@svoa00 mně se ten klaun z trailerů moc nelíbí, z knížky jsem měla pocit, že by na první pohled neměl být jasným zabijáckým klaunem. Až na ten druhý pohled si hrdinové uvědomovali, že tady něco nehraje a při tom třetím brali nohy na ramena :-k
@sfik Jestli ti přijde zneklidňující ten úsměv, tak by ses radši neměl dívat, co dělá ve filmu :D Podobný úsměv má mimochodem i jistý jeho bratr, který se proslavil rolí upíra.
@svoa00 True Blood mám rád.. musím se znovu podívat :D I když to celý zakončení s Billem považuju za notně debilní :)
@Dreamer Jak píše svoa o tom dětském vidění světa, že děti nutně nemusí toho klauna kvůli vizáži považovat za děsivé monstrum.. Můj pohled na věc je ten že se děsím všech klaunů a kdybych postavil vedle sebe Pennywise a toho pičusa z mekáče tak se děsím víc toho druhého - pedofilního úchyláka s dárkem z happymealu pod poklopcem :D
@sfik no právě :D myslím, že dětské vidění neznamená, že se ten klaun hned musí tvářit jako psychopat, protože dětem je to jedno. Mnohem horší mi přijde ten z 90. let.
@svoa00 k tomu rozdělování dětí - chápej to tak, že rozdělování vždy nasledovalo po zavolání TO. Takže něco jako hypnóza - ty děti si neuvědomovaly, že odchazi od skupiny. Btw četla si knihu?
@Benji Od Kinga jsem toho četla hodně, ale k To jsem se kupodivu nedostala. Ale přemýšlím, že to napravím. Viděla jsem ale televizní adaptaci a do určité míry vím, co bylo z knížky vynechané.
Jinak - ten film už tak má dvě a čtvrt hodiny - ono zase nejde postavit film z epizodních scén. Už takhle tím film do určité míry trpí. Co bych ale uvítala, tak to několik dalších scén, kde si děcka mezi sebou upevňují vazby.
@svoa00 mě na knize trochu naštvalo, že tam King klasicky někde za polovinou vecpal jednu vysvětlovačku, o kterou se nikdo neprosil a celkem mi to zkazilo zážitek ze zbytku knihy.
@DanielSvatoš docela se na to těším, vypadá to doopravdy zajímavě a hlavně je tam Colin Farrell. Chtěla bych ho vidět v nějakém kvalitním hororu, protože, když mu jde ve filmu někdo/něco po krku, vypadá vždycky tak přesvědčivě, že by mu člověk věřil, že se mu to stává denně :-D
Tak BR 2049 je za mnou... je chyba ve mně, že naprostá většina současných filmů považovaných za úchvatné, promyšlené až geniální mi nepřipadá úchvatná, promyšlená až geniální, ale přinejlepším tuctová? Dobře, úchvatným by se dala označit výtvarná stránka, ale toť tak nějak vše. Asi jsem fakt divnej.
Komentáře
Film jsem ještě neviděl, nějak mám minimum času a maximum výmluv.. :'-(
A zítra plný trailer
@Dreamer Jak píše svoa o tom dětském vidění světa, že děti nutně nemusí toho klauna kvůli vizáži považovat za děsivé monstrum.. Můj pohled na věc je ten že se děsím všech klaunů a kdybych postavil vedle sebe Pennywise a toho pičusa z mekáče tak se děsím víc toho druhého - pedofilního úchyláka s dárkem z happymealu pod poklopcem :D
Btw četla si knihu?
Jinak - ten film už tak má dvě a čtvrt hodiny - ono zase nejde postavit film z epizodních scén. Už takhle tím film do určité míry trpí. Co bych ale uvítala, tak to několik dalších scén, kde si děcka mezi sebou upevňují vazby.