TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1279280282284285362

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Aviv Vida, že bych se taky nechal spontánně vyvolat? =D
  • @flanker.27 není nad to jen tak po ránu vyjít na náměstí a podpálit se tam. Jedenáct z deseti Palachů doporučuje =D
    Citát měsíce z České sody:
    Jen počkej, Zající (Jan Palach)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Včera jsem se díval na první díl druhé série Poldarka. Rozjíždí se to pěkně aneb já věděl, že mám počkat, až bude celá série. Teď musím trapně týden čekat na další díl :) (ale 3. díl knihy vyjde už 21.9., takže to budu mít asi dřív dočtené než skončí série).
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 8. září 2016
    @Dreamer Důkaz, že abych měl ženskou postavu, ke které mám úctu a respekt, nemusím jí do ruky dávat bitevní sekeru ani jakoukoli jinou zbraň :)
  • http://www.csfd.cz/film/397092-quarry/videa/
    pilot soldidní tak snad to bude šlapat celou sérii
  • Zdar nemáte nějaký tip na seriál na sledování? Jak jsem zjistil tak co jsem koukal mi skončilo :D Agent Carter je pryč a pár dalších, tak mám volno v programu
  • @p1e9t9r2 Za poslednú dobu môžem odporučiť Stranger Things, ale to už asi videli úplne všetci. :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • Já teď koukám v televizi Mattoniho a máma Rapla.
  • upraveno 14. září 2016
    @Dreamer Podíval jsem se za zvědavosti na první, a to byl taky poslední. Statické deklamování textů, nezajímavý děj o pro mě nezajímavém člověku. Troufám si říct, že aspoň vybrat zajímavou ústřední postavu by mohli. I když na druhou stranu, v tomhle podání by jí udělali medvědí službu.

Co se týče Rapla, tak to je takový naprosto průměrný seriál, sice se to snaží o syrovost a o to, aby každému detektivovi na place vymysleli nějakou tu bolístku a temnou komoru, ale u toho to končí. Zase to nepůsobí moc životně a případy samy o sobě jsou nezajímavé, navíc prostředí vyšetřování a policejních postupů nemají nijak zvlášť zmáknuté. Já chápu, že 1. oddělení nastavilo laťku strašně vysoko, ale i bez nej bych měl názor stejný.
  • Tak ja som dúfala, že sa o priekopníkovi mojej obľúbenej minerálky niečo dozviem zábavnejší cestou, než je wikipedia (tá je navyše dosť stručná). O češtine toho veľa povedať nemôžem, cisárovná i mňa trocha sklamala. Ale hovorím si, že ešte uvidím, čo seriál ponúkne. Nerada odchádzam uprostred príbehu.
  • upraveno 15. září 2016
    @p1e9t9r2 Já teď mám rozkoukané tohle:
    http://www.csfd.cz/film/402353-the-night-manager/prehled/

Trio Hiddleston (voják, špion a už ve čtvrtém díle dvojité alias :D), Laurie (obchodník se zbraněmi) a Debicki (jeho metresa) hraje parádně a vedlejší roli si střihnul i Edmure/Brutus. Líbí se mi bez iluzí podané propojení politiky a byznysu, i když některá rozhnodnutí a občas chování postav jsou nucené.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Tedy vy jste labužníci. To už vám nestaší ty vaty co tečou z amerických a britských produkcí. Teď už koukáte i na tu českou?

Jediné na co se podívám já, bude Trosečník. Přesvědčím se, že to Nova i na druhý pokus těžce pohnojí (slovenský Ostrov je taky solidní průser) a po první epizodě to nejspíš zabalim a vrátím se k civění na filmy.
  • @Aviv a odkud vlastně tvůrci seriálu čerpají fakta? Já se někde dočetla, že Mattoni byl z privilegované a velmi dobře finančně zabezpečené rodiny obchodníků, dostalo se mu vzdělání na prestižní škole a poté sbíral zkušenosti v podnicích ve Vídni a v Hamburku, byl to schopný obchodník...což jsem v seriálu jaksi nezaznamenala, tam sbírá zkušenosti spíš po různých postelích, navíc je to lůzr, co k úspěchu potřebuje hlavně pěknou tvář, trošku štěstíčka a bohatou manželku. To, co představuje seriál ČTčka bych brala spíše jako velmi přikreslenou lacině podanou verzi, bohužel s nulovou informační hodnotou :)
  • @Aviv Hmmm... ono se to tu na fóru uvádět nemá, takže pošlu zprávu.
  • @Dreamer Já jsem viděla kousek prvního dílu. Natočené je to odtažitě, postavy nezajímavé a moc nechápu, proč si pro biografický seriál vybrala ČT zrovna Mattoniho. V historii máme spoustu osudů vhodnějších ke zfilmovaní. Z podnikatelů František Křižík nebo Emil Kolben (nacisti blbí :-? )
  • Tak gymnázium sa zvykne radiť medzi prestížnejšie školy... Hmm... V tom prvom diely má tá jeho manželka scénu, kde sa zlostí nad tým, čo napísal, pretože to tak vraj vôbec nebolo. Žeby to bol krátky záblesk úprimnosti? :D
    Možno si ho vybrali preto, že po ňom pomenovaný produkt je široko známy.
  • upraveno 15. září 2016
    @Aviv všechna gymnázia nejsou/nebyla na stejně průměrné úrovni. Jinak svoa to trefila, je to studené jak psí čumák, jak si pak má člověk oblíbit nějakou postavu, navíc na Mattonim toho moc sympatického není a manželka mu měla radši uvařit kafe, než se pustil do psaní pamětí :twisted:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.