Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1325326328330331394

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • @Nevada to vypadá o dost líp, než Spider-Man s A. Garfieldem :)
  • @Nevada @Dreamer Mě na tomhle Spidym vadí akorát to že se v CW začal kamarádit se Starkem.. Toho od té doby naopak silně nemůžu..

• Začíná to být zajimavý. 8-)
  • upraveno 10. prosince 2016
    @Mikke Na mě to tedy působí pořád stejně.. Jen ta Marion je celkem pěkná a zajímavá holka. Efekty mi nepřijdou dobrý, a poté co jsem viděl video, které jsem postoval na předešlé stránce (s tím kočárem) si myslím že to bude smrtelná rána všem možným i nemožným budoucím filmovým videoherním adaptacím...

Nevím proč v historických filmech, ve kterých jde o historii až v poslední řadě (jestli vůbec) musí být takový ty umělý figurky.. Třeba španělský král, který vypadá jak největší píchač ve středomoří :)
  • SagartSagart Amo ergo sum
    @Mikke Ach ta Kaynyho hudba :-@
    upraveno 11. prosince 2016
  • Myslím, že nového Spidermana vynechám. Předpokládám, že se mi bude nelíbit stejně jako ten předtím. Vypadá to jako teen-age verze superhrdinského seriálu typu flash/arrow/supergrill. Což je něco co rozhodně nechci vidět. Pokud jde o CA - on vážně někdo fandil týmu CA a ne týmu Iron Man?
    Co myslíte, bude Assassin's Creed i pro lidi, co vůbec neznají hru? Tenhle trailer je první, co jsem viděla a působí na mě dost... nu, počítačově.

Proč se tam některé záběry opakují několikrát? Nebo se mi to jen zdá a jsou akční sekvence tak podobné jedna druhé?
  • @Nevada neboj, hra už asi tak od třetího dílu vůbec nedává smysl, takže je to celkem jedno. Prostě chlápek bude svůj příbuzný v minulosti aby zachránil svět v budoucnosti před templáři/bohy/prapodivnými bytostmi a do toho vraždí spoustu lidí. A k tomu se střídá spousta nedůležitých assasínů jejichž jméno stejně zapomeneš hned po dohrání. S filmem to bude asi stejné.
  • upraveno 11. prosince 2016
    @Everett_Young 1.Nový Spiderman nepochází z TV stanice jako Arrow, Flash (hrůzné), takže to tak strašný nebude :D
    2. Já fandil týmu CA, Stark udělá průser s Ultronem a pak za něj musí pykat hlavně ostatní. Chce registraci a kámoší se se Spidym, kterýmu jde hlavně o anonymitu .. Ale to je jedno, doufám že všude bude teď hodně Doctora Stevena Strange, a ať se chytnou Stark s Rogersem za ruce a jdou třeba do (...) :D

@Nevada Lidem nehrající hru se to nebude líbit a lidem hrající hru se nebude líbit :D V ději žádné složitosti nečekám, nehráč nepochopí narážky na hru, kterýma se to tam bude jen hemžit a pro hráče nenabídne nic nového a zajímavého (krom toho že ten "genetický stroj času" byl ve hře jenom nějakej stůl, ve filmu z toho udělali gigantický gyroskpický monstrum. Podobných WOW změn tam bude asi hromada...
  • na Rebels nekoukám
    co je ta loď zač?
  • upraveno 14. prosince 2016
  • A více detailů zde, nádherné fantasy kostýmy, škoda plýtvat jimi na takový strašný film...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Měli do role ledové královny obsadit Kate Beckinsale. Ta když mluví, tak mě běhá mráz po zádech. A místo twistu "zlá sestřička zkazila tu hodnou". Udělat dvě pořádný evil mrchy. A hlavně si odpustit nějaký trpaslíky, trolly a podobný sranda obludy.
  • Proč to vypadá jako nepovedený larp na Jadis? :-k
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Dreamer Ale trochu "domina style", v jistých odvětvích by to bylo populární :twisted:
    To brnění k těm pokusům o charaktery celkem sedí :D jinak nechápu, kdo jim poradil ten jakoby severský přízvuk, nebo co to mělo být, takže všichni jakože seveřani pak prohuhňali celý film.

EDIT: kde jsou všechny straky, to tu fakt není nikdo, kdo by ty uchvátné třpytivé cinkající róby ocenil? :D
  • @Dreamer Fakt se ti to líbí? :D Zlatý GOT :D
  • Ale jo, hezký to je. Veľmi dôkladná práca, nič odfláknuté a tie detaily sú úžasné. Toľko pracne vytvarovaných a pospájaných drobných kúskov kovu... Tie posledné chcem domov.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Dreamer Asi má tahle kytka nejlepší mrznoucí efekt. A nebo je to velmi nápadný easter egg :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.