@flanker.27 však já souhlasím :) ono je taky věcí spousta výstříhaných a jsou tam nacpány po titulkách což jsem naprosto nechápal já jsem ale dostal to co jsem chtěl takže spokojenost včera jsem viděl Stalingrad a bylo to něco hroznýho :) ruské filmy na nějakou chvilku vynechám
@flanker.27 jj až teď jsem to přečetl :) moje dvě hlavní výtky (co se týče teda vykreslení Vladímara) je: - je tam vyobrazen jako docela slabej člověk, jako loutka hlavního parťáka (jmeno si nepamatuju) - křesťanské prozření a křest! to je jedna z věcí kde se vůbec nedrželi "předlohy" a je to hrozný jako že teďka už je hodný hipík jo? ten konec mě naštval
alespoň že zprznění Rognědy se nebáli ale to zase svedli na to že byl pod vlivem omamných látek :) jinak to byl přece hodnej kluk
@Nevada V tom traileru je britská stylizace určitě lepší než ta kovbojská americká. Doufám, že dojde i ne měření velikosti zbraní, teda penisů, nebo něco takového :D
Aj tak bola Ep. I väčšia kopírka Ep. IV. Našťastie je Ep. I tak zlý film, že si ľudia nemusia hľadať umelé dôvody prečo ho nemajú radi :D
Mladý chlapec odchádza z Tatooinu aby sa stal Jediom. Pomáha mu pritom starší Jedi, ktorý nasledovne zomiera. Mladý chlapec za pomoci R2D2 preletí koridorom bojovej stanice aby ju zvnútra zničil a tým zachránil deň. Na konci máme peknú oslavu, pri ktorom prestriháme na každú hlavnú postavu aby si videli ako sa priblblo usmievajú. R2D2 nezabudne zlato zapípať!
Ale nie, najväčší problém Ep. VII je to, že Rey je príliš veľká Mary Sue. Veď nie je možné aby sa niekto, kto odmalička žije sám a živí sa zbieraním a opravovaním súčiastok havarovaných lodí dokázal postarať sám o seba. To je ako keby ste tvrdili, že nejakú vec nedokáže spraviť žiaden človek v celje galaxii okrem 9 ročného chlapca. Now This is Pod Racing!
@JoeGyry Anakin bol aspoň ForceJesus zrodený bez otca z midichloriánov. A aj to porovnaj dobré reflexy s Reyiným "kuk, zrazu dokážem ovládať druhým ľuďom myseľ... Ale trvalo to TRI pokusy!!!"
Buď teda chcú skopírovať ten ForceJesus plot alebo bola Rey stvorená zo skvapalnených midichloriánov naplnených dychom Otca Vesmíru zrodená z tela Matky Sily. Jedna z teórií je, že Rey je umelo vytvorený klon, no aj tam je otázka či by to stále prebilo byť zrodený z midichloriánov ako vyvolený.
@Gepeto dobré reflexy? Bez jedi tréningu dokázal doslova robiť niečo čo žiaden iný človek v celej galaxii nedokázal a to mal 9 rokov :D + robil to aj predtým minimálne raz. Takže buď to trénoval, čiže dokázal riadiť Pod ešte mladší, alebo to bola jeho doslova druhá skúsenosť s pretekmi, no aj tak dokázal vyhrať. A to nespomínam tu vesmírnu bitku nad Naboo.
Na to prečo je Rey Mary Sue existuje asi milión teórií, skôr vidím problém v tom, že to nevieme hneď po prvom filme a ľuďom to z nejakého dôvodu neskutočne vadí. Luke poznal 2 poučky od Obi Wana a aj tak dokázal použiť Force na to, aby sa zúčastnil vesmírnej bitky na stíhačke, ktorú v živote neriadil a trafil vstup do šachty - niečo čo sa bežným ľuďom (a počítaču) zdalo nemožné.
Rey taktiež poznala jednu poučku od Maz a hrabala sa v hlave iného force-usera, to je dokonca intenzívnejší tréning ako ten, ktorý mal za sebou Luke alebo Anakin pri svojich neuveriteľných kúskoch. Rey po tomto "tréningu" použila mind trick (bežný u Jediov) a zvíťazila v duely s týpkom, ktorý ma v boku dieru od kuše (ktorá obyčajných ľudí one shotovala cez chodbu). Porovnávať to s vecami, ktoré dokázal Luke a Anakin bez/s minimálnym tréningom je strašne smiešne, hlavne keď vôbec nepoznáme Reyinu históriu.
Len tak mimochodom, s tou rukou mala Rey pravdu. Je ľahšie bežať, ak nemusíte svoje pohyby koordinovať s partnerom a nemáte jednu z končatín obmedzenú v pohybe.
Mně přišla Rey a její "nadání" v pohodě jsou to Star Wars, ne atomová fyzika, pokud se v takových věcech začne člověk šťourat, celé se to začne hroutit. Já vím Luke měl ten týdenní rychlokurz s Yodou a chudák Rey jen instinkty, to je jasně nepřekonatelný rozdíl a feministická propaganda :-D
Mimochodem Rey na té písečné planetě nezanechali jako batole, pokud Jediové začínají výcvik v pěti letech, teoreticky za sebou mohla mít nějaký "Úvod do učení síly" :P
@Monte Karstark nic proti Elbovi, žeru ho v jakékoliv jiné roli, ale Roland ani kovboj to není a McConaughey nějak postrádá tu správnou ďábělskou jiskru :P Jinak, myslela jsem, že to bude seriál, takže to bude "filmový seriál"? A taky koukám, že na předlohu se z vysoka kašle, protože by to určitě nešlo zábavně zfilmovat, pokud by se drželi osy vyprávění z knih, já vím...
