@Gepeto ty aby ses do mě neoprel, je mi jasný, že tě to baví :-)
1) Má to společné vse. Chyby vyhledavaji vášniví čtenáři písně, na tom není nic nepochopitelného. Ostatním to prostě nevadí. Logické blbosti? Jak pro koho, někdo se tím nezatěžuje. Že se to tahá do diskuze? OK, ale vše má své meze, viz výše.
2) lidé se živí ruzne. Ale rozhodně ne tím, že se 5 roku po sobě obouvání stále do těch stejných věci na anonymním diskuzním fóru :-) A já nikoho slovně nenapadl, nikoho jsem nejmenoval. Takže ne, není to slovní útok. Ten tu už několikrát proběhl. Většinou ve spojení "ty nejsi moc bystry, chytry, stačí ti hýbající se obrázky" :-) Diagnóza byla samozřejmě lehká nadsázka.
Opět jsi mimo a obhajujes něco, proti čemu jsem se ani nevyjádřil.
@Gepeto Ukončíme to. Chytneš se každého slovíčka, které nezní jednoznačně a to nemám zapotřebí... neshodneme se a i to je v pořádku. Já nevidím žádný smysl v nekonečném opakování (ano, po 5 letech...), že to a to nebylo logické a to a to nebylo tak jak v knize... přijde mi to úsměvné. Ozval jsem se až poté, co tu několikrát proběhl přímý útok na diskutéra jen z toho důvodu, že se mu seriál líbil a hledal v něm i něco jiného než chyby. Ale proti gustu... ok.
Nemám zapotřebí se tu do někoho nazouvat a útočit, ale toho co psal @Mellien jsem si již všiml taky. Ty chyby tam jsou ale není to jen o chybách (alespoň pro mě). To že někdo dokáže poslední 4 roky koukat na "sračku" ale přestávat chápu. Jak jsem již jednou psal, podle mě si v tom zkrátka libujete. A argumenty typu "koukám na to, abych se mohl posmívat jak moc je to špatný" je prostě úchylný.
Já se na to pořád koukám rád, GoT pořád patří k mým nejoblíbenějším seriálům, nebejt čtenář knih, tak tam ty chyby ani nenajdu a o změnách nevim vůbec nic. Ale prostě po tom, jak znásilnili Stannise a Ellariu, se na to nedokážu koukat se stejným nadšením jako dřív. Bojim se toho, koho znásilní dál. Teď se k tomu přidali ještě zlovlci, Blackfish, Edmure, Osha a Rickon.
@sfik Upřímně, není jedno, z jakých důvodů se kdo na něco dívá? Prostě k tomu gepeto a další mají své důvody. Že jsou jiné, než tvoje nebo melliena je dokonale nepodstatné.
@flanker.27 Samozřejmě :) ač si o tom myslím že to zavání sebemrskačstvím, tak je mi to skutečně jedno. A taky tu na nikoho neútočím, někdy až vyloženě nízkými výroky na adresu těch, kterým se to (a zdá se že takových je stále dost a scénáristé jim jdou na ruku) líbí. :)
Mno, tak jsem si v posledních dnech znovu přečetl 3,4, a 5. díl...
Ve čtvrtém díle Edmure vydal Řekotočí stejně jako v seriálu, ale Čená ryba odplaval. V pátém se už neobjevil. Pro seriál zřetelně osoba naprosto zbytná......
@sfik Já osobně jsem jakožto nedivák rád za hlasy z druhé strany, aspoň se jednou týdně dozvím, co si D+D myslí o vkusu průměrného diváka a navíc se zasměju :)
@JoffreyWater Pokud chtějí pokračovat v zabíjení vedlejších postav, tak k tomu mají takhle ideální příležitost. Ale myslím si, že to při té příležitosti schytá spíš Vrabčák a možná i Tomme. Ráda bych, kdyby díky nějaké nehodě zmizel i Qyburn, je tam zbytečný a jeho věrnost Cersei nechápu, když by se měl lísat k Tommenovi.
@flanker.27 Reagoval jsem na dění během posledních několika dní a to byla ta "zášť" jen jednostranná. Úotků z "druhé" strany jsem si nevšiml. Takže ne.
Komentáře
1) Má to společné vse. Chyby vyhledavaji vášniví čtenáři písně, na tom není nic nepochopitelného. Ostatním to prostě nevadí. Logické blbosti? Jak pro koho, někdo se tím nezatěžuje. Že se to tahá do diskuze? OK, ale vše má své meze, viz výše.
2) lidé se živí ruzne. Ale rozhodně ne tím, že se 5 roku po sobě obouvání stále do těch stejných věci na anonymním diskuzním fóru :-) A já nikoho slovně nenapadl, nikoho jsem nejmenoval. Takže ne, není to slovní útok. Ten tu už několikrát proběhl. Většinou ve spojení "ty nejsi moc bystry, chytry, stačí ti hýbající se obrázky" :-) Diagnóza byla samozřejmě lehká nadsázka.
Opět jsi mimo a obhajujes něco, proti čemu jsem se ani nevyjádřil.
Ve čtvrtém díle Edmure vydal Řekotočí stejně jako v seriálu, ale Čená ryba odplaval. V pátém se už neobjevil.
Pro seriál zřetelně osoba naprosto zbytná......
Tommen je mledej nezkušenej idealista, navíc momentálně švihnutej náboženstvím, a asi by měl problém využívat "kvalifikaci" Q.