Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1440441443445446581

Komentáře

• AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
  • @Benji To je na tom nejhorší, pozorovat na sobě ten cynismus, který nevolky roste s každým dalším útokem...Dnes si řeknu mám v pi*i a jede se dál :/
  • Ak si schopný spozorovať, že sa niečo také s tebou deje, ešte je tu šanca s tým niečo urobiť.
  • @Tarin Tak nemůžeš být z každého dalšího podobného útoku v šoku, že jo. Cynismus v tomhle případě není od věci. Aspoň tím těm úchylům neplníš jejich vlhké sny o šíření strachu.
  • Jinak...

https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/411148-lupice-v-riu-zastrelil-falesny-rusky-vicekonzul.html

Bohužel musím říct, že ať už byl ten člověk, co se bránil loupeži, kdokoliv (a nejspíš kriminálník), tak podobné zprávy o obraně jsou přesně to, co Brazílie a okolní země potřebují.
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/411194-rakousko-je-metropoli-rasismu-oboril-se-turecky-ministr.html

LOL, podobné sr---y a hraní rasistické karty (protože Turci jsou přece jiná rasa, že jo) se daly čekat a doufám, že toho ještě přibude, protože čím víc se tím budou podobní zmetci ohánět, tím víc se odhalí jejich trapnost.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Teď se řeší, kdo že byl vlastně tou bránící se obětí v Brazílii:
    https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/411148-lupice-v-riu-zastrelil-falesny-rusky-vicekonzul.html

Mně to ale okamžitě asociovalo tuhle nepovedenou loupež rovněž z Brazílie...

Mimochodem, když jsme tu řešili "státní výuku islámu", tohle je celkem přesné vysvětlení, proč něco takového nefunguje a nefungovalo (ne plošně):
    http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Ted-ty-pristehovalce-posleme-na-kurs-a-budou-z-nich-civilizovani-Evropane-Historik-se-chytil-za-hlavu-a-sepsal-jak-podobna-skoleni-vzdycky-v-minulosti-dopadla-447917
  • upraveno 8. srpna 2016
  • Napřed jsem chtěl do sranda topicu ale ono to vlastně ani vtipný není. Cítíte taky toho olympijskýho ducha? :D

https://www.facebook.com/voidtv.net/videos/906914816080523/?pnref=story
  • Brazílie je jedno velký smradlavý ghetto
  • @DanielSvatoš Tak ty tweety který jsem viděl, ve smyslu "olympijská federace řeš to, že nás v olympijských vesničkách okrádají vaši vlastní zaměstnanci. Pokojský, údržbáři..." tak to svědčí o tom že máš pravdu.
  • @sfik nechci omlouvat zlodějinu, ale chtěla bych vidět platy těch pokojských a údržbářů, pořádání olympiády v Brazílii je hodně špatný vtip.
    Brazílie má prý kvůli olympiádě velké finanční potíže a prý by jí mohl hrozit bankrot
  • upraveno 9. srpna 2016
    ono pořádat MS ve fotbale a Olympiádu ve stejný rok asi není moc dobrý nápad :)
  • upraveno 9. srpna 2016
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @sfik niekde som cital, ze vycistit to potrva asi20rokov ale predtym komisii tvrdili, ze to stihnu do zahajenia
  • Ukrajinci by museli být blázni, kdyby chtěli TEĎ napadnout Rusko. Vlastně kdykoliv by chtěli napadnout Rusko. :-D Jen jestli se Putin taky nevzhlédl ve falešné vlajce jako jeho nový kamarád Erdogan.
  • taky nechápu proč by to Ukrajina dělala :) myslím že mají dost problémů už teď a přílevat olej do ohně si rozhodně dovolit nemůžou
    jsem zvědav jestli to v něco přesroste protože se tam na hranicích dějí zajímavé věci
    je ale možné že rusové dělají jen bububu
    @DanielSvatoš Nejvtipnější jsou diskutující na Novinkách, můžou za to vrahové z vol strýtu a wošinktonu, Kalousek, Duka a Pražská kavárna :D

