Stranger Things dokoukáno :-) J. Nolanovi bych doporučila se ze studijních důvodů podívat, aby viděl, jak se pracuje s žánrovými klišé, aby to nebyla pekelná předvídatelná nuda a jak se využívá okoukáné pozadí (v tomto případě americký zapadákov) aby nevypadalo sterilně a nezajímavě. Soundtrack i minimalistické intro jsou taky pecka. Jop, takhle to vypadá, když se buduje atmosféra a zápletka se zároveň pomaličku skládá dohromady, s tím že přiznává, že to nebude něco ultra originálního, ale přesto to může být zatraceně zábavné.
@Everett_Young Taky se těším, ale krotím své nadšení. Jednak já budu muset čekat na titulky, a doufat přitom, že se toho neujme nějaký rychlopřeklop. A jednak mě trochu zchladilo jak Lauren Graham i Palladino naznačily, že to skončí otevřeně. Po těch řečech, že to Palladino chce konečně správně ukončit. Bojím se natahování a ždímání značky. A taky se mi nelíbí dosazování dalších postav - hereček z jiných projektů, Bunheads a Parenthoodu. Ale přesto se těším moc :)
Ne :D a po tom, co jsem zjistila, jak se to vyvíjí nemám nejmenší chuť a seriálu ani trochu nefandím. Je to jen velmi pěkně zabalené nuda s nedobře napsanými postavami.
A protože jsem dokoukala všech tisíc dílů poníků, tak jsem si pustila první díl Poldarka a zatím dost dobrý (teda abych byla upřímná, tak by mi stačilo hodinu koukat na AT a byla bych spokojená :P ).
@sfik@DanielSvatoš jen počkejte na ten obrat na konci, všechno je to jenom Arnoldův/Fordův program, žádné sebeuvědomění neexistuje a Nolan tak krásně odstřelí celých těch osm hodin zabitýho času do vzduchoprázdna :D tohle nemůže skončit nijak inteligentně.
@Everett_Young Lost jsem neviděla, moc mě to nikdy nebralo a podle mě to zatím nemá ani jednu nadprůměrně dobrou sezónu, jsem zvědavá, jak chtějí udržet pozornost diváků, budou muset přidat řezničinu a orgie :-k
@Arutha ten film jsem zatím neviděla, ale něco jsem si o tom načetla, a je to pravděpodobně o dost přímočařejší (což nemusí být na škodu) co se zápletky týče, na nic si to nehraje, prostě Jurský park s robotama.
Komentáře
Jop, takhle to vypadá, když se buduje atmosféra a zápletka se zároveň pomaličku skládá dohromady, s tím že přiznává, že to nebude něco ultra originálního, ale přesto to může být zatraceně zábavné.
ale šlo to
A protože jsem dokoukala všech tisíc dílů poníků, tak jsem si pustila první díl Poldarka a zatím dost dobrý (teda abych byla upřímná, tak by mi stačilo hodinu koukat na AT a byla bych spokojená :P ).
@Arutha ten film jsem zatím neviděla, ale něco jsem si o tom načetla, a je to pravděpodobně o dost přímočařejší (což nemusí být na škodu) co se zápletky týče, na nic si to nehraje, prostě Jurský park s robotama.