@Krisa Kolik mi bylo, když začala Xena/Hercules? 15-16, tak nějak. Ale byl mezi spolužáky sem tam někdo, kdo to prožíval, asi už jsem vyprávěl o spolužákovi, co na svou zálibu pro Xenu málem tvrdě doplatil. A naopak já mám za to, že bych na Xenu reagoval stejně i v mladším věku.
Přesně tak. Na Xenu jsi byl už geront.. To já si dal epizodku Xeny/Herkulese, podle toho co dávali, obvykle potom jsem shlédnul Vražedné pobřeží (ano, Silvie a její kalhoty vytažený až pod kozy :D ) a šel jsem ven dělat nějakou neplechu.
Tak já jsem nějaký mimoň. Protože Vražedné pobřeží jo, ale Herkules Xena ne. Ani netuším, že to běželo nějak souběžně, měla jsem pocit, že Nick se Spiderem byli dřív.
Herkules byl před Xenou, toho jsem sledovala. Xenu už tolik ne. Pak jsme taky v létě o prázdninách mezi tréninkovými fázemi sledovali seriál o psovi (asi Jack Russel), který představoval různé historické/románové/filmové postavy. Jmenoval se Vishbone nebo tak nějak.
@Aviv pokiaľ sa pamätám, tak TV JOJ odvysielala obe série, seriál bol však napriek diváckemu úspechu (?) zrušený samotnými tvorcami. A inak je to natočené na motívy Meča pravdy od T. Goodkinga, takže si môžeme aspoň prečítať knihu. :-P
@Dreamer Já byl fakt divný dítě. Když Monte tady dává Knight Ridera, tak ten mě taky nebavil, Airwolf byla blbina, Pobřežní hlídku jsem neřešil... Poslední, kdy jsem tak nějak šel s davem, byly Želvy Ninja, ale to bylo eště na základce (6.-7. třída? tak nějak).
@flanker.27 Byl jsi na to prostě už moc starý. V patnácti bych se z toho taky poblil. Já jsem na Knight Rider (mluvící auto co skáče, má plamenomet a projede cihlovou zdí), Airwolfa (to samé jako KR ale s vrtulníkem) a Xenu (buchta co hází kolečko které se odráží od zdí + pěkná blondýna s tyčkou) koukal v osmi letech. V tomhle věku to musela být pecka pro každého (Akta X jsem měl zakázané). Pak přišla Hvězdná brána (bavili mě jenom ty díly bez goaldů, jafů, apofisů a létajících pyramid) a Lovci pokladů (způsobeno hladem po poklado-hledačstkých filmech, Indyho a první Mumii už jsem v té době viděl milionkrát a Tomb Raider byla moc hranatá ošklivá hra). Od 12 jsem začal víc čumět na filmy a seriály se pro mne staly mrtvý formát. Dneska je pro mne 99% všech seriálů odpad včetně toho na co jsem v mládí koukal. Jediné co uznávám je Bratrstvo neohrožených a Planet Earth.
Já na Xenu a Herkulese narazil tak 10 let? Cca. A už tehdy mi to přišlo trapný. Navíc sem odmalička žral historii a antiku, antické pověsti sem měl nastudovaný jak násobilku a kromě totálně nesympaticky Xeny a špatně pojmenovaný Gábiny a trapných zpomalovaček jsem seděl s výrazem "jak tohle může natočit dospělý?" i kvůli prznění Řecka a spol. A Herkules? Toho jsem odmítl, protože nevypadal jako Herkules. Byl jsem kritik odmala. Takže #teamflanker #XenaFuj
@Aviv jako malej sem vždycky u dědy zo Žiliny, po celodenním výletování, sedli do starých křesel a zapnuli místo velmi divnych slovenských "večerníčků" právě Rexe. Ale bavily nás s mladším bratrem asi první dvě série, pak ti další komisaři a komisařky stály za prd. Jo a taky jsme v té době dali šanci Chucku Norrisovi a jeho Texaskému rangerovi, ale Rex nám už v té době přišel víc realistický.
@Aviv Komisár Rex, to sú spomienky na detstvo, ale dobré boli len prvé série, ten posledný komisár nestál za nič a talianske pokračovanie cca z roku 2010 má s Komisárom Rexom spoločný len názov :-?. Vždy ma fascinovalo, ako mohli jesť tie suché žemle so salámou :-P. A keď už máme takú chvíľku nostalgie, čo tak MacGyver alebo Dempsey a Makepeaceová?
Vypadá to, že další ze vzkříšených seriálů bude Právo v Los Angeles. Ta vlna remaků je ještě otravnější, než předchozí móda seriálů podle filmů. Proč třeba nezadaptují pro seriál knižní sérii Mickeyho Hallera? Je to právnický thriller, odehrává se to v L.A., ideální materiál pro krátké série do mid-season.
Komentáře
Jo, Vražedné pobřeží, Nik Slótr a nezapnuté strakaté košile :D
Pak jsme taky v létě o prázdninách mezi tréninkovými fázemi sledovali seriál o psovi (asi Jack Russel), který představoval různé historické/románové/filmové postavy. Jmenoval se Vishbone nebo tak nějak.
Já jsem na Knight Rider (mluvící auto co skáče, má plamenomet a projede cihlovou zdí), Airwolfa (to samé jako KR ale s vrtulníkem) a Xenu (buchta co hází kolečko které se odráží od zdí + pěkná blondýna s tyčkou) koukal v osmi letech. V tomhle věku to musela být pecka pro každého (Akta X jsem měl zakázané). Pak přišla Hvězdná brána (bavili mě jenom ty díly bez goaldů, jafů, apofisů a létajících pyramid) a Lovci pokladů (způsobeno hladem po poklado-hledačstkých filmech, Indyho a první Mumii už jsem v té době viděl milionkrát a Tomb Raider byla moc hranatá ošklivá hra). Od 12 jsem začal víc čumět na filmy a seriály se pro mne staly mrtvý formát. Dneska je pro mne 99% všech seriálů odpad včetně toho na co jsem v mládí koukal. Jediné co uznávám je Bratrstvo neohrožených a Planet Earth.
Takže #teamflanker #XenaFuj
A keď už máme takú chvíľku nostalgie, čo tak MacGyver alebo Dempsey a Makepeaceová?
http://crimetimepreview.com/2016/07/10-all4s-gripping-crime-drama.html/
10 - Clips & Extras - An Introduction to 10 - All 4
http://www.channel4.com/programmes/10/videos/all/an-introduction-to-10/4687847574001
A protože jsem zlomyslný:
:D
spoiler z 1. dílu