Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1466467469471472581

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 21. ledna 2017
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @flanker.27 teď je ten pravý čas naložit břídily, kteří brečeli jak emigrují pokud vyhraje, na náklaďák a odvést je za hranice.
    @Everett_Young Měli by dostat šanci, aby to udělali sami (jako zrádný důstojník, který má stále trochu cti, dostane pistoli s jedním nábojem =D ).

Docela by mě zajímalo porovnat ten projev s tím, co třeba při inauguraci říkal Obama. Když Trumpa kritizují, že vystupuje "sobecky jako prezident Ameriky" (asi proto, že říká, že Amerika je jeho první zájem, slibuje zastavit odvádění práce za hranici, pracovní místa, boj s islámskými radikály a tak dále), jestli třeba Obama říkal pravý opak - tedy že Amerika je pro něj druhá, že bude přemísťovat práci za hranice a podobně :)
  • upraveno 21. ledna 2017
  • @Dreamer Nevím, jestli jsi někdy viděla The Guardian, ale opravdu ho nejde pokládat za seriózní noviny :D
  • @svoa00 aha, já měla pocit, že to je něco lepšího než bulvár :D ale je pravda, že jsem už letos četla více mimózních ústřelů hlavně v internetové verzi The Guardian.
    Celebrity jsou zjevně vymaštěné zcela internacionálně...

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @flanker.27 jo jo, stupidní regresivní social-justice hňupové. Doufejme, že rok 2017 bude jejich koncem.
    @Everett_Young Tuto naději bohužel nemám. Naopak se obávám, že tak jako se mnoho žen zde přestrojilo za svůj pohlavní orgán, brzy se najdou jejich mužští následovníci oblékající se přinejmenším za prostatu.
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    upraveno 1. února 2017
    http://zpravy.idnes.cz/babis-audit-dluhopisy-0ua-/domaci.aspx?c=A170201_060245_domaci_jj

"Ale to je v pořádku, že jsem krátil daně, ty krávo redaktorská. Všici přece kradú, sorry jako."
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Well that escalated quickly
  • http://www.rozhlas.cz/plus/interviewplus/_zprava/vladimir-dlouhy-ukrajinci-nas-nezachrani-kvalifikovane-sily-si-musime-pestovat-sami--1691820

Já to teda chápu tak, že zaměstnavatelé by pořád chtěli vrátit dobu před nějakými deseti lety, kdy všichni chtěli člověka pod třicet let, vysokoškoláka s několikaletou praxí v oboru, který umí čtyři světové jazyky a spokojí se s pár set eury za měsíc. S dětmi v případě mužů (děti jsou znak toho, že potřebuje stabilní příjem) a bez dětí v případě žen (děti jsou znak toho, že bude věčně lítat s fakanem po doktorech a vyzvedávat ho po hysterických výlevech ve školce). Pokud chybí lidi na obsazení přes sto tisíc pracovních míst, tak musím upozornit, že pár desítek tisíc nezaměstnaných by určitě stačilo firmám během úvodních týdnů a měsíců zaučit. Pokud jim ale pořád přijde normální, že Češi mají nižší kupní sílu než Slovinci a platy stejné jako Slováci (ačkoliv na papíře je česká ekonomika silnější), tak se nepohnou z místa.
  • upraveno 3. února 2017
    @svoa00 ámen :-) nejvíc mě dostává to brečení zástupců různých montoven v médiích, že je třeba změnit náš vzdělávací systém, protože se jim nedostává technicky zručných... a pak člověk vidí, jak takové firmy nakládají se studenty oněch vymodlených technicky zaměřených SŠ, kteří se jim v rámci povinné praxe dostanou do rukou, jenže žádné předávání zkušeností se nekoná a kašlou na to.
  • Našich medikov tiež nechajú len umývať chodby. Konsenzus je, že je to preto, lebo ich berú ako konkurenciu. A aj prístup na všemožných výškach je podobný.
  • upraveno 3. února 2017
    Firmy by se měly aktivně zapojit do spolupráce se školami, teď to mnohde funguje tak, že sice nějaká tajemná dohoda existuje, ale budoucí elektrikáři pak stěhují po hale bedny, protože na ně nikdo nemá čas nebo co....na palici!! Ne, že budou apelovat na vládu, aby omezila počty studentů přijmaných na gymnázia a vysoké školy, to je naprosto absurdní a v médiích vést nějakou mimózní "protihumanitní" kampaň, aby měly dost lidí na obměňování v montovnách za co nejnižší náklady, tohle by naše vláda rozhodně neměla podporovat, pokud se chceme posunout dále.
  • @Dreamer: zásadní rozdíl mezi finančákem a médii je ten, že FU je sběrem a zpracováním daňových přiznání ze zákona pověřen. Média se v posledních letech ráda staví do role jakéhosi dozorce všehomíra, ovšem bez jakékoli opory v zákoně. Žádný občan téhle země není povinnen médiím cokoliv sdělovat či objasňovat, tudíž ani pan Babiš svoje příjmy. Tečka.
  • @Ugla já o Babišovi nic nepsala, sorry jako :-P
    @Ugla Kdyby Babiš nelhal v přímém přenosu, tak by se ho novináři na výši jeho příjmů neptali. Když jim tvrdí, že měl příjmy ve výši jedné miliardy a o čtrnáct dní později má příjmy dvakrát větší, tak tu něco smrdí a hodně. Babiš kritizuje ostatní politiky za jejich zlodějiny a sám je možná ještě větší zloděj než všichni ostatní dohromady

Navíc ta redaktorka nedělala nic jiného než svoji práci, prostě byla odhalena nesrovnalost v Babišových financích, tak se ho na to zeptala. Nikdo samozřejmě nemá povinnost odpovídat na "dotěrné" otázky novinářů, ale mohl jim odpovědět jinak, než tím, že je označil za zkorumpovanou pakáž.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Krisa Dělal přes čas, co? =D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 5. února 2017
    @Monte Karstark No jéje a po večerech vedlejšák brigádně ;)
  • upraveno 6. února 2017
  • @Ugla ale to je jejich práce, upozorňovat na podobné "nesrovnalosti" a naši politici už ze sebe šašky dokážou udělat sami, stačí pár nepříjemných dotazů na před kamerou a maska padá a národ se nestačí divit. S tou mediální pozorností snad musí počítat a měli by se podle toho naučit vystupovat, jistě je jim jasné, jak taková reportáž bude ve výsledku vypadat, úplně tupí snad nejsou.
    upraveno 6. února 2017
    @Ugla Co by podle tebe měli redaktoři dělat? Doufám, že nechceš, aby se tv. zprávy dostaly na tuhle úroveň: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10132488909-pred-25-lety/
    Aféra s Babišovými dluhopisy je natolik významnou, že média mají POVINNOST o ní informovat........ Navíc Babiš výrazným způsobem ovlivňuje svobodu slova a vůbec demokratické zřízení, viz. slogan stát=firma.

Nehledě na to, že v téhle kauze jde také o morální princip. Babiš káže jak všichni mají řádně platit a div nesvlékne do naha drobné živnostníky, ve snaze vyrazit z nich i poslední padesátní, a sám si krátí daňové výdaje přinejmenším pochybnou koupí dluhopisů.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.