Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1318319321323324394

Komentáře

• @Arutha Že by další hodně dobrý film od Tima? Jeho filmy mám obecně rád, ale v poslední době nic moc. Tak doufám, že tohle se povedlo hodně.
  • Matthew se od True Detective nějak rozjel.

• @Everett_Young Tak nie je to žiadny masterpiece na úrovni Edwarda alebo Corpse Bride, ale určite je to dobrý film, môžem každému odporučiť. :)
  • @svoa00 S tým rozhodne súhlasím, medzi jeho masterpiecy som to nezaradil fakt len z toho dôvodu, že to reálne nenatočil. :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Budu kacíř. Jediný film Tima a jeho party, který se mi líbil, byl Mars útočí. Plus tedy Mrtvá nevěsta, ale když se to nemá počítat...
  • Já si zamilovala Ospalou díru. Ta atmosféra... Mŕtvu nevestu mám tiež rada, aj Frankenweenieho... "This is Halloween" a celkovo úvodná scéna z Nightmare before Christmas nemá chybu.
  • AvivAviv
    upraveno 5. října 2016
  • @Aviv Sleepy Hollow je perfektní :-) Celá ta stylizace a k tomu výborné obsazení (ačkoli Wednesday s blond vlasy byl trošku šok...)
  • @flanker.27 Mrtvá nevesta sa počíta, nepočíta sa Predvianočná nočná mora, lebo tú nerežíroval, tam iba napísal predlohu (a ak sa nemýlim, bol producentom).
  • AvivAviv
    upraveno 5. října 2016
    A keď sme pri tých rozprávkach, včera som videla jednu čínsku, čo sa hrala na pseudohistorický dobrodružný film, čo nevedel, či chce byť komédia, či dráma, mal tak nehoráznu (a naivnú) agitku, že sa už ani nedá hnevať, len smiať, obdivuhodnú vizuálnu stránku a tým najlepším bola pre mňa stavbárska sekvencia. Jestli víte o čem mluvím...
    Ozaj, CaladanChmur je náš Chmur, že?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • @Aviv Ano, Caladan Chmur je postava z MKP podle níž si zde (ne)přítomný Chmur vzal svůj nick. Ale o jakém filmu mluvíš, to vskutku netuším.
  • @Aviv @Everett_Young @Arutha @flanker.27 @svoa00

No to teda vazeni Nightmare before Christmas se pocitat bude! Uz jenom proto ze Jack Skellington je muj idol (jednou prijdu jak udelat jeho kostym na masopust) a za tu ulitlou uvodni pisnicku!
    Počítejte nebo nepočítejte si co je komu libo, jak říkám, mě Burton svou celkovou tvorbou vůbec neoslovil, což ovšem znamená že ani negativně, zkrátka je mi dokonale lhostejný. Kromě tohoto skeče, který byl (s výjimkou Mars útočí) vtipnější, než cokoli, co jsem kdy od mistra viděl :)

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • @Gepeto Tak to teda ani omylem. Helena je o třídu hezčí a o dvě třídy lepší herečka. (a má hezký hnědý oči)
    Helena byla kdysi dobrá herečka. Pak si vzala Burtona a byla z ní troska jako Marla ve Fight Clubu.
  • @DanielSvatoš Je jen jeden důvod proč do filmu obsadíš Evu Green a herecký talent to fakt není.
  • Helena u mě nejvíc zabodovala jako Beatrix. Ta neměla chybu :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @flanker.27 Tak to je v pohodě, když už se rozešli, může být zase dobrou herečkou :P
    @Krisa Přál bych jí to. Pokud zrovna nehrála další "variaci na sebe sama", tak jí to pořád celkem šlo.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • @Gepeto má dvě velké přednosti
    if you know what I mean :D
    To ví každý, kdo viděl aspoň jeden film s Evou Green...
  • Ak nemáte čo robiť, na Prime Cool je nejaky epický film s tyranosaurom a Aztékmi. :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.