Hra o trůny 6×09 – Bitva bastardů - Ice & Fire

upraveno 24. srpna 2016 v 6. řada
145791015

Komentáře

• Jinak chci ještě upozornit, že Tyrion pěkně kecal o tom, že na něj byl Theon na Zimohradě ošklivý. Bylo to přesně naopak, Tyrion si z něj i jeho rodiny utahuje. Chudák Theon, teď asi může za všechno :evil:

• @svoa00 Tyrion nemůže za to, že ti co to píšou si nepamatují co napsali pro první sérii a jsou si to líní zpět přečíst :D
  • :D :D :D Tak to je FAIL
  • @p1e9t9r2 Pořád nevěřím, že ti co psali první sérii, píší i ty další. Pravděpodobně byli vyměněni identickými klony bohužel bez talentu.
  • @Blackfish To není cherry picking. Nelogika děje nemá nic společného s tím, že se to odchyluje od knih, prostě je to nelogický děj. Viz výše scéna s Tyrionem a Theonem, oni si ani nepamatují, co sami napsali.
    Zásadní příměr mezi knihou a seriálem je ten, že pokud se děj přesně drží knihy, dává to smysl a je to dobrý příběh, ale jakmile se odchýlí a scenáristi vymýšlejí vlastní děj, tak to teprv jede =D
  • Jsem rád, že tu Preston Jacobs alespoň mezi některými fanoušky zakořenil, ale zase byste ho neměli brát za každé slovo :-) On dělá (letos) především parodickou show a předhazuje nám něco k zamyšlení. A to se Sansou a psy je něco takového. Trochu jsem o tom přemýšlel, a nakonec došel ke stejnému závěru jako sfik. Stejně tak Tyrion a Theon mohli mít nějaký rozhovor mimo kameru (ano, pak to nemají vytahovat, pravda).
    Mě ale trápí jiná věc. Jon má po celou dobu bitvy neuvěřitelné štěstí. Asi takové štěstí jako má Jar Jar Binks ve Skryté Hrozbě (pomineme-li onu slavnou teorii z minulého roku). A to je problém. Celá ta bitva je stylem "tohle se teď stane, protože to tak chceme!" A to je něco, co jsem loni v Dračím řádu vyčítal nováčkům literárního řemesla nejvíc! A pak si přijdou nějací naducanci z Hollywoodu a dělaj to samý! Kdo má v tomhle pracovat! :-D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 22. června 2016
    Tady máte ty spekulace okolo Sansy pěkně pohromadě v jednom článku:
    http://www.theweek.com/articles/631406/game-thrones-sansa-problem
  • Co myslíte, přežije Loras příští díl?
  • upraveno 22. června 2016
    @Monte Karstark Tak já si říkal, že to nezmiňuje z důvodu, že si není jistá jeho pomocí a ona teoreticky takhle...
    Teď už tedy jen zbývá aby se Sansa partofRamsay Stark zbavila Malíčka a začala manipulovat s Robinem :twisted:
  • Tak jsem koukal, že už i bulvár píše o hře o trůny :D asi jim už došla témata aneb spekulace nad těhotenstvím sansy :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Šok! Je těhotná a tají to! =D
  • Jen takový postřeh, ty hořící kříže tam dal Ramsey jenom jako značky pro lučištníky, stejně jako v Království nebeském ty kameny nabarvené jen na jedné straně.
  • @Ramsay Bolton Ty máš dost.
  • BenjiBenji so much universe, so little time
  • @Ramsay Bolton Spekulace o tom, co bude v příštím díle, se objevují v každym vláknu.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • Mě by zajímalo, jestli DD četli knížky, nebo jestli jenom od Martina dostali nějakej výcuc, co se v tom příběhu tak nějak děje, a podle toho píšou scénář.
  • @Terezička Jsi na holky, když se ti líbí Llary zadek?
  • Ale přijde mi trochu, že Llara od předchozích sérií nějak ztloustla. Ale pohled je na ní pořád pěknej.
  • upraveno 23. června 2016
  • @Rybba Tak jasně, jinejm roštěnkám v seriálu se rovnat nemůže, ale mně se líbí. Hlavně teda po posledním díle.
  • upraveno 23. června 2016
    A schválně jsem se kouknul a ta herečka vypadá fakt good, když zrovna nehraje Llaru. Takže já osobně doufám, že něco ukáže.
    Edit. Celkem mě překvapilo, že už jí táhne na 40. Hádal bych jí tak o 10 let míň. Kolik má bejt vlastně Llaře?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.