Hra o trůny 6×09 – Bitva bastardů - Ice & Fire

upraveno 24. srpna 2016 v 6. řada
1568101115

Komentáře

• upraveno 23. června 2016
    Jo a jediný léjstro, který se v budoucnu (v dalším díle?) ukáže je to, které stanovuje strážcem severu Malíčka a teď mi řekněte, kdo se mu na severu může postavit? Nikdo, sever je již prakticky bez vojenské síly a zdecimován (a ještě víc bude). Go nemrtváci, go go go! :other:

Nevím jak to tedy chcou v seriálu jinak vyřešit, ale i kdyby se Bran vrátil, tak kdo ho bude podporovat? Jon ten vlastně není ani Sníh a bude mít jiný starosti s Jinýma, lady Lanister-Bolton, tak tu může podporovat snad jen blázen. Starkové jsou odepsaní, jako celý sever (KDE JE DOP*DELE TA ZIMA/SNÍH?). :spike:

Nejlepší by pro celý sever bylo, kdyby Boltoni porazili tu "vzpouru"/útok divokých s jedním Jonem v čele, a všechny je ztáhli z kůže. Jen silný a spojený sever měl v budoucnu šanci, teďka je prakticky odepsaný. HOWG! :wall:
  • Ten pocit, když ani po dvou stránkách diskuze nezjistíte, že v seriálu žádná Llara není...
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @Denebola Dvojity l se ve spanelstine cte jako j. To serialovy jmeno je takovy srandovni, tak ho komolim.
  • @Dreamer Vzhledem k tomu, že j se ve španělštině čte jako ch (Chajme, českej dabing), tak jsem si řekl, že když už se v Česku pošpanělšťuje Chajme, tak já můžu pošpanělštit Llaru.
  • @JoffreyWater: Nechci úplně rejpat, ale myslím, že "Chajmé Lanystra" opustili dabéři asi po druhé sérii (nevím přesně, koukám v AJ, ale pár dílů v ČJ jsem viděl nebo o nich alespoň slyšel v tom smyslu jako "co to melu, že tam žádný Chajmé není"), nepřecházíš tak tedy se španělštinou trošku s křížkem po funuse? (Čistě ze seriálového hlediska)
    @Jay Já viděl s dabingem jenom jeden díl a ne, nepřicházim, protože mě to napadlo až včera. Proč to všechny vlastně tak hrozně se*re? :D Vždyť o co jde? :D
  • Dělá se tu z ní Jára, ale Llara všem hrozně vadí, zajímavý...
  • Přiznám se, že od prvního dílu první série jsem nic s českým dabingem neviděl. :-D
  • @JoffreyWater Tady je každej druhej horší jak inkvizice. Ve jménu písně, ledu a ohně a blablabla... :-D
  • Jen ještě dotaz co si myslíte dozvíme se v nadcházejícím díle konečně něco o Jonu a jeho původu. Dle některých lidí se tam má opět vyskytovat mladý ned a reed, tak jsem napnutý jak špagát
  • Podle mě ne. Mají toho tunu na práci a tohle jim nebude celkem k užitku. Ale třeba se pletu ;-)
  • @Dreamer Tak jasně, že netuší. Většina lidí netuší o čem sou vedlejší linky. Jen ti, co jsou do toho fakt zapálení... já nečist knihy, tak taky plno věcí nechápu. O to víc by se mi to ale asi líbilo :-D já jsem pro to, aby to zkrátili, zaměřili se na pár hlavních styčných bodů a ještě to bude fajn příběh. Jon je stejně jen obycejnej bastard Neda Starka s neznámou selkou :-P
  • @p1e9t9r2 On dost možná Martin využije nápady/teorie fanoušků, takže třeba ne :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • @Gepeto Jen si skoč. Podle tvých slov ti ale fotbal nic neříká, tak co bys tam dělal :)
  • @Gepeto To ty rád, to je fakt :) Ale dost toho... ztratilo to smysl od tvého druhého příspěvku. Vtip se očividně netrefil do vkusu. To ale nic nemění na tom, že jsou tu lidé, kteří ti řeknou, že jim seroš nevadí kvůli tomu, že není podle knih a druhým příspěvkem napíšou, však to nebylo podle knihy :D Ale to by bylo stále dokola. Očividně na to kokají všichni, kdo sem přispívají... jinak by ta činost moc smyslu neměla. Do sportovního vlákna zase přispívají lidé, které zajímá sportík.

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.