@svoa00 no přesně, Rolanda jsem si ani nemohla představit jinak, než jako Clinta Eastwooda :) Už jsem to myslím jednou psala, pro mě by bylo ideální, kdyby se prohodili, protože si asi celkem přesně dovedu představit, jak bude McConaughey Rolanda hrát, takže nuda...
@flanker.27 JO! Co to je? (Můj táta totiž tvrdí, že v každé správné country písni jsou kojoti - dělá si z toho srandu, protože hrají v domorodecké kapele a pořádají velkolepé koncerty v okolí :D )
Pro mě je to dva krát vtipný, protože jsem si tuhle vzpomněla na úplně šílenou crack-fic s pairingom Hermiona/Lord Voldemort. Zasypalo je a neměli nic k pití, jen nápoj lásky pro Hermioninu kámošku a když si Volďák po vyváznutí chtěl namíchat protielixír, spletl to a jen posílil a to teprve začal bláznit. Tomísek... Hermínka... :-D
@Monte Karstark No jsem na to zvědavej. Osobně bych se na film o mladým Solovi vyprdnul, pokud nemají Fordův skutečný teen klon.. Tomu uprostřed starajícímu se spíše o svůj účes moc nevěřím zájem o nekalý obchod v předaleké galaxii....
@Monte Karstark James Franco? :D Zavání to béčkovou vyvražďovačkou. @sfik a co nekalý obchod s vlasovou kosmetikou? Jinak obsazení vypadá spíš meh...celkově nezájem.
Komentáře
Dobře, já se přiznám. Ahoj, já jsem flanker a v dětství a dospívání jsem country hodně poslouchal. Ufff, a je to venku.
(Můj táta totiž tvrdí, že v každé správné country písni jsou kojoti - dělá si z toho srandu, protože hrají v domorodecké kapele a pořádají velkolepé koncerty v okolí :D )
HA, mám to:
http://www.gorilla.cz/2017/02/strazci-galaxie-vol-2-dostali-v.html
@sfik a co nekalý obchod s vlasovou kosmetikou? Jinak obsazení vypadá spíš meh...celkově nezájem.