@Krisa využití v MHD mě nenapadlo :D já bych je brala všechny a klidně bych je postavila každoročně v prosinci doprostřed místnosti místo vánočního stromečku a zbožně na ně koukala až do jara... @sfik to teda ani náhodou, s těmi neoprény pro seveřanky, ve kterých Sansa vypadá jak tank a lacině vypadajícími náhodně prostříhanými a přepásanými kusy látky pro prostitutky a jižanky se může jít kostymérka GoT bodnout :spike:
@Everett_Young Zato jsem se nechal ukecat na Pustinu. Vůbec mě ta "úžasná seriálová událost dekády" nebaví, vlastně mě to kaká, ale slíbil jsem to já vůl.
History Buffs jsme tu už myslím měli. Tento je o Waterloo a autor vlastně říká, že jsou výhrady tak podružné, že nestojí za zmínku. Já sice vím o víc nepřesnostech, než uvádí on, ale jinak to vidím stejně:
@sfik Podle mne měli vybrat někoho, kdo by byl třeba Cushningovi hodně podobný, no hodně mi to vadilo, ale třeba to budu při druhém dívání hodnotit jinak
Komentáře
@sfik to teda ani náhodou, s těmi neoprény pro seveřanky, ve kterých Sansa vypadá jak tank a lacině vypadajícími náhodně prostříhanými a přepásanými kusy látky pro prostitutky a jižanky se může jít kostymérka GoT bodnout :spike:
@Dreamer Nicméně uznávám, že kostýmy v GoT (alespoň dokud jsem se na to díval), byly utrpením, oproti nim to vypadá přímo královsky.