Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1459460462464465581

Komentáře

• Tak ještě k Trumpovi (ale i k brexitu). Tenhle chlap to myslím vystihl dost jasně a je to první levičák, kterého slyším takhle jasně pojmenovat, co dělají špatně. Protože nálepkovat, urážet a nedebatovat prostě nestačí a když už se lidi stydí svoje opravdové názory projevit jinak, tak je projeví v soukromí u volební urny, kde je nikdo nesoudí.

• upraveno 18. listopadu 2016
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @Ugla Vážně máš pocit, že v Rusku panuje nějaká svoboda? Je snad možno veřejně kritizovat Putina a jeho kliku, nebo ultrakonzervativní pravoslavnou církev, zkus to a v lepším případě skončíš na pár let ve vězení, v horším případě dopadneš jako Politkovská a Němcov.
    Rusko čím dál více dává najevo, že by rádo obnovilo svojí sféru vlivu, první státy, které měly tu čest poznat ruský neoimperialismus byly Gruzie a Ukrajina a to jsou jen první položky na seznamu. Vždyť sám Putin nedávno prohlásil, že Rusko má právo třeba i vojenskou mocí chránit Rusy, kteří žijí mimo Rusko. Nápadně se to podobá rétorice Hitlera ze září roku 1938. Když tohle člověk slyší, tak hned lépe rozumí proč Polsko a Pobaltské státy neustále označují Rusko za hlavní hrozbu pro Evropu.

USA mají daleko do ideálu, ale pořád jsou hlavním garantem evropské bezpečnosti, byť Američany nijak nemusím, tak pořád je to pro střední a východní Evropu pořád to menší ze dvou velkých zel.

O stavu českého školství se nemá cenu bavit, stačí se podívat jaké existence se dostávají na gymnázia, střední školy s maturitou a posléze na vysoké školy. Souhlasím, že změna je potřeba, ale myslím, že KSČ(M) rozhodně řešením není, komunisté už v téhle zemi jednou u moci byli a nic dobrého z toho nevzešlo
  • @Ugla no, já znám ze svého okolí velmi velkou skupinu lidí, všech věkových kategorií, kteří volí KSČM na truc, aby těm panákům v ODS a ČSSD ukázali. To mi připadá jako kardinální blbost, ideje KSČM a názory některých jejich představitelů jsou mi natolik vzdálené a proti srsti, že jsou pro mě naprosto nevolitelní.
    Bohužel to se týká i současných takzvaně levicových (ČSSD, Zelení) i pravicových (Topka, ODS) stran. Jsem smýšlením a cítěním spíše levičák, ale liberál, nemyslím, že je dobré někomu něco přikazovat, byť pro jeho vlastní dobro, na druhou stranu věřím, že k soužití ve státu je třeba velká dávka solidarity. Holt v příštích parlamentních volbách nejspíš nevolím :-#
  • Jinak co se NATO týče, podle mě ČR rozhodně nemá na to, aby si hrála na Švýcarsko, vždy budeme ve vleku nějakého silnějšího uskupení a NATO je pro mě momentálně rozhodně přijatelnější než Rusko nebo Čína. Rusko mi připadá, možná vlivem propagandy, jako zamrznuté v dobách studené války, nevidím tam žádný zásadní pokrok v nevojenských technologiích, ekonomice ani myšlení lidí, jako příklad hodný obdivu pro mě Ruské carství pod velením tatíčka Putina neobstojí.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    Ja jsem nazoru, ze spis NATO nebo nejaky jiny vojensk spolek je potreba, aby EU naplnila svuj skutecny ucel a konecne se Evropa nebo aspon jeji vetsina sjednotila v jeden stat. Sjednocena Evropa by uz nepotrebovala podporu USA a zaroven by v jakoukoli hrozbu z vychodu sfoukla jako svicku.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @flanker.27 No zrovna tvurce Leviatana ma doma problemy kvlu tomu, ze to natocil :-D Tak bych to zas neprecenoval
  • upraveno 18. listopadu 2016
    upraveno 18. listopadu 2016
    @Tyrion Lannister Nějaké zmínky jsem sice na výhradně českém webu zaregistroval, ale popravdě vždy bez jakýchkoli skutečných podrobností a hlavě zdrojů. Naopak Rusko jako stát tento film přihlásilo do několika festivalů. Pokud k tomu nemám skutečně hodnověrné informace, nemůžu se k tomu vyjádřit. Podotýkám, že vedle Majora je Leviafan jen čajíček a tvůrce Majora teď točí film o Leonovovi (trailer jsem tu před časem dával). Takže rozhodně se nedá říct, že by točení kritických filmů byla stopka v kariéře.
    Nicméně jak už jsem vysvětlil, neadoruji Rusko za úroveň lidských práv v našem pojetí, přesto se "přátelíme" se zeměmi a kulturami, které jsou v tomto směru nezměrně horší.
  • @Mellien kdybys někdy měl tu smůlu učit mě, tak bys asi hodně rychle změnil názor na mlácení studentů obuškem (ne nejsem komunista, jen si myslím, že násilí efektivně vyřeší spoustu problémů na které je nenásilí krátké). Jinak když jsem viděl borce jít na zkoušku z angličtiny s trikem "fuck this shit - Im out" tak bych ho asi taky mlátil obuškem.
    Ještě doplněk k předchozímu. Titulek stejně "veselý" jako text článku:
    Merkel With Obama: Internet ‘Disruptive’ Force that Has to Be ‘Contained, Managed, and Steered’ by Government
    http://www.breitbart.com/london/2016/11/17/merkel-obama-internet-disruptive-force/
  • upraveno 22. listopadu 2016
    Historický okamžik...nejede google 8-O
    @Dreamer No fakt! Spiknutí sionistických Iluminátů je tady :twisted:
  • @flanker.27 Trump určitě pomačkal nějaká tlačítka v Oválné pracovně :-k
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Už mu asi dali ten kufřík :D
    My se tomu smějeme, ale chápete, kolik studentů teď nenapíše seminárku nebo rupne u zkoušky? :twisted:
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    To je hovno! Já se nedostanu do mailu. V Drivu mám nenahraditelný věci na kterých jsem chtěl právě něco dělat a to nemluvím o tom, že jsem teď bez YT musel po dlouhé době zapnout Winamp a to anglické slovíčko co jsem si před deseti minuta potřeboval přeložit si musel naklepat do slovníku na mobilu. Žádám Trumpa, aby ten kabel okamžitě vrátil do zástrčky.
  • Jak to že jde elektrika a ty internety všeobecně? Já myslel že všechno pohání googel...!?!
  • Je to zajímavé... Po dlouhé době jsem oprášil yahoo a bing :D
  • upraveno 22. listopadu 2016
    Ha, já si zrovna začala něco hledat k diplomce, když to spadlo....to bude znamení :D

P.S. teď nejspíš nebudou na českých zpravodajských serverech vycházet žádné články, google translator je mimo provoz.
  • Mě teda se sere úplně vše... Taky si moje internety jsou pohánění googlem
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Tak už funguje. Civilizace zachráněna :twisted:
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    O tomto dese raz budem rozprávať vnúčatám.
    @Gepeto Že byla panika jako když Orson Welles odvysílal Válku světů =D
  • Přesně deset let od smrti Alexandra Valteroviča Litvinenka, kterého zřejmě nechal odstranit Putin. A není jediný Scarammela, Gajdar, Politkovska. Seznam je dlouhý...
  • upraveno 23. listopadu 2016
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.