Začal tu někdo sledovat Taboo (s Tomem Hardym, ne se Šmuclerem) - ačkoli Hardy tam taky vypadá, že by si interview v bedně zasloužil =D zatím jsem viděl první epizodu a spokojenost.
Nebudu si hrát na přehnaně emotivního mileniála, když jsem Hurta osobně neznala, ani dělat cynické vtipy o tom, kolikrát v rolích umřel, takže jsem vybrala oceňující video. Vážně to byl velký herec vedlejších rolí.
Tak já bych to vyjádřila tak, že mi vadí, že ten film podle traileru nenabídne žádnou přidanou hodnotu oproti animované verzi. Co to má za smysl kromě dojení peněz, udělanou hranou kopii něčeho, co ani kvůli technickým hodnotám předělávku nepotřebuje? To aspoň poslední verze Popelky nabídla něco nového.
@flanker.27 to si nemyslím, je pěkná, ale v tom traileru jí nevěřím romantičku a dokonce ani šprtku a to už je celkem problém :D
P.S. ještě štěstí, že bude mít po ruce to kouzelné mluvící nádobí, co po ní bude uklízet, zatímco se bude s výrazem intelektuálky probírat knihovnou :-#
Proč tohle dělají? Proč dělají předělávku animáče, která zcela přebírá scény z původního filmu? A proč dávají do traileru celou dějovou linku od začátku do konec? Abychom si jako vzpomněli o čem to je? Nebo to má být: "hele, neboj, tohle tam bude taky!"? Mám tu pohádku strašně ráda. Nicméně z toho traileru mám pocit, že tudletu nikdy nechci vidět, jelikož by se mi tahle novota pak cpala do hlavy i při koukání na tu původní.
Se vší úctou k Idrisu Elbovi (super herec) - ale tohle má být postava inspirovaná westernovými rolemi Clinta Eastwooda? Doufala jsem, že si Rolanda zahraje McConaughey se svým texaským přízvukem. Když k tomu přidám ne moc ostříleného režiséra, od kterého jsem viděla jenom nevýraznou Královskou aféru, tak tohle se bohužel mezi filmy, na které se těším, nedostane.
Komentáře
btw dneska se budu koukat na Jdi a dívej se tak jsem zvědavý :)
http://napoleon-knihy.blogspot.cz/2016/08/televizni-serial-napoleon-francie-2002.html
to je fakt Josh Hartnett? já myslel že je mrtvej nebo tak něco
(Je to skvělý a Gaston je boží!)
P.S. ještě štěstí, že bude mít po ruce to kouzelné mluvící nádobí, co po ní bude uklízet, zatímco se bude s výrazem intelektuálky probírat knihovnou :-#
Proč dělají předělávku animáče, která zcela přebírá scény z původního filmu?
A proč dávají do traileru celou dějovou linku od začátku do konec? Abychom si jako vzpomněli o čem to je? Nebo to má být: "hele, neboj, tohle tam bude taky!"?
Mám tu pohádku strašně ráda. Nicméně z toho traileru mám pocit, že tudletu nikdy nechci vidět, jelikož by se mi tahle novota pak cpala do hlavy i při koukání na tu původní.
http://www.imdb.com/title/tt1648190/combined
Se vší úctou k Idrisu Elbovi (super herec) - ale tohle má být postava inspirovaná westernovými rolemi Clinta Eastwooda? Doufala jsem, že si Rolanda zahraje McConaughey se svým texaským přízvukem. Když k tomu přidám ne moc ostříleného režiséra, od kterého jsem viděla jenom nevýraznou Královskou aféru, tak tohle se bohužel mezi filmy, na které se těším, nedostane.