@Nevada Tak to chystané nové kolo bylo opravdu brzy :-D @Bronn Hmmm... zajímavé náměty. Na Starky se už moc těším a války jsou má oblíbená témata. Co si jen vybrat :-k:-k:-k
@Riokai Za nic neručím :anxious: Mám to momentálně zaokrouhlené na dvacet soutěžních povídek. To už by bylo i na ukončení kariéry :-D Což teda netvrdím, že plánuju. Tak popřemýšlím a uvidím, co mě napadne.
Já mám kostru povídky poměrně přesně a uceleně v hlavě, ve wordu zatím stránku a půl... Ale tu jsem napsal už před měsícem, od té doby bída, zkrátka to nějak nejde... :wall:
Ha, deset dní uběhlo a věci se daly do pohybu! Včera jsem měl jakože ten lepší den, přidal jsem dva odstavce, pak jeden z nich smazal a ten co mi zůstal jsem nakonec neuložil. Takže dobře odvedená práce. =D
@Mithrandir Na to je přece jednoduché řešení - napiš ještě jednu ;-) Tak ono je to dilema. Držet se termínu a mít třeba jen tři povídky, anebo posunout termín a mít jich pak třeba deset... Já se taky většinou vlezla do termínu, ale stejně jsem příznivcem spíš té druhé možnosti, protože jsem ráda za víc povídek na čtení :-) A ten delší čas se právě dá použít na napsaní další povídky.
Co jsem se koukal na první kola, mám ten pocit, že kvalita stoupla na úkor kvantity. Je to samozřejmě dobře, je lepší málo kvalitních povídek než hodně nekvalitních, ale stejně jsem rád za každou povídku a i za každého nového autora ( přestože se do nich sám nejspíš počítám :-D ). Tohle kolo bychom třeba mohli překonat desítku, nemyslíte? :-)
Já bych teda určitě neřekla, že by předtím byly povídky míň kvalitní... On to každý asi posuzuje dost subjektivně. Ale už od prvního kola se objevovaly skvělé povídky, které se mi zapsaly do paměti. A musím i říct, že mi styl (a témata) některých autorů, co psávali a už nepíšou dost schází. Ale zase je samozřejmě fajn, že přibili noví autoři :-)
Komentáře
@Bronn Hmmm... zajímavé náměty. Na Starky se už moc těším a války jsou má oblíbená témata. Co si jen vybrat :-k :-k :-k
:-)
Tak co, budeme prodlužovat?
Tak ono je to dilema. Držet se termínu a mít třeba jen tři povídky, anebo posunout termín a mít jich pak třeba deset... Já se taky většinou vlezla do termínu, ale stejně jsem příznivcem spíš té druhé možnosti, protože jsem ráda za víc povídek na čtení :-) A ten delší čas se právě dá použít na napsaní další povídky.