Právě jsem zjistila, že na YT je všech 270 dílů Divokého anděla! :twisted: Na TV Relax ho dávají, tak jsem si musela najít první díl, protože jsem ho nikdy neviděla. Já si vůbec nepamatuju, že Ivo DiCarlo měl culík! Proč o něj přišel? Co se stalo s Martou? Proč Pablo předstírá, že je ochrnutej? Kdy to na něj prasklo? Proč se stal mafiánem? Kruci, už jen 266 dílů a budu to všechno vědět =D
@Krisa 16 rokov staré...cítim sa ako pamätník. A to som nemala ani tých 12 keď som to videla :-D. Ale čestné slovo, že dnes by som si to nepozrela ani za svet :-).
Tak to jste měli vidět, jak jsem kdysi na gymplu s holkama vzpomínala na Esmeralda, to kluci mlátili hlavou o lavice. Myslím, že to dopadlo dobře a všechna temná tajemství byla odhalena ... byl tam nějakej bordel v otcovství.
Zíka se projevuje jako chřipka, spíš nás skolila nostalgie
Myslím, že se vsadil a ten culík mu ustřihla ta jeho vyvolená. Super to nebylo, ale bylo to nový a my naivně chtěli vědět, jestli se vemou...taky už jsem pak na jinou jihoamerickou telenovela nekoukala, mimochodem tehdy nějak začal vycházet Potter, respektive jsem ho začala číst
Komentáře
Na TV Relax ho dávají, tak jsem si musela najít první díl, protože jsem ho nikdy neviděla. Já si vůbec nepamatuju, že Ivo DiCarlo měl culík! Proč o něj přišel? Co se stalo s Martou? Proč Pablo předstírá, že je ochrnutej? Kdy to na něj prasklo? Proč se stal mafiánem?
Kruci, už jen 266 dílů a budu to všechno vědět =D
Obivuhodný, ja bych nesvedl se soustředit se všemi těmi lidmi kolem
@svoa00
Myslím, že to dopadlo dobře a všechna temná tajemství byla odhalena ... byl tam nějakej bordel v otcovství.
Zíka se projevuje jako chřipka, spíš nás skolila nostalgie
Super to nebylo, ale bylo to nový a my naivně chtěli vědět, jestli se vemou...taky už jsem pak na jinou jihoamerickou telenovela nekoukala, mimochodem tehdy nějak začal vycházet Potter, respektive jsem ho začala číst