@Monte Karstark ten pocit když jsem si před oficiálním castingem Rolanda představoval jako Matthewa. Tohle mě bude štvát dost dlouho, pokazili to, můj vysněný herec nakonec je, ale jako jiná postava. Hrůza. Jinak trailer zoufale postrádá atmosféru. Nemohli udělat desetidílnou sérii v HBO kterou by režíroval tvůrce True detective? Po IT další potenciál na boží seriál od Kinga zničen. :-(
@Benji taky jsem si ho dosadila do role Rolanda a myslím, že by to byla pecka, kdyby si s Elbou prohodili role, protože I. Elba by byl velkolepý záporák :) A seriálové zpracování by tomu slušelo mnohem víc, tohle smrdí víc Hunger Games, než Kingem. Kéž by se na ty prodeje práv vykašlal, musí za ty léta tušit, jak to vždycky dopadne.
@Dreamer kvůli těmto situacím bych chtěl vlézt do hlavy šéfům filmový produkce a kabelovek. Hned by bylo o průsery míň. Jak jim taková věc, že film se na IT ani Dark Tower nehodí a Mathew se pro roli tu narodil, může nedocvaknout? BTW to by bylo v USA keců kdyby Muže v ČERNÉM hrál ČERNOCH. :-$:anxious:
Mně se to lídí. A taky se mi líbí reakce některých nespokojenců, co jsou už zvyklí na určitý typ pojetí obrazu, násilí a akce ve válečném filmu, kteří to úplně nejsou schopní vstřebat.
Komentáře
já jsem ale dostal to co jsem chtěl takže spokojenost
včera jsem viděl Stalingrad a bylo to něco hroznýho :) ruské filmy na nějakou chvilku vynechám
- je tam vyobrazen jako docela slabej člověk, jako loutka hlavního parťáka (jmeno si nepamatuju)
- křesťanské prozření a křest! to je jedna z věcí kde se vůbec nedrželi "předlohy" a je to hrozný jako že teďka už je hodný hipík jo? ten konec mě naštval
alespoň že zprznění Rognědy se nebáli ale to zase svedli na to že byl pod vlivem omamných látek :) jinak to byl přece hodnej kluk
https://www.facebook.com/GameSpot/videos/10158667916710436/?hc_ref=NEWSFEED
Mladý chlapec odchádza z Tatooinu aby sa stal Jediom. Pomáha mu pritom starší Jedi, ktorý nasledovne zomiera. Mladý chlapec za pomoci R2D2 preletí koridorom bojovej stanice aby ju zvnútra zničil a tým zachránil deň. Na konci máme peknú oslavu, pri ktorom prestriháme na každú hlavnú postavu aby si videli ako sa priblblo usmievajú. R2D2 nezabudne zlato zapípať!
Ale nie, najväčší problém Ep. VII je to, že Rey je príliš veľká Mary Sue. Veď nie je možné aby sa niekto, kto odmalička žije sám a živí sa zbieraním a opravovaním súčiastok havarovaných lodí dokázal postarať sám o seba. To je ako keby ste tvrdili, že nejakú vec nedokáže spraviť žiaden človek v celje galaxii okrem 9 ročného chlapca. Now This is Pod Racing!
Buď teda chcú skopírovať ten ForceJesus plot alebo bola Rey stvorená zo skvapalnených midichloriánov naplnených dychom Otca Vesmíru zrodená z tela Matky Sily. Jedna z teórií je, že Rey je umelo vytvorený klon, no aj tam je otázka či by to stále prebilo byť zrodený z midichloriánov ako vyvolený.
Na to prečo je Rey Mary Sue existuje asi milión teórií, skôr vidím problém v tom, že to nevieme hneď po prvom filme a ľuďom to z nejakého dôvodu neskutočne vadí. Luke poznal 2 poučky od Obi Wana a aj tak dokázal použiť Force na to, aby sa zúčastnil vesmírnej bitky na stíhačke, ktorú v živote neriadil a trafil vstup do šachty - niečo čo sa bežným ľuďom (a počítaču) zdalo nemožné.
Rey taktiež poznala jednu poučku od Maz a hrabala sa v hlave iného force-usera, to je dokonca intenzívnejší tréning ako ten, ktorý mal za sebou Luke alebo Anakin pri svojich neuveriteľných kúskoch. Rey po tomto "tréningu" použila mind trick (bežný u Jediov) a zvíťazila v duely s týpkom, ktorý ma v boku dieru od kuše (ktorá obyčajných ľudí one shotovala cez chodbu). Porovnávať to s vecami, ktoré dokázal Luke a Anakin bez/s minimálnym tréningom je strašne smiešne, hlavne keď vôbec nepoznáme Reyinu históriu.
Jinak trailer zoufale postrádá atmosféru. Nemohli udělat desetidílnou sérii v HBO kterou by režíroval tvůrce True detective? Po IT další potenciál na boží seriál od Kinga zničen. :-(
BTW to by bylo v USA keců kdyby Muže v ČERNÉM hrál ČERNOCH. :-$ :anxious:
Mně se to lídí. A taky se mi líbí reakce některých nespokojenců, co jsou už zvyklí na určitý typ pojetí obrazu, násilí a akce ve válečném filmu, kteří to úplně nejsou schopní vstřebat.