Jo to bych rád. Ten Artušovský mýtus je tak provařenej a filmy různě udělaný - Excalibur - temná atmosféra, Merlin spíš pohádkovější oboje hodně dobrý - ale fakt nevím jakou může a bude mít atmosféru tehle film.
Hmm, pekný bičík... A videli ste trailer na King Arthur - Legend of Sword? Seriózne zvažujem pozrieť si to, aby som videla ako to ide Malíčkovi s lukostreľbou.
@derfel@Aviv tak som si pozrela trailer na toho Artuša a mám dojem, že ako kasový trhák by to ešte obstálo, ale ako seriózny historický film a spracovanie artušovských legiend určite nie. Rozhodne sa mi nepáčili tie moderne poňaté brnenia a ani počítačový sloník, ale na druhej strane obsadenie nevyzerá zle. Osobne si myslím, tých spracovaní Artušovho príbehu je už moc a tá sneha poňať ho ponovom mu skôr škodí ako pomáha.
Preto som zvedavá práve na Gillena s lukom omnoho viac než na zvyšok. Toho slona tiež nechápem. Myslím, že sa tam zjavil aj predstaviteľ Roosea Boltona, rozhodne ho spomínali aspoň v komentároch pod videom.
@Monte Karstark Problém je, že nová Godzilla měla relativně působivé upoutávky, ale film osobně hodnotím otevřeně řečeno jako sračku, což se může klidně zopakovat.
Komentáře
nic moc
super trailer na Fantastic Beasts ale stale tomu filmu neviem uverit
Podle mě nás čeká nejlepší marvelovka.. doufám, věřím. :)
BTW chápu, že Derfela bys rád viděl na plátně :twisted:
Ale pořádná severská rubačka Fall of Gods stále v nedohlednu :-(