@Nevada chtěl jsem zajít do kina na Balerínu, pokud možno bez dabingu. A jediné místo kde jí vysílají bez dabingu? Jedno jediné kino v Praze. Zbytek republiky má prostě smůlu a dostane dabing.
Já bych strašně ráda viděla It zpracované jako minisérii, takže Stranger Things mi skoro splnily sen, i když to není adaptace Kinga, je to pro mě nejlepší zfilmovaná Kingovka :) Tady u té upoutávky mi moc nejsou sympatická ta děcka a bojím se, že výsledek bude nemastný neslaný průměr, tahle látka by si zasloužila pořádnou dávku fantazie.
@Aviv Jenom musíš přijmout, že ta knížka má tisíc stran a část s dětmi se tam neodehrává v osmdesátých letech :D Jinak doufám, že film bude pracovat nostalgií a tématem toho, jaké sny hlavní hrdinové v dětství měli a kolik z nich se nepovedlo splnit. Nejspíš čekají na komerční odezvu, aby případně do dospělých verzí hlavních hrdinů mohli obsadit co nejznámější herce.
@Aviv mně teda ještě u To namíchla jedna naprosto zbytečná vysvětlovačka...tohle u Kinga občas nesnáším, dost mi to pokazí další čtení, takže lepší je, když takovou bombu práskne až na konec knihy, jako ve Svědectví, kde jsem měla regulérně chuť to vyhodit oknem, polít benzínem, zapálit a popel hodit do řeky :D pro začátek doporučuju spíš Řbitov zvířátek.
@Dreamer Pro začátek bych spíš doporučila Carrie. To je krátká a svižná knížka, která dokonce celkem typicky pro Kinga končí ničením města (to snad ani není spoiler) :D
Zraněný šarmantní voják a kolem ženy a dívky, se kterými si hraje, ale i ony mají svoje plány. Bude to super herecká příležitost pro Colina, který vlastně bude ve filmu hrát jedinou mužskou postavu. Jenom by mě zajímalo, jestli měla Copollová koule na to, co prošlo v roce 1971 - Clint Eastwood totiž v té původní verzi políbí asi dvanáctiletou holku :D
Komentáře
1. Krásně se vyhnuli tomu jednotnému/množnému číslu
2. Zní to senzačně. Obvykle mám s překlady filmů problém. Ale tohle prostě.. zní výborně :)
Jedná se remake tohohle filmu, který jsem kdysi viděla.
http://www.csfd.cz/film/8369-oklamany/prehled/
Zraněný šarmantní voják a kolem ženy a dívky, se kterými si hraje, ale i ony mají svoje plány. Bude to super herecká příležitost pro Colina, který vlastně bude ve filmu hrát jedinou mužskou postavu. Jenom by mě zajímalo, jestli měla Copollová koule na to, co prošlo v roce 1971 - Clint Eastwood totiž v té původní verzi políbí asi dvanáctiletou holku :D