@Everett_Young Ale v seriálu snad ani o stříbrné barvě vlasů nebylo nic řečeno, krom toho tak nějak jsem doufal že Martin to i v knihách myslí spíš jako eufemismus...
@Krisa dobře, tak její maskéři. A odbarvit si obočí není až tak namáhavé, akorát si tu věc nesmíš nalít do očí (chápu, že to může být obtížené, když ti další osoba skáče po hlavě, ale jinak to tak náročné není).
Haters gonna hate! Mně je to strašně nesympatický od prvního obrázku. A ne, není to jen kvůli "diznymu", Branaghova Popelka se mi fakt líbila. Tenhle trailer mě v dojmech jen utvrzuje. Patos, moralizování, "humor". A Hermiona. Teď ještě kdo že to vlastně bude hrát krásku. Ať žije Panna a netvor.
Hele jako na Lvího krále mi nesahejte, byla jsem na něm v kině (v té době teda ještě v kinech bufety nebyly, teda asi) a doteď je v trojce nejsmutnějších filmů všech dob!
Ale teda v hrané podobě si nedokážu představit, jak budou prase bradavičnaté učit zpívat Hakuna Matata :-k
@Krisa neboj, to určitě nebude ve stylu dokumentů na Nat Geo WILD :D zvířátka budou nejspíše hraná lidmi a překreslená do zvířecí podoby pomocí počítačové techniky.
Komentáře
Ale teda v hrané podobě si nedokážu představit, jak budou prase bradavičnaté učit zpívat Hakuna Matata :-k