tak poslední předváděčka proběhla tak na co se nejvíc těšíte? abych řekl pravdu tak 30 minutový gameplay Assassins Creed mě přesvědčil a nejspíš si to pořídím takže já se těším na: Wolfenstein Assassins Creed Skull and Bones Mount and Blade (i když neukázali nic pořádného) ještě jsem nehrál Dishonored 2 ale jsem rád za ten datadisk Shadow Of War počítám jen hry, které se objevily na nějaké prezentaci
O Skull and bones mi ani neřikej. Nejdřív navnadí CGI trailerem a pak tam padnou slova online, PVP. Stejně nevim co si o tom slibujou, má to bejt jako world of warships? tohle podle mě moc dobře nedopadne, jako For Honor.
@Edem jo jen asi dvě nebo tři videa, jsou ale dost nudné Wolfenstein vyjde už v říjnu takže já jsem spokojen :) a taky si musím dát to Metro, takže je co hrát
btw chtěl jsem zkusit Life is Strange (první epizoda je zdarma) ale jelikož to nějak nefrčí na Woknech10 tak to padlo nakonec zkoušel jsem to opravit podle návodů ale pořád nic
Mě teda nezaujalo vůbec nic, Assasins Creed, který dostane očividně ještě víc fantasy kabátek možná stáhnu ale kupovat nehodlám, na to byly předchozí díly i film hrozný zklamání a od Black Flag to stálo za prd. Shadow of Mordor mě nebavila ani jednička, Wolfenstein mi přišla nuda/šeď. Jediná hra na kterou se těším je South Park: Fractured but whole.
@Blackfish Já se ti ani nedivim. Mě v posledních letech málo co zaujme a dohraju tak maximálně jednu hru za rok z těch pár co si vyberu např jsem ani nedohrál Black flag (nevim jestli to ma cenu začínat odznova, když si vzpomenu na chozeni po kanceláři s tabletem v ruce hned mě chuť přejde)
@Mikke Je to ono. Je to ta první část v 0:30 (Malia J). To co zazní v 1:40 už je zase něco jiného a ta holka (Alma) tam píše, že nahrála až tu třetí část ve 2:10.
Komentáře
vypadá to jako Warband jenom trochu hezčí
takže já se těším na:
Wolfenstein
Assassins Creed
Skull and Bones
Mount and Blade (i když neukázali nic pořádného)
ještě jsem nehrál Dishonored 2 ale jsem rád za ten datadisk
Shadow Of War
počítám jen hry, které se objevily na nějaké prezentaci
Wolfenstein vyjde už v říjnu takže já jsem spokojen :) a taky si musím dát to Metro, takže je co hrát
btw chtěl jsem zkusit Life is Strange (první epizoda je zdarma) ale jelikož to nějak nefrčí na Woknech10 tak to padlo nakonec
zkoušel jsem to opravit podle návodů ale pořád nic
Jinak mně osobně se líbil gameplay z Days Gone, což mi připomíná, že si musím konečně zahrát The Last of Us, což mám v ToPlay listu už dost dlouho.
vypadá to fakt pěkně
Tak přeci jen bude při čekání na Oriho co hrát. :-)
už se to rýsuje
Napiš si do vyhledávače "isometric game" a projížděj obrázky dokud nenarazíš na to, co hledáš. :-)