Jsem se koukla na The witch (z 2015). Atmosféra je veľmi pôsobivá, slabý rozpočet slušne využitý (minimalism for the win), info poctivo dohľadané a šípim tam aj originalitu.
@Aviv Že Angier používal na konci dvojníky, že se v té vodní nádrži hýbe a kdeco. Přání otcem myšlenky, jasné vysvětlení by bylo přece tak nudné a fádní...
Já chlapce nesoudím, chápu ho. Puberta a tak dále. Ale beru to jako hřích v chápání JEJICH světa. Taky mě štve že jsou to jen nadstavbové teorie protože pravý výsledek je prakticky jednoduchý a daný.
Hannibal, čarodějnice a Sherlock viděno v plné parádě. Podrobnější komentář později. Zatím - 5* a nejlepší komiksovka za tenhle rok. Vtipnější (a hlavně inteligentnější humor) než deadpool a lepší scénář než Civil War. A čarodějnice... sakra, proč vždycky hraje tak dokonale?
@Tyrion Lannister ale ano Horste! Je to neuvěřitelné, ale je to tak! (mě se líbí hodně filmů, ale vždycky se snažím je hodnotit tak nějak objektivně a zmínit i ty špatné stránky, nejen ty dobré). Nicméně uznávám, že 5* nedávám často (protože pak jsou tam hňupové jako POMO co uměle nadhodnocují filmy tím, že nedávají odpady a málo hvězdiček).
@Everett_Young u doctora Strange musim uznat, zenje to na miste, pro mne byla nejlepsi Marvelovka vubec, hodne mne prekvapily ty dialogy, ktere proste netrhaly usi, tim jak se tocily kolem vaznych temat jako smrt, nesmrtelnost a cas pak samozrejme Dormamu, Prisel jsem smlouvat :-D
@DanielSvatoš POMO je zakladatel csfd a jeden z lidí co aby nikoho nenaštvali a hlavně aby se nedostali do pozice kdy je někdo nebude mít rád, tak hodnotí všechny filmy buď hodně nadprůměrně nebo podle ostatních uživatelů. Tím narušují účel té databáze. A já mluvil o trochu jiné čarodějnici ;-)
Ježíšku na křížku....no co se dá dělat, je to popcornovka a Emilia je pěkná, hlavně ať nehraje drsňačku s kvérem za pasem a nožem v ponožce, pokud by ovšem hrála hrdinku typu Padmé nebo Ewoka, tak s tím nemám problém :-P
Komentáře
Taky mě štve že jsou to jen nadstavbové teorie protože pravý výsledek je prakticky jednoduchý a daný.
nenenenenenennenenenenenenenenenenneene