Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1496497499501502581

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • Samozřejmě všichni víme že půl měsíc nevadí protože my normální Evropané jsme tolerantní a je nám u prdele to jenom muslimové jsou na kříž alergičtí a nemůžou ho ani vidět. Jak to bylo i s tou pomocí od červeného kříže oni si ji nevezmou protože tam je namalovaný kříž. Prostě krásná ukázka toho jak se svět v prdel obrací
  • upraveno 7. září 2017
    Kdyby měli v Lidlu na obalech portréty Ježíše, asi by mi to přišlo podivné a jako zákazník mám volbu to nekupovat. Ovšem retuše historických památek......někomu v marketingu Lidlu slušně hrabe. Většina lidí, co podobným způsobem bere ohledy na city ostatních a má nutkavou potřebu páchat dobro, má také zcela určitě nulovou sociální inteligenci a schopnost empatie a pak to dopadá takhle hloupě.... :roll:
  • @Dreamer Přemýšlím jaký sortiment by mohl lákat obrázkem Ježíše na etiketě. Možná nějaký sušenky.. Asi teda málo slazený, bez příchuti, čokolády, polevy.. Ale ty stejně nikdo nekoupí.. V kostele je rozdávaj zadara..
    @sfik Co třeba hřebíky?
    @sfik V potravinářství něco s rybami nebo vínem.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @flanker.27 Jo jo, na etiketě Sklepmistra by se určo uchytil. A k tomu slogan "Měníme vodu ve víno" nebo "Naučíme vás chodit po víně... srát"
  • Nebo o Halloweenu... Zmŕtvychvstání je tak vděčná téma.
  • @Aviv Ježíš je teda vlastně zombík? :-D
    @Dreamer Žádnej zombík, Velký Jiný je to.
  • @Monte Karstark tak to by mě GRRM naštval ještě víc, než King v závěru Svědectví a to jsem myslela, že to nejde :-D
  • Harry z Metód racionality by ti povedal, že je to nedostatočný pesimizmus. Veci totiž vždy môžu byť o toľko horšie... :-D
  • upraveno 8. září 2017
    Mě teda ještě napadl šampon resp. spíše kondicionér. Jak to ten chlap dělal že měl takový pěkně udržovaný vlasy.. V roce 0? Balzám z přídavkem olivového oleje!

Pantene Pro Jesus - doporučuje 11 z 12 apoštolů :)
    Odstraní lupy i zbytky ďábla za ušima :)
    @sfik Dokonalý vlasy měl v genech. Byl to přece syn boží. Nebo chceš říct, že Ježíš byl metrosexuál?
  • V roce nula ještě moc vlasu neměl. Spíš v roce 30. Ale s takou propagáciou bych si ten šampón snad i koupila. :D
    Alebo by ním mohla marketingovať tá atrakcia s nafukovacou guľou, v ktorej sa môžeš kotúľať po vode.
  • upraveno 11. září 2017
    https://www.respekt.cz/spolecnost/vedci-oteviraji-dvere-genetickemu-vylepsovani-cloveka-varuje-eticka

:-k paní dokáže vidět jen ony postižené páry nebo páry, kde rodiče trpí nějakou závažnou chorobou, kterou přenáší na potomky (z toho si vzpomene pouze na jednu jedinou)....jenže to jsme hádám jen na začátku téhle technologie. Já osobně v tom problém nevidím, pokud věda půjde dopředu v genovém inženýrství, je to snad součást naší evoluce, stejně jako elektřina a ropné plošiny nebo transplantace orgánů. Co se týče těch úvah o "vylepšování" člověka...ehm, asi to opravdu nebude, tak jak to známe z akčních filmů.

ve zkratce něco o diskutované metodě
  • Tiež mám pred tým trocha rešpekt, ale myslím, že odstraňovať z DNA dedičné choroby (či aj iné poškodenia) je nápad hodný investície a to monitorovania upravených detí hádam nie je tak strašná daň.
    upraveno 18. září 2017
  • Tohle už ani není k smíchu, to už začína být k pláči.
  • @flanker.27 Proč mě víc děsí něco čemu se říká "Ruský čaj" ? :D
    @sfik Sorry jako :), ale tvrdíš, že ses s pojmem ruský čaj fakt nikdy nesetkal? Teď fakt doufám, že si děláš kozy...
    upraveno 18. září 2017
    @flanker.27 sorry jako, ale taky nevím vo co gou. To je nějaká sláma s vodkou?
    @Monte Karstark Směs čínského čaje a čaje z indonéských ostrovů. To jen pro orientaci, dá se celkem snadno najít správné složení a postup přípravy. Jestli to někoho děsí, měl by patrně zauvažovat nad svým přístupem k životu, zda se třeba neosype při slovu turecká káva, vídeňský řízek nebo hamburger :)
  • Navyše v Rusku je čaj veľkou tradíciou. Porovnateľnou s tradíciou v Anglicku.
  • upraveno 18. září 2017
    upraveno 18. září 2017
    @sfik A pochopil jsi, že o čaj šlo v poslední řadě? :roll: Předvedl jsi zhruba stejnou logiku jako některé osoby, které na vytěsňování vepřového v rámci ústupků nejmenované kultuře prohlašují "no co, stejně ho nejím".
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.