@brbr Já jsem si nebyla jistá, ta hlava mi přišla fakt dost divná.
Btw jsem nedávno šla po obchoďáku a koutkem oka jsem zahlédla fakt divného a ošklivého pána v obchodě s hodinkama a šperkama, no a byla to cedule Jardy Jágra. Jsem se fakt lekla :)
@Nevada po dlouhé době se mi hodně líbí trailer od Marvelu :) Strážci Galaxie šli mimo mě, ale Thora můžu a Natalie Portman mi nechybí, kdyby to bylo ještě víc stylovější a přepálené, vůbec by mi to nevadilo.
Jo, je to škoda. Chcem ho naspäť, aspoň ako toho skutočného Gravesa. Na druhú stranu nezaškodí vidieť Deppa aj v inej ako komediálne polohe. Možno ešte urobí v druhom filme slušný dojem. :-k
Mno, snaha se tomu nedá upřít. Ale co z toho, když to všechno pošle do kelu jeden záběr na toho blbečka se světelným mečem s bočními záštitami (byť se ten záběr mohutně snaží o odkaz na Anakina z ep. III)...
Mně se Kylo Ren taky líbí a meč se záštitou by snad mohla být první věc, která by mohla mít na světelném meči praktické využití a ztráty horních končetin přestanou být poznávacím znamením uživatelů světelného meče :-D
Komentáře
Btw jsem nedávno šla po obchoďáku a koutkem oka jsem zahlédla fakt divného a ošklivého pána v obchodě s hodinkama a šperkama, no a byla to cedule Jardy Jágra. Jsem se fakt lekla :)
http://www.hollywoodreporter.com/news/fantastic-beasts-sequel-jude-law-play-young-dumbledore-993196