Ok skončil jsem na 128 a dneska končím... mám za sebou test s francouzštiny a s cizími jazyky jsem dneska skončil. Zítra se k tomu určitě nedostanu, tak jedině v Neděli....
Bohužel, můj YT účet tak dobrou reputaci nemá. Ale pokud to tak někdo máte, dejte vědět a pověsíme to na vás :-) Popravdě řečeno, nevim, jak to udělat, an sem na web se mi to nedaří pověsit, takže si to asi budete muset stáhnout a přehrát u sebe. Už to kopíruju, pak sem dám odkaz.
Možná se mi podaří někoho domluvit. A jak je to s právy? Nebude s tím mít HBO nebo YouTube probém? Předpokládám, že ne, když dosud nereagovali ohledně předchozích videí. Ale ...
Vimeo zvládne, ale asi zas nezvládne titulky. Ale neva, já to rozpojim a budou z toho 2 díly, už to mam, ještě titulky - akorát nevim, jestli do nich teda ještě někdo šahá...
ad práva - hele já nevim, ale předpokládám, že tohle je v jejich zájmu, aby se to šířilo. Být jimi, tak naopak řeknu fanouškům, ať jim ty titulky pošlou a oni by je mohli jednoduše napojit na ty svoje videa...
promiň Aleku, ale dneska na to asi nebudu mít čas, pač musím dělat věci do školy. Ale později bych se na to podíval, dyť ty titulky tam potom jdou vyměnit, ne?
Komentáře
Montezuma3: Jestli máš zájem tak rozdělím ještě svou část :-D
Jo a sorry teď koukám, že PSPAd mi neuložil háčky... Kua v tomto příště dělat už nebudu ...
Ale ještě se když tak mrkni na řádek 121 a 122, tam mi ta věta nějak nedává smysl.
ad práva - hele já nevim, ale předpokládám, že tohle je v jejich zájmu, aby se to šířilo. Být jimi, tak naopak řeknu fanouškům, ať jim ty titulky pošlou a oni by je mohli jednoduše napojit na ty svoje videa...