Tak, dočteno a ohodnoceno. Povídky byly opravdu velmi povedené ;-) Takže děkuji všem autorům za super počtení a za tu práci, co si s povídkami dali. Potěšilo mě i to, že byla využita úplně všechna témata, takže každá povídka byla úplně jiná a zároveň byly všechny nápadité a moc dobře se četly :-)
Tak mám také dočteno a ohodnoceno. Děkuji všem, povídky byly vážně povedené a hlavně různorodé, což mě potěšilo. Jsem rád, že se dostalo prakticky na všechny témata a musím říct, že všechny povídky byly fakt čtivé a dobře napsané. A když to byl komiks, tak byl opravdu zábavný! :-D
Tak hádám, že právě dnes je poslední den hlasování. Já už to mám za sebou a jsem rád, že se mi podařilo přelouskat originální povídky, baladu a jeden komiksík, zvlášť, když se většina z nich pohybovala v mezích mne neznámých a naprosto mne míjejících, kupříkladu ta Bílá sebranka. Musím také konstatovat, že tato várka, ač pokulhávala s kvantitou, měla na úkor toho povídky nesmírně kvalitní.
Uff! Tak úplně naposlední chvíli vše přečteno, okomentováno a obodováno. V tomhle kole to bylo, ale vážně hrozně těžké. Každá povídka byla prostě skvělá. Takže autorům za hezké čtení moc děkuji.
Komentáře
Musím také konstatovat, že tato várka, ač pokulhávala s kvantitou, měla na úkor toho povídky nesmírně kvalitní.