@brbr animovaný Flashdance z konce 19. století v Paříži. A vůbec, "what a feeling" se hraje v rádiích do dnes. Ale tohle vypadá vážně dobře a není to Disneyovka, takže to možná nebude tak přiblblé jako většina disneyovek. Každopádně trailer mě zaujal a to se u animovaných komedií prakticky nestává.
@Tyrion Lannister Hej, kdo by si stěžoval na nedostatek humoru? Cumberbatche jsem tak vtipného ještě nikdy neviděla. A taky "infinity stone" tady konečně ukáže, co umí, ne jen škrtící plášť :D
@Tyrion Lannister A příslib dobrého záporáka pro možné pokračování či do jiného Marvel filmu! :) Já musím říct že jsem byl z doktora taky nadšený (a to jsem byl hodně vyhippovaný, tak jsem rád že jsem se nezklamal) :)
Mám s tím jeden zásadní problém, proč Cara Delevingne? Ty zbylý problémy vedle tohoto trochu zanikají, to ta holka teď vážně bude pravidelně strašit v každé druhé popcornovce :roll: A ten hudební doprovod k traileru...takže to bude smrtelně vážné sci-fi o záchraně vesmíru, bum bác?
@Dreamer Nojono, takových je ovšem taky víc, jejichž obsazování a popularitu nechňápu, od Kristen Steward po Jeniffer Lawrence. Ani jedna neumí hrát a Oskar pro Jenny na tom nic nemění.
@flanker.27 Kristen Steward je mi poslední dobou jako herečka sympatická, když nehraje upírky nebo Sněhurku, celkem to jde :) Kde se ovšem skrývá ten zázračný herecký talent u Jennifer Lawrence, na to jsem zatím ještě nepřišla.
EDIT: doporučuju, zkouknuto, je to překvapivě vyvážené a ano, je to emotivní. Zajivá je Leova návštěva Číny a Indie a jeho rozhovor s tamními odborníky. Další zajímavá věc je, jak se se změnou klimatu potýkají malé ostrovní státy v Tichomoří. Taky je tam odpověď na ty klausovské argumenty "může člověk ovlivnit globální klima?" k tomu bych dodala, dokázaly to už i jiné organismy bez našich nástrojů.
@flanker.27 Jo, to bude asi tím. A taky tím, že se mi líbí zvláštní typy. Ona je taková zvláštně krásná, i když vlastně může být skoro až ošklivá. Mně zas přijde nepohledný ten její parťák z filmu. Původně jsem si myslela, že to je holka a bude to lesbická dvojice, ale asi ne.
@Arutha ta je ale celkem roztomilá, i když přiznávám, že to obočí občas velmi poutá pozornost. Z Cary ale spíš dělá protivnýho spratka, co neví čím zaujmout, tak má obří obočí a vybuřuje, samozřejmě jen v bezpečných mezích :D
@sfik nejhezčí obočí má samozřejmě strýček Donald. Jinak když se řekne GoT a obočí, tak si vždycky vzpomenu, jak si Emilia není schopná obarvit obočí na blond (nebo na stříbro, jak by to mělo být, ale ti idioti nesehnali ani stříbrnou paruku) když hraje Daenerys.
Komentáře
Já musím říct že jsem byl z doktora taky nadšený (a to jsem byl hodně vyhippovaný, tak jsem rád že jsem se nezklamal) :)
@Arutha zatím ne, ale mám to připravené, Kristen se mi líbila už v trailerech :-)
EDIT: doporučuju, zkouknuto, je to překvapivě vyvážené a ano, je to emotivní. Zajivá je Leova návštěva Číny a Indie a jeho rozhovor s tamními odborníky. Další zajímavá věc je, jak se se změnou klimatu potýkají malé ostrovní státy v Tichomoří. Taky je tam odpověď na ty klausovské argumenty "může člověk ovlivnit globální klima?" k tomu bych dodala, dokázaly to už i jiné organismy bez našich nástrojů.
Mně zas přijde nepohledný ten její parťák z filmu. Původně jsem si myslela, že to je holka a bude to lesbická dvojice, ale asi ne.
.. chudáci jake a Arnie