Zajímalo by mě co budou soudruzi dělat až zjistí, že se jejich modla Putin dohodla s Erdoganem, to bude teprve legrace :D
  • @Achileus noční přepad stejný jako záminka z napadení Polska a Putin+Erdogan = pakt Ribbentrop-Molotov
    to už je solidní roleplay :D
    upraveno 10. srpna 2016
    Jako sorry, ale už jsem to tu napsal jednou. Prozatím není mezi Ruskem nic, co by se byť jen vzdáleně blížilo postavení Turecka v NATO (nebo dřívějších výrokům frau Merkel tureckého sultána velebících - ta sice teď mlčí, ale tak nějak ke všemu) a dokud v NATO bude, je jakékoli verbální odsuzování tureckých kontaktů s kýmkoli jen pokrytectví. ona evropská odsouzení popřevratových Erdoganových orgií zatím taky nejsou nic víc než takové to tytyty, to se nedělá, spíš aby se neřeklo a Turecko se moc nepodráždilo (a nechtělo víc peněz za tzv. zadržování uprchlíků). Ostatně pokus o převrat svorně odsoudil i tzv. svobodný svět, takže oficiálně je vše v pořádku, jen ty prostředky kdyby jako velectěný sultán ráčil trochu mírnit, na nic víc se zatím nikdo nezmohl. A ještě před měsícem byl Erdogan ten velký chlapák, co bránil výsostný vzdušný prostor NATO proti rozpínavosti Ruska a byl za to náležitě veleben. Aspoň trochu konzistentnosti do toho... :)

Možná když by NATO Turecko vyloučilo, pak bych řekl jo, tohle je krok s páteří. Do té doby jsou všechno jen kecy.
  • @flanker.27 na co nebo na koho teď reaguješ?
    upraveno 10. srpna 2016
    Na poslední dva příspěvky, není to ostatně první moje reakce na něco podobnýho. Jako pozice Evropy "Turecko je sice v NATO a klíčový spojenec (nedávno skoro milovaný), ale my budeme kritizovat, že teď jel Erdogan do Moskvy" mě docela nadzvedává.
  • @flanker.27 heh já Turecko nevidím jako spojence a to že je v NATO je věc přes kterou se nepřenesu a sultána Erdogana jsem nemohl vystát dávno před pučem a jeho zájezdem do Moskvy
    takže pohoda viď
    @flanker.27 Otázka je do jaké míry je Turecko náš spojenec a je to vůbec spojenec? Erdoganovi se věřit nedá, už dávno před pučem se ukázalo, že se mu nedá věřit. EU a NATO dělá velkou chybu, když se se dává do spolku s někým jako Erdogan. Skoro mě napadá to rčení o hadovi co si ho hřejí na prsou. Erdogan se dosud tvářil jako náš spojenec, ale je jím doopravdy, nebo to byla jen maska?
    upraveno 10. srpna 2016
    @DanielSvatoš Že ho nevidíš není rozhodující, V NATO je a to je fakt. Proto řeči o "paktech" jsou fakt jen řeči, protože jediný pakt, který v tuhle chvíli reálně existuje, je ten, který s ním máme i my. Já kritizoval postoje Turecka ohledně jeho role v uprchlické krizi nebo celkové situaci na středním východě v době, kdy mu celý západ lízal koule, takže mě z přátelství k němu těžko někdo obviní. Ale tvářit se, že Turecko a Rusko spolu kutí něco na úrovni, na které s ním my jako kdybysme nic neměli, to je pokrytectví nejvyššího řádu.
  • @flanker.27 a víš že s tím paktem to byl takový "džouk"? :D prostě mi ta noční akce připomněla ten začátek 2. světové tak jsem rychle honem chtěl najít další paralelu abych mohl udělat jíž zmíněný "džouk"
    It's a joke, not a dick. Don't take it so hard
    a myslím že co se týče politiky tak jsem dost konzistentní :) jestli si to nemyslíš ty tak se nedá svítit no
    @DanielSvatoš Co se té akce na Krymu týče, tak to není novinka, o tom už vím asi 4 dny nebo kdy se to poprvé objevilo, až teď si toho všiml náš tisk. Co je na tom pravdy z které strany, to nejsem schopen říct, fakt je ten, že jak Ukrajina, tak Rusko u Perekoské šíje už delší dobu hromadí jednotky a vzájemně se obviňují, kdo s tím začal. Přičemž už před pár dny tam došlo k přestřelce, z jejíhož rozpoutání se taky obviňují obě strany.
    Z čistě racionálního hlediska by pro Ukrajinu byla sebevražda, kdyby se pokusila Krym vojensky obsadit z vlastní iniciativy, jenže u těchto lidí racionalita není to první, na co člověk myslí. Jak byli racionální Argentinci, když se rozhodli "přeměnit slova v činy" a vojensky získat kontrolu nad Falklandami/Malvínami. Války málokdy začínají z racionálních důvodů a po zralém uvážení situace.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.