!!! Spoiler !!! - Teorie ve světe ASoIaF - POUZE KNIHY

upraveno 12. června 2020 v Spekulace
1224225227229230243

Komentáře

• @kadibudka To se obávám, že to jistě nevíš :D Jestli Ašaru někdo zbouchnul, byl to spíš Brandon než Ned. Barristan tvrdí, že na turnaji ji někdo zneuctil. Nemyslím si, že o Nedovi někdy vyjde najevo, že se zachoval tak nečestně. U Brandona by to svedení šlechtičny spíš odpovídalo tomu, co o něm víme.
  • Nuž Ned s ňou tancoval po tom, čo s ňou Brandon hodil reč. Dá sa predpokladať, že reč bola o tom, že Eddard má záujem, no zdráha sa ozvať. Dohadzoval by Brandon Asharu Nedovi, keby mal na ňu sám zálusk? Alebo bol taký sebaistý a nezainteresovaný, že mu ani v najmenšom neprekážalo, ak mladší braček dostal ako almužnu možnosť zatancovať si?
    Nečestne... Harwin myslím jasne povedal, že za okolností, počas akých k tomu došlo, to ťažko nazvať pokleskom. Kto mal tušiť, že krátko na to sa strhne vojna, Brandon zařve a Ned si bude musieť vziať Cat a aby toho nebolo málo, zabije Asharinho brata?
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Aviv a podoba sa Aegon aspon trochu na nejakeho Starka??
  • AvivAviv
    upraveno 27. června 2017
    Er... Dominantná Targaryenska alela. :D
  • @kadibudka Teorie dobrá jenom nevím jestli by ned poslal syna své sestry někam pryč a ještě v područí varyse.
  • Třeba mu nic jinýho nezbývalo - kluk s bílýma vlasama a fialovýma očima by se v Západozemí schovával těžko.
  • A mimochodem - jasně, že má ta teorie mezery - mě to napadlo dneska ráno a moc času jsem tomu nevěnoval.
  • SagartSagart Amo ergo sum
    Když už tedy špekulujete, tak někdo nahoďte, proč by Ned posílal dítě své sestry neřádům jako jsou Varys a Ylirio. Ledaže by se narodilo dřív, s tím ale není konzistentní to, že Ned našel rodící Lyanu, případně krátce pop porodu.
  • Lebo nikto lepší nebol po ruke? Kde v tom čase strašil Varys neviete niekto?
  • Myslím, že byl celou válku v Králově přístavišti, ale třeba Aegona původně odvedl do Svobodných měst někdo jiný a Varys se o něm dozvěděl až později.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Ta teorie mimochodem hapruje ve více bodech. Kdyby měl Ned s Varysem takové tajemství, chovali by se k sobě během Hry o trůny asi trochu jinak. A kdyby Ašara byla Jonovou matkou, nebyl by důvod dělat kolem toho takové tajnosti, minimálně by mohl Jonovi říct, kdo je jeho matkou. Být nemanželským dítětem s oběma rodiči urozenými není v Písni žádný velký handicap.
  • Pravda.
    Ako si dokážeš zapamätať, že to tu už bolo a ešte k tomu niekoľko krát? Tých teórií sa tu prebralo už toľko, že ja som musela zabudnúť už dobrú polovicu.
    Tak nezřídka jsem se debat kolem těch teorií účastnila, protože je to jedna z věcí, které mě na Písni moc baví :)

Problémem je, že se to blbě dohledává, protože často se diskuze rozvinula z původně jiného tématu. A všechny si samozřejmě taky nepamatuju.
    Ostatně, na Aegona je tady k tomu i samostatná diskuze.
    http://www.icefire.cz/forum/discussion/51764/aegon-syn-lyanny-a-rhaegara/p1

• Navíc malý Aegon se narodil v Králově přístavišti, Lyanna rodila jinde. A těhotenství Rhaegarovy manželky bylo nepochybně dost sledované, kam by se její dítě ztratilo?
  • To jsem nevěděl. Díky za vysvětlení. Proč by pak ale Varys lhal o výměně miminek?
  • upraveno 28. června 2017
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Stejně bude od Martina nejlepší trolling, pokud otcem Jona bude Ned a matkou jakási Wylla :twisted:
  • @flanker.27 Nebo ta rybářová dcera. :dance: (Ano, nemám teorii R+L=J ráda.)
  • @flanker.27 jop, tak téhle teorii taky docela fandím :-)
  • Já spíš fandím RLJ, ale tieto 2 varianty by boli proste fantastické.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @flanker.27 Za předpokladu, že tím největším trollingem nebude, že kniha nikdy nevyjde a pokud ano bude to dokonalý přepis jisté jihoamerické telenovely =D
  • @Tyrion Lannister ale no tak v tu šestou knihu snad doufat můžeme
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @p1e9t9r2 Toť otázka, on dělá všechno jen ne psání šesté knihy, takže ja raději budu předpokládat, že už to nedopíše ani tu šestou a pak můžu být jedině mile překvapen místo, abych byl zklamán
  • upraveno 29. června 2017
    Typuju Vichry jako paskvil. A Sen nedopíše.. Už ho to nebaví..
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Já myslím, že přání je otcem myšlenky, jen aby otcem nebyl Rhaegar.

Co se týče Aegona, myslím, že je čím dál pravděpodobnější jeho blackfirovský původ.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.