Ne to není, čelt jsem 7 půl knihy mihnul se tam jeho syn, napsaný už je 10 knih takže předpokládám, že bude maximálně vyměna otce za syna. Kdyby tak jeden nejmenovaný autor psal bez újmy kvality tak rychle jako Cornwell.
@derfel Sni dál :D (a takovou tu otřepanou frázi o summer child ani psát nebudu, protože jedinej význam té věty je "jseš idiot že po mě chceš další knížku" :D )
@Dreamer Tak to tě můžu ujistit, že s narůstajícím počtem epizod budeš mít rostoucí chuť rozmlátit obrazovku. Naštěstí ten dokumentární seriál ani nepředstírá, že je neutrální.
@svoa00 už takhle si devadesát procent času říkám, že to není možný, tohle se přeci nemůže dít v demokratickým vyspělým státě :-k a ta mega konspirace, jakou nakousli s vyvrcholením druhého dílu, neuvěřitelné, jsem zvědavá, kam to povede a jak obhajoba vysvětlí ty tuny "neprůstřelných" fyzických důkazů.
@Dreamer No, já jenom řeknu, že to, co jsi viděla a ještě uvidíš, je v samozřejmě myšleno jako kritika amerického justičního systému a taky arogance "mužů práva". Ale je to navíc fascinující a emotivní, takže proto ten případ sleduju i dál. O té konspiraci je těžké něco říkat, ale těš se, kdo všechno se ještě před publikem profesionálně znemožní.
Komentáře
To samé byli před cca 5 lety Fassbender, Renner a Worthington.
@Arutha jj, po lehčím propadu je zase na vlně
Ááá já se tak těším :) Doufám že to, pardon, nedomrdají jako Vikingy :) Doufám že tam bude dost Alfréda a celkově dobrý jako první sezóna..