TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1284285287289290362

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Krisa Přece nechceš, aby jsme ti to spoilerovali :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 10. listopadu 2016
    @Monte Karstark @svoa00 No dobře no, tak já to teda vydržím. Ale bojím se jako prase! Ten seriál je fakt skvělej! Teď jsem v půlce 5. dílu a obávám se, že během dneška a zítřka to nestihnu dokoukat, takže se možná o víkendu začnu klepat a cukat mi oko :).

Edit: Ale teda jako mám celkem souboj vůle se nekouknout na ten spoiler (asi jako když jsem se snažila nevyloupnout si dopředu žádnou čokoládičku z adventního kalendáře).
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Můžu ho odstranit, jestli chceš :)
    @Nevada Ne, to je dobrý, dík. Já to dám a po posledním díle se na to podívám :)
  • @Krisa celkem přemýšlím, že na to kouknu, prý je to docela kingovské a to já ráda.
    @Dreamer Koukni, je to fakt super. Bojím se jak blázen, ale zatím tam naštěstí nejsou lekačky, což jsem fakt ráda.
    No já jsem si jedno sobotní poledne řekl, že se kouknu na první epizodu. Že tomu dám šanci a pak se uvidí. Vidělo se, a v jedenáct večer, když se na monitoru promítaly závěrečné titulky poslední epizody, jsem se vyčerpaný plazil do kuchyně, abych se konečně naobědval. ;-)
  • Stranger Things jsem dal taky za jeden den :) ale jíst jsem u toho nezapomněl
    Se vám to kouká, když vám nikdo neskáče po hlavě a neřve "ňami ňami" :P
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Krisa #firstchildproblems =D
  • @Krisa Jenom ta pro zajímavost - to je sourozenec nebo vlastní? Je v tom dost rozdíl ohledně toho, co člověk snese =D
    Kdo viděl můj profil na csfd tak si možná všiml, že mám v žebříčku nejoblíbenějších seriálů všeho všudy jen 4 díla. Možná, že se v brzké době tenhle seznam rozšíří o pátou položku ;-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Už jsem zaregistroval, taky se těším.
    Venku už je první epizoda.
    Malá ochutnávka:
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Monte Karstark vau lepsia akcia jak cely Avengers a Marvel dohrmady a este som mal aj hrdinu, ktoremu som fandil.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Monte Karstark Dneska dopoledně jsem to viděl. Bejt na místě toho leguána, tak umřu strachy...
    upraveno 12. listopadu 2016
    Je to nářez jako tenkrát. A Zimmer to ozvučil epickou hudbou :-)
    Příští díl bude Mountains. To je jedna z mých nejoblíbenějších epizod první série. Těším se na přídavek jak malej. Uááá!
  • Na co ten leguán čekal? Myslela jsem že chce ulovit hada a ono ne. To byla nějaká stezka odvahy? Měla jsem pocit, že ho ten had určitě uštknul zřejmě ne.
    @brbr Šiel svojou obvyklou cestou do Lídla a v tom si zrazu všimol, že je cesta neobvykle zatarasená hadmi. Tak sa začal obzerať a premýšľať, či mu to stojí za to prejsť cez tie hady touto skratkou, alebo to má vziať okolo námestia. Kým sa stihol rozhodnúť medzi životom a lenivosťou, had rozhodol zaňho. Čo človek nespraví pre zľavy počas Amerického týždňa.
    @brbr To na Isla Fernandina musí každá malá ještěrka čerstvě po narození, absolvovat bobříka odvahy. Představ si, že se vyklubeš z vajíčka. Vyhrabeš se z písku na povrch a první co musíš udělat je, zdrhnout z toho písku na skálu, jinak tě sežere tlupa hladových užovek. ;-)
    @Monte Karstark #relatable
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @brbr no tie hady ho urcite kusli, ale asi to nebol jedovaty druh.
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    Wtf? Doteď jsem neměl tušení že hadi loví ve smečkách :anxious: 8-O
    Dost nářez.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Jestli někdo ještě sleduje Ripper Street, tak je venku 5. série. Titulky k prvnímu dílu jsou hotové.
  • @Nevada Ještě jsem neviděl ani 4. :anxious:
    @svoa00 Kdyby mi po hlavě skákal sourozenec (bratr, 25 let), tak bych to nemusela přežít =D

Každopádně jsem to dokoukala a #doprčickdybudedruhásérie?
  • upraveno 13. listopadu 2016
    @Krisa Tak já si umím představit, že by nějak důstojně mohli uhrát ještě druhou řadu, ale viděla jsem až moc seriálů, které zprznilo natahování. Já jsem v dnešní popkultuře vděčná za tenhle uzavřený příběhový oblouk. Taky se to mohlo zvrhnout za "dobrodružství venkovského šerifa".
  • Druhá řada už je dávno potvrzená, akorát se bude odehrávat asi delší dobu po jedničce.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.