Jinak chci ještě upozornit, že Tyrion pěkně kecal o tom, že na něj byl Theon na Zimohradě ošklivý. Bylo to přesně naopak, Tyrion si z něj i jeho rodiny utahuje. Chudák Theon, teď asi může za všechno :evil:
@Blackfish To není cherry picking. Nelogika děje nemá nic společného s tím, že se to odchyluje od knih, prostě je to nelogický děj. Viz výše scéna s Tyrionem a Theonem, oni si ani nepamatují, co sami napsali. Zásadní příměr mezi knihou a seriálem je ten, že pokud se děj přesně drží knihy, dává to smysl a je to dobrý příběh, ale jakmile se odchýlí a scenáristi vymýšlejí vlastní děj, tak to teprv jede =D
Jsem rád, že tu Preston Jacobs alespoň mezi některými fanoušky zakořenil, ale zase byste ho neměli brát za každé slovo :-) On dělá (letos) především parodickou show a předhazuje nám něco k zamyšlení. A to se Sansou a psy je něco takového. Trochu jsem o tom přemýšlel, a nakonec došel ke stejnému závěru jako sfik. Stejně tak Tyrion a Theon mohli mít nějaký rozhovor mimo kameru (ano, pak to nemají vytahovat, pravda). Mě ale trápí jiná věc. Jon má po celou dobu bitvy neuvěřitelné štěstí. Asi takové štěstí jako má Jar Jar Binks ve Skryté Hrozbě (pomineme-li onu slavnou teorii z minulého roku). A to je problém. Celá ta bitva je stylem "tohle se teď stane, protože to tak chceme!" A to je něco, co jsem loni v Dračím řádu vyčítal nováčkům literárního řemesla nejvíc! A pak si přijdou nějací naducanci z Hollywoodu a dělaj to samý! Kdo má v tomhle pracovat! :-D
@Monte Karstark Tak já si říkal, že to nezmiňuje z důvodu, že si není jistá jeho pomocí a ona teoreticky takhle... Teď už tedy jen zbývá aby se Sansa partofRamsay Stark zbavila Malíčka a začala manipulovat s Robinem :twisted:
Jen takový postřeh, ty hořící kříže tam dal Ramsey jenom jako značky pro lučištníky, stejně jako v Království nebeském ty kameny nabarvené jen na jedné straně.
Mě by zajímalo, jestli DD četli knížky, nebo jestli jenom od Martina dostali nějakej výcuc, co se v tom příběhu tak nějak děje, a podle toho píšou scénář.
A schválně jsem se kouknul a ta herečka vypadá fakt good, když zrovna nehraje Llaru. Takže já osobně doufám, že něco ukáže. Edit. Celkem mě překvapilo, že už jí táhne na 40. Hádal bych jí tak o 10 let míň. Kolik má bejt vlastně Llaře?
Komentáře
Zásadní příměr mezi knihou a seriálem je ten, že pokud se děj přesně drží knihy, dává to smysl a je to dobrý příběh, ale jakmile se odchýlí a scenáristi vymýšlejí vlastní děj, tak to teprv jede =D
Mě ale trápí jiná věc. Jon má po celou dobu bitvy neuvěřitelné štěstí. Asi takové štěstí jako má Jar Jar Binks ve Skryté Hrozbě (pomineme-li onu slavnou teorii z minulého roku). A to je problém. Celá ta bitva je stylem "tohle se teď stane, protože to tak chceme!" A to je něco, co jsem loni v Dračím řádu vyčítal nováčkům literárního řemesla nejvíc! A pak si přijdou nějací naducanci z Hollywoodu a dělaj to samý! Kdo má v tomhle pracovat! :-D
http://www.theweek.com/articles/631406/game-thrones-sansa-problem
Teď už tedy jen zbývá aby se Sansa partofRamsay Stark zbavila Malíčka a začala manipulovat s Robinem :twisted:
Edit. Celkem mě překvapilo, že už jí táhne na 40. Hádal bych jí tak o 10 let míň. Kolik má bejt vlastně Llaře?