Já si zamilovala Ospalou díru. Ta atmosféra... Mŕtvu nevestu mám tiež rada, aj Frankenweenieho... "This is Halloween" a celkovo úvodná scéna z Nightmare before Christmas nemá chybu.
@flanker.27 Mrtvá nevesta sa počíta, nepočíta sa Predvianočná nočná mora, lebo tú nerežíroval, tam iba napísal predlohu (a ak sa nemýlim, bol producentom).
A keď sme pri tých rozprávkach, včera som videla jednu čínsku, čo sa hrala na pseudohistorický dobrodružný film, čo nevedel, či chce byť komédia, či dráma, mal tak nehoráznu (a naivnú) agitku, že sa už ani nedá hnevať, len smiať, obdivuhodnú vizuálnu stránku a tým najlepším bola pre mňa stavbárska sekvencia. Jestli víte o čem mluvím... Ozaj, CaladanChmur je náš Chmur, že?
No to teda vazeni Nightmare before Christmas se pocitat bude! Uz jenom proto ze Jack Skellington je muj idol (jednou prijdu jak udelat jeho kostym na masopust) a za tu ulitlou uvodni pisnicku!
Počítejte nebo nepočítejte si co je komu libo, jak říkám, mě Burton svou celkovou tvorbou vůbec neoslovil, což ovšem znamená že ani negativně, zkrátka je mi dokonale lhostejný. Kromě tohoto skeče, který byl (s výjimkou Mars útočí) vtipnější, než cokoli, co jsem kdy od mistra viděl :)
Komentáře
Ozaj, CaladanChmur je náš Chmur, že?
No to teda vazeni Nightmare before Christmas se pocitat bude! Uz jenom proto ze Jack Skellington je muj idol (jednou prijdu jak udelat jeho kostym na masopust) a za tu ulitlou uvodni pisnicku!
if you know what I mean :D