulých a třeba zanechat komentář. :-)
  • Mno, vzhledem k posunutí termínu bych ze sebe nakonec mohla něco vypotit. Snad něco na téma Za Zdí, uvidíme.
  • O měsíc? :-k
    @Dreamer zase si vem, že pokud to bude do konce Října, tak budeš mít čtení na dlouhé listopadové sychravé večery. :-)
  • upraveno 21. září 2017
    Já si nestěžuju, jen přemýšlím, jestli se mi chce něco napsat :D
  • Vyhlášení by se mohlo konat tak hezky symbolicky na Štědrý den :-P
    @Bronn Jako že bychom čekali na vyhlášení téměř dva měsíce jo? :-D
  • SagartSagart Amo ergo sum
    @Riokai Že by se prodloužila doba psaní, ještě tak o měsíc :D
  • Uvidíme, jak na tom budeme. Bylo by to hezké...
    Dva týdny (a kousek) do konce.
  • SagartSagart Amo ergo sum
    Takový to, když máte super nápad, ale máte tak max stránku a k tomu totálně neumíte psát :D
    Dva týdny :-k cajk
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Už jen dva týdny? 8-O A kde se, prosím, ztratily ty předchozí dva týdny? Já myslel, že je ještě měsíc. =D
  • Utíká to strašně rychle :-( Něco už jsem začala, ale jde to fakt šnečím tempem :-D
  • Tak co, jak stíháte? Já hlásím, že tentokrát jsem opravdu dostala inspiraci a i když mi zbývají zhruba poslední třetina povídky, tak termín zvládnu dodržet a povídka ode mě bude.
  • @svoa00 Jupííí! :-)

Já bych teda uvítala ještě tak týden navíc :-( Rozdělané to mám, ale dělám to pořád děsně pomalu :-D (Ano, jsem tentokrát úplně marná a trapná, já vím :-) )
    upraveno 28. října 2017
    Tak do 14.11., a to už bude opravdu poslední posun. Pokusím se to zpracovat hned 15. a budete mít měsíc a půl na hodnocení. Výsledky by tak mohly být na Nový rok (nebo těsně po něm).
    Ale pokud máte hotovo, nenechávejte prosím odeslání na poslední chvíli.
  • OK, já to určitě zvládnu poslat dřív, ale dá mi to čas na dolaďování. Doufám, že díky tomu posunu od někoho přibude další povídka nebo dvě ;-) Ale prosím i ostatní, aby to respektovali - všichni víme, že některé povídky člověk dopíše jenom tehdy, pokud ho tlačí termín.
  • Já to bohužel nedávám... Ještě ke konci září to vypadalo dobře, ale v říjnu můj pravidelný týdenní rozvrh nabyl poněkud větších rozměrů a teď to prostě nestíhám... Ale stejně se už těším na Vaše povídky, až si je přečtu...
  • @Nevada Díky! :-) Já to rozhodně za těch čtrnáct dní dodělám.
    @Bronn Není to škoda? Když už to máš rozpracované... A třeba něco maličkého ještě stihneš ;-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.