Keby mali postavy Piesne knihu

upraveno 27. dubna 2012 v Spekulace
2»

Komentáře

• upraveno 29. dubna 2012
  • AvivAviv
    upraveno 11. prosince 2015
    S pánem bohem. Přijdu do takové témy, onaké témy, a jakkoli to začalo, zjeví se on, pokud ji ovšem už předem neměl vyhrazenou pro sebe. Ten Pan kytka se snad umí nacpat všude.

Petyr "Malíček" Baelish - "Já si, Sanso, taky kdysi myslel, že svět je píseň."
    Sansa Stark - "A pak?"
    Petyr "Malíček" Baelish - (Vytáhne odkudsi zezadu celou ságu a se smutným vrtěním hlavy povídá) "A pak jsem zjistil, že je to pravda."

• Sam: Tak co, četls to?
    Jon: ... jo...
    Sam: A ???
    Jon: Zase nevím nic.
  • =D

Daenerys - "It is known, it is known... You always say it is known, as if you have seen whole world since its beggining. I ask how!"
    Irri and Jhiqui - (vytáhnou ságu) "By reading this. It is known..."
  • AvivAviv
    upraveno 14. prosince 2015
  • AvivAviv
    upraveno 14. ledna 2016
    Na Zdi...
    Nejaký strážca nováčik- "Hele, proč je ten Edd pořád takovej pesimista?"
    Nejaký strážca veterán - "On o tom moc nechce mluvit, ale říká se, že uviděl něco strašlivého a teď má z toho trauma."
    Nejaký strážca nováčik - "Kde? Potkal snad něco za Zdí?"
    Nejaký strážca veterán - "A to je právě ta ošemetná část... Prý se mu to stalo v knižnici."
  • Tywin - "Šae, zlatíčko, nezdržuj a poď už konečne sem do postele."
    Šae - (zvodne) "Ale pane, na niektoré veci sa musí ísť pomaly a zľahka. Tak aby bolo možné vychutnávať si ich. Napríklad aj celú noc..."
    Tywin - "Áno, ale my celú noc nemáme."
  • Lyanna: "Až to dočteš, tak mi tu knihu půjčíš. A nevyspoilerueš mi, jak to dopadne. Slib mi to, Nede. Slib mi to."
  • Ten Jon bol lepší, ale toto je tiež dobré.

Jorah Mormont - "Khaleesi nerob to! Prosím."
    Daenerys - (obráti sa k nemu, s vatrou plápolajúcou do temnej noci v pozadí pripomína bohyňu a s podivným úsmevom ho pohladí) "Cením si tvojich slov a rada by som ti vyhovela. Lenže ja to musím urobiť."
    Johan Mormont - (s maximálne zroneným výrazom) "Ale... Ale prečo?"
    Daenerys - (zamračí sa na knihu pri svojich nohách a kopne do nej) "Lebo ten bastard GRRM to sem napísal."
  • Tyrion Lannister - "Spát je dobrý, číst lepší."
    Jon Snow - "To se mi nezdá..."
    Tyrion Lannister - "To proto, že nevíš nic Jone Sněhu. Ale mohu tě ujistit, že to tak je, když máš správnou literaturu."
  • Ned: Jon prý před smrtí četl nějakou důležitou knihu, a kvůli tomu prej umřel, nevíš o co šlo?
    Malíček (uzamkne truhlu se zbrusu novým výtiskem Ságy, kde je mj. zmíněno jeho přiznání, že za Arrynovu smrt může on a Lysa): Samozřejmě že vím, můj pane... Jednalo se se o... eeeeh... o "Rodové linie a historii velkorodů Sedmi království, s popisem mnoha významných lordů, vznešených dam a jejich potomstva"...
  • AvivAviv
    upraveno 28. ledna 2016
  • Lord Manderly - (si číta Tanec s Draky a dorazí k svadobnej hostine na Zimohrade) "Ano! Přesně to je ono! Konečně změna v jedálničku a kulinářská výzva! Tenhle recept prostě musím vyzkoušet... Sluha XY zaneste tenhle svazek kuchaři a vemte i ty Freye, co se nám tu tolik motaj."
  • @Aviv: Kdepak, Manderly se dostal k úplně jiným uměleckým počinům, při této scéně je evidentní souvislost s filmy "Mlčení jehňátek" "Ďábelský holič z Fleet street" a "Pán prstenů" sestříhaného dle Gothmogh bros (při čtení knihy v Morii - Magdalena Dobromila Rettigová, Velká trpasličí kuchařka: Hobit na víně. Vezmeme jednoho dobře vypaseného hobita Sama... Gandalfe, tady recept končí... Neboj, to zvládneme. - čímž se vysvětluje roky trvající záhada, kdo recept vytrhnul a odnesl...)
  • Jakýpak hobit na víně? Koláč to byl! Masovej. O víně se tam nepsalo. :hand: :-D
    Mne to pripomínalo tú starogrécku legendu u kráľovi čo bohom ponúkol pokrm z človeka, akurát, že tam to bol vlastný syn a tu potomok nepriateľov servírovaný nepriateľovi. A taky Karkulku. Starší verze zahrnují pojídaní masa z babičky a krvi v láhvi od vína ničeho netušící dívekou, protože ji to převlečenej vlk přikázal. Pak snědl vlk i ji, případně mu utekla, protože ho poznala a byla lstivá jak liška (ta taky běhá v rudé).
  • Můj favorit:

Petyr: ,,Varys, prezraď mi, čo je tvojím tajomstvom?"
    Varys: ,,Vieš, môj pane, som veľmi SČÍTANÝ muž."

:-)
  • Jo, ten je boží.
  • Někdo v Slunečním oštěpu - "Od tý doby, co je Dorran Martell nemocný, začal dělat přeukrutně dobré plány. Přichází snad s dnou jasnozřivost?"
    Někdo jiný v Slunečním oštěpu - "Třeba. Já ovšem slyšel, něco jiného. Prý se v tom svým křesle hodně nudil a tak začal číst opravdu zajímavé knihy."
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.